Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vă rugăm, donați 2% din impozit, pentru Asociația Prietenii Sfântului Efrem cel Nou

În anul 2013 am primit, prin donarea celor 2%, din mai multe județe din țară, de la aproximativ 150 de persoane, aproximativ 6.000 lei. Îi vom folosi în prima fază a construcției Comunității Terapeutice.

Proiect 2

Atașat aveți formularul, pe care puteți trece anul 2013, datele dvs personale, data și semnătura. L-am atașat în format word și PDF, oricare fiind bun de listat, completat și depus la Administrația Financiară din județul dvs.

2 % ptr Asociatia Prietenii Sfantului Efrem cel Nou

sau

2 la suta ptr Asociatia Prietenii Sf Efrem cel Nou

 

Mulțumim și Dumnezeu să vă rânduiască mântuire, cu rugăciunile Sfântului Efrem cel Nou.

 

Președintele Asociației,

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu