Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Fiecare avem misiunea de a rămâne în Adevăr

9 Responses to Fiecare avem misiunea de a rămâne în Adevăr

 1. admin2 says:

  Doamne ajută, frați și surori di la… Buzău!!!

 2. Daniela Caragacian says:

  Iisus Hristos este Calea, Adevarul si Viata!
  Dumnezeu să vă ocrotească P.S. Longhin !
  Doamne ajută!

 3. mihai says:

  Doamne ajuta Parinte LONGHIN JAR

 4. Mariana Alexandru says:

  Dulce si încurajatoare cuvântare! Multumim lui Dumnezeu pentru cele auzite, tuturor care staruiesc in pastrarea adevărului si părintelui Ciprian, care prin toate mijloacele ne tine trezi si vii. Doamne ajuta!

 5. Florina says:

  P.S.Longhin Jar a fost intotdeauna îndurerat atunci când ecumeniști l-au trădat pe Mântuitorul prin semnarea documentelor eretice .

 6. Emil Baciu says:

  Preasfintitul Longhin Mihail Jar este o binecuvantare a lui Dumnezeu pentru poporul roman: Doamne ocoteste-l pe el si pe preotii Tai !
  Parinte Ciprian, daca vietuitorii de la Schtul Prodromu vor fi alungati asa cum vrea p. Bartolomeu , ar trebui sa-i rugam ca intreaga obste sa se mute (si „sa mute Schitul”) la noi in Tara, in Romania, in Carpatii nostri din care sa faca un Sfant Munte cu tradiatia Athosului intacta. Doamne ajuta !

 7. elena adriana popa says:

  stiu ca exista o manastire in tara …care ii asteapta pe parintii din Prodromu…Manastire PONOR din jud Alba .Din pacate Parintele Staret
  Irineu curtescu nu a incetat pomenirea ….dar poate din dragoste pentru prodromiti …o sa o faca ….
  multumim ..parintelui Ciprian si par.Onisim ..si tutror parintilor marturisitori…suntem fericiti ca-i avem…..NU STIU CE NE-AM FI FACUT FARA SFINTIILE LOR ..IN ACESTE TIMPURI GRELE ….