Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Înhăitarea cu ereticii

Am primit pe mail, de la un frate ortodox din București. Titlul ales de el l-am pus sus, dovada foto a relatării de asemenea, iar acesta este textul:

”În data de 09.03.2017 la parohia Apărători Patriei 2, cu hramul Sf. Ambrozie, situată pe Șoseaua Olteniței din sectorul 4, zona Pieței Sudului, nicio treabă cu praznicul Sfinților 40 de Mucenici, ci propagandă ecumenistă la greu, nu știu dar tot mai asiduu domnii ecumeniști militează pentru religia unică, enoriașii din parohia respectivă se pare că nu observă absolut nimic. În concluzie se merge pe premiza de: ”taci și fă.”

Mihai