Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Programul tipărit al Sinaxei din 4 aprilie 2017

Program invitatie la Sinaxa din 4 aprilie 2017

Am scos și câteva date despre locul desfășurării ei, adică sala de conferințe a hotelului Nouvelle din Thesalonic. Este dincolo de șoseaua de centură Egnatia Odos, cam la 20 de minute de mers pe jos de la biserica Sf. Dimitrie din Thesalonic, în direcția opusă malului mării, adică pe unul dintre dealurile din jurul orașului. Se poate ajunge și cu autobuzul nr. 56.

Cei care doresc, ne putem întâlni la biserica Sf. Dimitrie, izvorâtorul de mir.

Voi aduce și Broșura anti-Creta pe care am editat-o de curând, pentru a o împărți gratuit cunoscuților dvs din țară și din străinătate.

Eu voi fi acolo, în fața bisericii, după ora 15.30, iar la 16.30 vom pleca spre sala de conferințe a Hotelului Nouvelle.

Am atașat și câteva poze și pdf-uri care sper să fie de folos.

nouvelle vedere de la drum

nouvelle 2

nouvelle

Doamne ajută !!!

pr. Ciprian Staicu