Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

A paște fericit depinde… de calitatea ierbii! Boii, oile, caprele pasc, creștinii se bucură în Domnul înviat!

16 Responses to A paște fericit depinde… de calitatea ierbii! Boii, oile, caprele pasc, creștinii se bucură în Domnul înviat!

 1. Dorel says:

  Suntem alaturi de dumneavoastra parinte in crucea pe care ati luat-o. Orice ar spune unii despre d-voastra eu cred in sinceritatea si buna credinta pe care o aveti in fata lui Dumnezeu. Hristos a Inviat, Bucuria noastra!

 2. ovidiu says:

  nu prea este in regula cu urarea pascala ! Vineri a inviat sau duminica ? Stiu ca n-o sa-mi publicati mesajul ! Doamne ajuta! ovidiu

 3. Mihai says:

  Hristos a Inviat draga Parinte Ciprian ! Mihai

 4. Adrian says:

  Multi nu știu profunzimea cuvintelor și le acceptam așa de dragul aproapelui căzut în neștiință….Cei ce ureaza Paste fericit nu se referă la iarba, clar că lumina zilei ,ci la Învieres Domnului.Poate doar cei în stare de ebrietate vb ironic.Doamne ajuta si Iertați-ma cu toți! Hristos a înviat!

 5. Parascheva says:

  Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele durerile din suflet!! HRISTOS A INVIAT !!

 6. Irina says:

  Hristos a Înviat!…știți ceva de PS LONGHIN?

 7. Tanase Gheorghe says:

  Hristos a inviat

 8. alexandru says:

  Cu adevarat! Sa ne vedem cu bine acolo, Doamne ajuta!