Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Papistașii au har? N-au, dom΄ le, ei au … mama mia!

10 Responses to Papistașii au har? N-au, dom΄ le, ei au … mama mia!

 1. Doina says:

  Papistașii au pe mama mia și noi ortocșii o avem pe Maica Domnului. Ortocșii au har, iar papistașii nu au habar că doar la ortodocși este har.

 2. Maxymos says:

  Păi, seamănă cu asta (același ”duh”,probabil,nu?): https://www.youtube.com/watch?v=fsC_pKZZtnI

 3. marius says:

  Pe buna dreptate catedralele papistase, anglicane, protestante sunt goale in occidentul „civilizat”. Ziduri goale cu balta mare in mijloc. Ca in filmul de mai jos:
  http://youtu.be/gyLnf070wGo

 4. Nicoleta C says:

  Trebuie sa ne mei destindem si noi putin! Cu asa scamatori!

 5. Elena says:

  Parinte Ciprian, am o intrebare: ce stiti de pr.Efrem din Arizona? Ce atitudine are fata de sinod? Pomeneste sau nu?

  • admin2 says:

   În America altfel e cu ecumenismul, nu e incisiv ca pe la noi. Acolo, dacă episcopul nu e ortodox, comunitatea se mută sub jurisdicția unuia ortodox. Mai multe nu știu legat de părintele Efrem.