Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

NU vaccinurilor ! Jos cu trădătorii și masonii din fruntea țării!

Update:

Așa arată picioarele Mariei, cu bubele care îi apar de la anumite alimente, mai ales ciocolata. Efecte ale vaccinurilor (după aproape 8 ani de la ultimul vaccin).

De urmărit acest material și de salvat în calculator, înainte de a fi … șters de păpușarii internetului.


Iar din partea familiei Staicu această mărturie:

 

De ce am ales să nu ne mai vaccinăm fetița

 

Mă numesc Ioana-Alina Staicu și sunt mama unui copil mult așteptat, Maria, venit în lume în urma multor rugăciuni, după 7 ani de căsnicie, ca dar al Maicii Domnului și profețită de Sfântul Ilie Lăcătușu. Maria s-a născut în Grecia, în anul 2007, unde locuiam împreună cu soțul meu, părintele Ciprian-Ioan Staicu.

Ca orice părinți de bună credință, neștiind nimic despre substanțele nocive din vaccinuri sau despre efectele adverse ce pot apărea în urma vaccinării, am vaccinat-o pe Maria, urmând cu strictețe grila de vaccinare dictată de medicul de familie.

Totul părea a fi în regulă. Nici o problemă, nici o reacție adversă până la vaccinul din 6.05.2009, când Maria avea 2 ani și 3 luni.

Chiar în ziua vaccinării am primit din țară, de la o prietenă al cărui soț este medic, primele articole despre substanțele nocive din vaccinuri. Cu toate că părintele Ciprian a spus imediat ce a citit articolele că nu mai vrea să facem nici un vaccin Mariei, mărturisesc că prima mea reacție a fost de refuz. Mi-am spus: ”cum să-mi las copilul neprotejat?” Pentru că părintele era de neclintit în privința vaccinării, mă gândeam să nu-i spun nimic și să merg pe ascuns să-i fac fetiței următorul vaccin.

Dar Dumnezeu, Care ne iubește, ne și smerește. După doar câteva zile de la vaccin Maria a făcut o alergie. Pe corp au început să-i apară niște bubițe. Acestea o mâncau și ea, sărăcuța, se scărpina. M-am prezentat la doctor, care mi-a spus că poate fi o reacție adversă a vaccinului, dar că nu e sigur. Mi-a dat un sirop și o cremă. Zilele treceau, dar apăreau tot mai multe bubițe. Maria a ajuns să fie plină de bubițe din cap până-n picioare. Îmi pare rău că, din păcate, atunci, nu am m-am gândit să-i fac o poză.

Am luat un vaccin și am întrebat-o pe farmacistă ce conține. Ea ne-a răspuns: ”Ce scrie pe prospect.” Același răspuns l-am primit și de la medic. Ne-am dus cu vaccinul la o cunoștință care avea un laborator și am rugat-o să facă o analiză vaccinului. S-a uitat la noi, ne-a zâmbit și ne-a spus: ”Dacă fac analiza și fac public rezultatul, mâine îmi vor închide laboratorul. Îmi pare rău, dar nu pot face analiza vaccinului!”

Ca și cum bubițele de pe corp nu ar fi fost de ajuns, a apărut intoleranța la diferite alimente. Atunci a început de fapt adevăratul calvar. Nu mai știam ce să-i dăm de mâncare. I-am făcut diverse analize care ne arătau intoleranță la lapte, pâine, ou, carne de pui, roșii etc. O perioadă i-am dat doar legume fierte, dar erupția continua.

Venind în țară, ne-am dus la Cluj la o renumită doamnă doctor alergolog, care văzând-o pe Maria, înainte să-i facă analizele, ne-a spus: ”E de la vaccinuri!” Apoi a confirmat și ea intoleranța la alimentele pe care deja le știam, dar și la altele.

Aproape patru ani ne-am luptat cu diferite intoleranțe în alimentație. Dar Bunul Dumnezeu ne-a trimis o mângâiere printr-o cunoștință, pe care o cheamă tot Maria, căreia îi mulțumim și pe această cale. M-a sfătuit să-i dau ulei de pește. I-am dat în timp trei cutii a câte 90 de tablete. Starea Mariei s-a ameliorat simțitor.

Tot cam în aceeași perioadă a văzut-o pe Maria și un medic de la Chișinău care în urma analizelor mi-a spus că aceasta are o intoxicație puternică și i-a prescris un tratament pe bază de corali.

Acum Maria e relativ bine. Spun bine, refuzând să mă gândesc la  cicatricile care și acum le are pe picioare. Cu toate că are 10 ani și 6 luni, îi mai apar din când în când bubițe. Chiar săptămâna aceasta a avut o erupție. Știe că nu are voie unele alimente, dar nu se poate abține, mai ales de la ciocolată. De cele mai multe ori se scarpină în somn, iar urticaria se transformă în bube pe care le rupe mereu.

Nu vreau să-mi amintesc de tot chinul îndurat în primul rând de ea în toți acești ani, de suferința ei, dar și a noastră văzându-ne copilul suferind și neputându-l ajuta.

Cunoaștem două cazuri de copii care până la vaccinul de un an și ceva erau perfect sănătoși, iar apoi au început să aibă mari probleme, fiind în cele din urmă diagnosticați cu autism, iar o fetiță a unui coleg de seminar de-al părintelui Ciprian a rămas ca o legumă după vaccinul de la 6 luni. Noi îi mulțumim  lui Dumnezeu că a fost doar atât. Suntem conștienți că putea fi și mai rău.

Privesc cu milă la părinții care susțin cu tărie vaccinarea propriilor copii și mă întreb oare dacă ar fi trecut prin ce am trecut noi alături de copil sau alții ai căror copii au suferit mai mult decât al nostru, ar mai susține vaccinarea obligatorie?!

Noi, cei care ne opunem vaccinării pentru că ne apărăm copiii, suntem priviți ca niște inculți. Nu suntem, fraților, inculți, ci doar părinții care nu vor să-și mai vadă copiii suferind.

Prof. Ioana-Alina Staicu

33 Responses to NU vaccinurilor ! Jos cu trădătorii și masonii din fruntea țării!

 1. Mihai says:

  Să va trăiască fetiță și să vă bucurați de ea
  Vizavii de vaccinuri, multi din cei care au avertizat de pericolul vaccinurilor, au plătit chiar și cu viața

  • admin2 says:

   Bine ar fi, măcar poate așa ne mântuim!

   • admin2 says:

    De luat aminte:
    ”Atunci când cineva își schimbă părerea despre tine din cauza cuvintelor auzite de la alții… atunci tu mulțumește-le acelora. Tocmai te-au scăpat de un om netrebnic.” (Sursa – site Treloghiannis, categoria: Cuvinte înțelepte)

 2. pr. GHERASIM says:

  Mulţumiri părinte şi doamnă preoteasă pentru mărturie şi atenţionarea altor părinţi privind efectul otrăvii din vaccin. Fac legătura dintre cazul Mariei dumneavoastră şi pătimirile avute cu băiatul nostru (Sorin-30 de ani…acum). Exact aceleaşi erupţii şi alergii după vaccinarea din copilărie. Au durat mulţi ani de atunci.

 3. Alx says:

  Chiar daca nu ar avea nici un efect advers, consider ca nu este normal sa folosim vaccinuri pentru ca:
  1. contin material biologic strain, i.e MRC-5 human diploid cells (Fibroblaste pulmonare umane provenite de la un fat de sex masculin de 14 saptamâni avortat din motive psihiatrice de o femeie de 27 de ani din Marea Britanie – http://www.immunize.org/talking-about-vaccines/vaticandocument.htm, pana si papistasii isi pun probleme etice), modified Latham medium derived from bovine casein, a continuous line of monkey kidney cells etc.
  2. contin diferite substante chimice, i.e aluminum phosphate, formaldehyde etc.
  (Lista disponibila la https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf).
  3. nu mi se pare acceptabil moral ca unii sa beneficieze de o presupusa protectie in detrimentrul altora care ar putea avea efecte adverse.
  Intotdeauna vor fi unii pe care se va testa respectivul vaccin – cei mai expusi din acest punct de vedere.
  4. ‘Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi.’ Marcu 2, 17

  Marea majoritate sunt de acord cu injectarea acestora (in scop preventiv!, nu curativ) doar pentru ca li se spune ca asa este bine. Pentru ca omul este foarte preocupat de sanatate, este foarte usor ca prin media (duhovnicul lumii) sa fie influentat.

 4. danielvla says:

  Multumim pt rugaciuni.
  S-a citit si marturia doamnei preotese:
  https://www.youtube.com/watch?v=NtdNXwnLKCY&t=24s

  • admin2 says:

   Slavă lui Dumnezeu pentru toate.
   Noi vă mulțumim !
   Pr. Ciprian, Ioana și Maria.

   • admin2 says:

    Ceva frumos:
    ”Să nu credem că vom avea mereu căldură sufletească sau că ne vom bucura continuu de o dulceață interioară. Să nu nădăjduim în așa ceva. Dimpotrivă, să ne așteptăm adesea la schimbări interioare bruște.
    De aceea, când vă luptă duhul akediei (al plictiselii) și al mâhnirii să le înfruntați ca pe ceva obișnuit în viața duhovnicească. Iar când vă veți simți căldură și dulceață sufletească, să le primiți ca pe manifestări ale milei dumnezeiești, de care nu suntem vrednici nici unul dintre noi.”
    (de pe site treloghiannis)

 5. Andrei says:

  Duhovnicului meu de manastire(exarh fiind) intrebandu-l acum multi ani daca sa fac vreun vaccin copilului(citisem pe internet in US cate efecte grave secundare au,inclusiv autismul si ma revoltasem) m-a sfatuit sa vorbesc cu o ucenica de-a lui care era medic.Aceasta mi-a spus ca nici ea nu si-a vaccinat copii(avea doi atunci) spunandu-mi ca surpriza vorbise si ea cu cineva din sistem din oras care se ocupa de vaccinuri si nici respectiva nu si-a vaccinat copilul,constienta de efectele secundare…
  Acum al doilea copil fara nici un vaccin si „curios” nu s-a molipsit de nici o boala din ciclul „vaccinarilor obligatorii”…
  PS: citind declaratia Patriarhiei nu scrie recomandarea pentru vaccinuri ci doar sa ne documentam inainte…

 6. Ion Ciungu says:

  Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  Iisus a zis: …. „Căutați și veți afla” … (Matei 7, 7)
  După trei ani de judecare, cazul biologului Stefan Lanka s-a încheiat în Curtea Supremă din Germania, în ianuarie 2017, biologul Stefan Lanka având câștig de cauză, adică, în instanță nu s-a putut dovedi științific faptul că există virusul rujeolei. El oferise 100.000 de euro ca recompensă celui care pretindea că poate dovedi științific faptul că virusul există. Curtea a decis că Lanka nu trebuie să dea reclamantului cei 100.000 de euro, iar reclamantul să suporte costurile de procedură.
  Amănunte la următoarele link-uri:
  http://ortodoxinfo.ro/2017/06/22/curtea-suprema-din-germania-dat-verdictul-virusul-rujeolei-nu-exista/
  http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/
  http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/

  Am găsit și punctul de vedere conform căruia Lanka este extremist antivaccinare, și a câștigat în instanță contra doctorului David Bardens, numai din cauza subtilităților semantice și legale, dar în realitate se poate dovedi existența virusului respectiv al rujeolei.
  http://www.pepijnvanerp.nl/2017/01/disappointing-outcome-of-bardens-vs-lanka-measles-proven-to-exist-but-anti-vaxxer-lanka-keeps-his-money/

  Și totuși, oare timpul de trei ani n-a fost suficient ca să se demonstreze științific că există acel virus?!

 7. IRINA says:

  Stie cineva daca exostozele sunt efecte ale vaccinarii?ni s-a zis ca sunt genetice….avem un baiat de 12 ani care prezinta asa ceva!

 8. tudor says:

  In Elvetia nici macar lapte praf nu se da la copii fara a se face analize pe sange inainte. Intai trebuie determinat pe probe de sange daca vaccinul e compatibil si dupa aceea se ia decizia. Nu poate sa spuna nimeni pausal ca ia o substanta si o baga in milioane de oameni si are acelasi efect. Plus ca in tara unde sunt fabricate oamenii sunt diferiti genetic in comparatie cu romanii (vaccinurile din Danemarca au tulpini mult prea puternice). Aici e drama inchiderii institutului Cantacuzino.

  Nu vaccinati deloc pana nu faceti analiza vaccinului pe proba de sange intai!
  Si nu luati decizii fara date tehnice concrete!
  Doar ca vreau sa imi protejez copilul nu e motiv sa vaccinez. Mai bine se spovedeste si impartaseste. Trupul si sangele Domnului nimic nu lasa sa se apropie rau!

  Doctorii nu stiu mai multe decat omul de rand care se documenteaza temeinic. Si ei se iau doar dupa eticheta si niste studii publicate de companiile farmaceutice. Doar chimistii si microbiologii pot distinge cu adevarat.

  Pregatiti o declaratie pe proprie raspundere pe care sa o semneze fiecare doctor inainte de a vaccina daca obliga oamenii fara sa stie cu adevarat ce face.

  Doar nu credeti ca un vaccin facut de om apara mai mult decat o rugaciune ori ingerul pazitor! Nimic nu da pe noi fara voia Domnului. Cu mai multa rugaciune la Maica Preacurata sa ne apere!

  • admin2 says:

   Mulțumim. Este extrem de important și de ziditor tot ce ați scris.
   Pr. Ciprian

 9. Gabriel Barbir says:

  Urzica cruda spalata si taiata fin in apa de izvor; baut totul dupa 24 h; treptat de la o cana pe zi pana la 1litru (pentru a se obisnui cu gustul). Nu are efecte adverse. Iarna, urzica uscata; aprox. 15 bobite de coriandru/ zi. Curata sangele eliminand inclusiv liganzii organo-metalici din organism. Cred ca in maxim 2 luni va fi bine. Sa manance ciocolata de casa cu miere. Iertati, ing. geolog Gabriel Barbir

  • admin2 says:

   Mulțumim frumos.
   Exact așa vom face.
   Cu recunoștință, familia Staicu.

  • admin2 says:

   O doamnă întreabă dacă rețeta aceasta antialergie merge la alergiile de tot felul sau doar la problema Mariei. Având în vedere că doamna este alergică la propolis, mierea contrafăcută, antibiotice și cine mai știe câte, este dispusă să încerce și ea. Bobițele de coriandru se înghit pur și simplu cu apă sau se adaugă urzicii? În cazul în care izvorul e mult prea departe, ce apă se poate folosi?
   Mulțumim.

 10. Marius Sebastian says:

  Da de ce sa se trezeasca vreun medic, sau vreun imunolog, bacteorolg sau cercetator roman, sa avertizeze poporul roman ? Ei, medicii niste semi-zei, care nu cred in Dumnezeu, iar bolnavul trebuie sa se umileasca in fata lor. Ei care conditioneaza actul medical de spaguta. Ei care isi iau comisioane grase de la producatorii de medicamente si vaccinuri, si tine bolnavul sub tratament, in loc sa faca investigatii bolnavului, si sa il ajute sa se puna pe picioare. Ei saracii doctori cu salarii mizerabile, dar cu vila, 3-4 masini si vacante facute prin strainatate. Ei sunt la fel de vinovati ca si cei din fruntea guvernului, pentru imbolnavirea copiilor sanatosi, si suferinta acestora si a parintilor care sufera poate mai mult decat ei.

 11. Ion Ciungu says:

  Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!

  Iisus a zis: …. „Căutați și veți afla” … (Matei 7, 7)

  [VIDEO] Totuși s-a dat la TV: Studii mușamalizate despre VACCINURI în SUA care demonstrează că provoacă AUTISM
  http://ortodoxinfo.ro/2017/08/18/video-totusi-s-dat-la-tv-studii-musamalizate-despre-vaccinuri-sua-care-demonstreaza-ca-provoaca-autism/

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=198652580671813&id=151187605418311&refid=28&_ft_=qid.6455613534277995483%3Amf_story_key.-6094138292199449071%3Atop_level_post_id.857255387760678&__tn__=*s-R

 12. Andrei says:

  Si importul masiv de musulmani se face cu un scop inainte gandit.Musulmanii,majoritate extremisti vazand spurcaciunile curcubeului european normal ca vor inmulti atentatele teroriste.Se doreste conform masoneriei un nihilism total luciferic ,omul sa urasca atat religia cat si ateismul cucerindule astfel pentru antihrist.Si asta se vede pregatit in lume subtil.

 13. Gabriel Barbir says:

  Nu sunt medic; ceea ce va spun este din ceea ce am aflat si am pus in practica, imbunatatind anumite aspecte cum m-a luminat Dumnezeu. Am lucrat peste 16 ani in mina de uraniu de la Crucea (jud. Suceava) si credeti-ma nu eram platiti pentru „pamant de flori”. Cura de urzica cruda in apa de izvor este din punctul meu de vedere universala si chiar te protejeaza de imbolnaviri. Cred de asemenea ca asocierea cu coriandru (de 4 ani de cand am aflat de proprietatile acestei plante, o cultiv in sera) are un efect benefic (eu mestec boabele, mai iau din cand in cand cateva fruze, etc). Cred ca actioneaza sinergic. Toti avem nevoie de o „curatare” a organismului. Daca este dificila procurarea apei de izvor, se va pune apa de la chiuveta intr-un vas preferabil de lut, sticla (sau smaltuit) apoi se vor introduce frunzele oricarei plante medicinale preferate (care este in cantitate suficienta mai la indemana) in proportie aproximativ egala ca atunci cand vrei sa faci o infuzie (mi-am dat seama ca cele mai eficiente ceaiuri sunt cele „la rece”, precum cel de urzica de care am pomenit); dupa aprox. 1h-1,5h se scot acele plante si se arunca – scopul introducerii lor este de a neutraliza anionii de Cl din apa din retea. Se pune apoi din nou planta optima (urzica) taiata marunt; dupa aprox. 24h se bea. Bine este inainte de a pune prima data plantele sa lasam sa se decanteze apa 1-2 h. Nu folositi nici intr-un caz apa de la marchet, ea numai chimic este H2O! Structura ei este distrusa prin iradiere si beti otrava care va imbolnaveste in mod mai lent sau mai accelerat in functie de sistemul dvs. imunitar. Bineinteles, cel mai important „medicament” ptr. orice boala este postul dupa putere insotit de rugaciune conform sfaturilor parintilor duhovnici. Avem nevoie de echilibru sufletesc si de discernamant in toate. Doamne ajuta! Iertati, ing geolog Gabriel Barbir

 14. Gabriel Barbir says:

  Alergia la propolis este posibil sa fie o consecinta a vaccinarii (chiar daca a avut loc pe vremea lui Ceausescu). Am un prieten care are o fetita alergica de la vaccinuri la lapte de vaca. Aceste feluri de alergii nu au existat niciodata in istorie. Respectiva doamna sa incerce cura cu urzica impreuna cu coriandru 2-3 luni si sa vada apoi daca mai este alergica (bineinteles, obisnuirea organismului cu miere/propolis sa o faca treptat, intai o jumatate de lingurita de miere, etc.) Doamne ajuta! Ing. geolog Gabriel Barbir

 15. admin2 says:

  De luat aminte.

 16. Marius Sebastian says:

  La Targu Mures exista un spital sau o sectie nu mai stiu sigur, care se ocupa cu tratamentul bolnavilor intoxicati in mina cu metale grele, plumb, mercur etc
  Tratamentul era aproape in totalitate cu legume, coriandru, seminte de mustar, varza etc. Recomand tinctura de coriandru, eu si sora mea am folosit. Am mai folosit si un ceai bazat pe seminte de mustar, coriandru, varza si frunze de patranjel. Si sora mea avea si inca are acele cicatrici pe tot corpul, si la ea a fost clar intoxicatie cu metale grele. Exista analize pentru detectarea prezentei mercurului in organism, din cate am citit eu la vremea respectiva cel mai eficient ar fi analiza firului de par. Exista si alte analize dar daca metalul a patruns deja in sistemul nervos, e f greu de depistat. Ii doresc multa sanatate Mariei, si daca nu are alergie la gemul de macese, ii pregatesc cateva borcane. Doamne ajuta.

 17. Minodora says:

  Din păcate tânăra generație este chemată și la o altfel de mărturisire. Efectele nefaste ale vaccinurilor contribuie la acest fapt. La o simplă căutare pe net se pot găsi o sumedenie de atenționări și mărturii ale părinților îndurerați, care regretă administrarea vaccinurilor copiilor lor. Pot da mărturie că în mediul meu relațional foarte mulți copii suferă în urma administrării unor vaccinuri (alergii, intoleranțe etc). Dacă unei persoane gravide nu este indicat să i se administreze orice medicament cu grad ridicat de toxicitate, pentru a nu afecta dezvoltarea normală a fătului, atunci cum este permisă administrarea la vârste fragede a vaccinurilor care au în componență foarte mulți adjuvanți toxici?!
  Mulțumiri dumneavoastră părinte și familiei dumneavoastră pentru toate mărturiile.

  Minodora

  • admin2 says:

   Să trăiți și să vă mântuiți!
   Cu respect, familia Ciprian, Ioana și Maria Staicu.

 18. Ilie Niculina says:

  Binecuvantati Parinte! sa pot scrie.

  Atentie ce se spune de vaccinuri si nanocipuri.
  (Nanomaterialele nu pot fi detectate de microscop).

  https://vremuritulburi.com/category/parintele-elpidie/

  Tratament pentru alergie testat pe fiul meu si pe nepoata mea.
  1.
  Gel/Suc de Aloe. In prima zi o lingura dimineata si o lingura seara apoi se creste cantitatea in fiecare zi cu o lingura pana se ajunge la 6 linguri dimineata plus 6 linguri seara.Se ia inainte de masa cu 1/2 ora.
  2.
  Pastila cu ulei de usturoi sau praf de usturoi dupa mese una la pranz si una seara.
  Se bea 2 litri de apa pe zi.
  Tratamentul se tine timp de 2-3 luni si se elimina in perioada aceasta carnea, sucurile, prajiturile, ciocolata, conservele din comert.
  Eu l-am tratat pe fiul meu in perioada postului Craciunului dar cu deslegare a mancat si oua si lactate si peste in zilele permise de post. E de preferat ca sa fie o zi de oua, alta de lactate si alta de peste, in rest fructe , legume, dulciuri de casa.
  Timpe de 4-5 ani nu a mai facut la alimente alergie, a mancat si ciocolata a baut si pepsi si cola. Zilele astea fiind racit a facut alergie la Algocalmin, el avand in trecut facute socuri anafilactice la Nurofen, Aspirina si Ibubofren.
  Sanatate si mantuire! tuturor.
  Niculina – Bucuresti

 19. Adela says:

  Trattamentele chelante a metalelor grele sunt de evaluat bine. Inainte de a decide de a le face puneti o gramada de intrebari medicilor, cereti studii etc. Multi cercetatori sustin ca metalele grele depozitate pe creier, prin tratamentul chelant eventual gresit se poate depozita in alta parte de pe creier provocand daune si mai mari.