Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Schema de vaccinare pentru adulți care ni se pregătește

Am primit pe mail. Nădăjduim că datele sunt reale și că nu vor fi puse niciodată în practică:

”Iată ce ne așteaptă dacă… tăcem… și nu luăm atitudine… statul știe mai bine decât noi ce este bine pentru noi… și pentru copiii noștri…

Mai jos este schema de vaccinări la care vor fi obligați adulții în caz de adoptare a legii vaccinării obligatorii.”

6 Responses to Schema de vaccinare pentru adulți care ni se pregătește

  • admin2 says:

   Nu săriți așa ușor în sus de bucurie. Pe de altă parte, pr. Eftimie Trikaminas are lipsuri referitoare la învățătura despre validitatea Tainelor și nu este în același duh cu părinții athoniți (conform unui mail primit azi de la monahul Efrem, traducătorul textului respectiv). Să luăm, cum ne îndeamnă Sf. Vasile cel Mare, ce este bun de la fiecare, fără să ne lăsăm copleșiți de impresia de moment, căci lupta este lungă și grea.

 1. Marius Sebastian says:

  In ce sens vom fi obligati, parinte duhovnic ? In primul rand ne testeaza reactia, la fel ca in cazul gripei porcine, aviare, ebola, Zika, daca poporul adormit reactioneaza putin, fac un pas inapoi, daca nu sesizeaza pericolul, fac in asa fel incat se duc singuri la vaccinare. Presupun ca pentru adulti se va pune conditia obligatorie la angajare sa ai carnetelul cu vaccinurile facute la zi. Eu nici asigurare medicala nu imi mai permit, in schimb m-au otravit atatia ani cu medicamente, fara ca vreun tratament sa functioneze. Pentru ca si medicul functioneaza in acelasi sistem corupt cu cel al producatorilor de medicamente si de vaccinuri. Iar ridic intrebarea de ce nu se ridica imunologii, cercetatorii, medicii, Academia Romana, juristii, jurnalistii, intelectualii acestei tari sa lumineze acest popor ? Iar apoi sa ia atitudine si poporul.

  • admin2 says:

   Cred că vor folosi orice mijloace. Sau ”personalizate”, de la caz la caz.
   Ei vor un singur lucru: să ne omoare, repede.
   Fiecare să luptăm, căci biruința este a lui Dumnezeu care văzând strădania noastră va schimba balanța.
   Dar cred că ai dreptate, mulți se vor duce de bunăvoie. Cum se duc și acum la cipuire.
   Pr. Ciprian

 2. Rina says:

  Genocid vor