Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să nu ne lăsăm ÎMPUNȘI de cei care ”ne vor binele” !

Recomandăm cu căldură:
http://romanortodox.info/peste-2000-de-romani-au-protestat-la-bucuresti-si-timisoara-impotriva-obligativitatii-vaccinarii-libertatea-este-un-drept-vaccinarea-este-o-alegere-vaccinarea-obligatorie-e-o-afacere-de-5/

2 Responses to Să nu ne lăsăm ÎMPUNȘI de cei care ”ne vor binele” !

  1. DAMARIS says:

    ANATEMA CELORE CE AU VOTAT LEGEA ASTA DRACEASCA! IADUL AI ASTEAPTE PE MEDICI SI ASISTENTE CARE VOR VACCINA PT.”SANATATE”

  2. Ciucășel Marius says:

    Nu mai conteaza protestele, din pacate, planul diabolic se pune in aplicare , cu sau fara voia noastra. Mai dureros e ca cei care trebuie sa intervina, sa spuna adevarul despre vaccinuri, tac malc sau sustin vaccinarea. Sistemul medical a fost distrus din interior, de medici, asistente, manageri de spitale. La stat astepti 3-4 luni pentru RMN, la privat 1-2 zile.