Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mirenii ortodocși din diaspora: „Înaltpreasfințite Mitropolit Serafim Joantă, gestul dvs de la Assisi este cu totul și cu totul NEORTODOX !

Înaltpreasfințite Mitropolit Serafim

Știindu-vă inima bună și blândețea sufletului, am ezitat să vă scriem iarăși, și din dorința de a nu vă întrista, însă a biruit mila și nădejdea că lacrimile și mâhnirea noastră s-ar putea transforma în bucurie, dacă cele cuprinse mai jos vă vor fi de folos.

Aceasta pe de o parte, iar pe de alta, vrem să aducem și la cunoștința fraților noștri înfricoșătorul pericol la care se expun prin acceptarea urmărilor ce decurg din propovăduirea în Biserică, a celei mai mari erezii din toate timpurile: ecumenismul – în cadrul căruia, la Assisi, ați făcut un gest cu totul neortodox -și despre care am aflat recent. Fără îndoială, sărutarea mâinii papei de către un arhiereu este sminteală maximă pentru turmă și lovitura de grație dată conștiinței ortodoxe.

Știm că suntem niște netrebnici vrednici de plâns, cu toate acestea vă iubim și vă dorim mântuirea, rugând pe Domnul nostru Iisus Hristos să vă deschidă ochii, spre a reveni la Cale și la cugetul ortodox, de care cu durere o spunem, credem că v-ați înstrăinat începând din anul 1994 – când ați depus jurământul focolar.

Celor ce afirmă, că „nu-i nimic sărutarea mâinii papei” le răspunde dârzul luptător pentru Ortodoxie, Mitropolitul Augustin de Florina, care spunea despre acest gest… ascultați și voi fraților !.., că este „cel mai rău din toate relele”!:

”…Cine ești tu falsule teolog și falsule preot și falsule episcop din secolul 20, care îmi spui că nu este nimic sărutarea mâinii papei ? Vino aici în față, ca sa discutam clar și pe șleau.
Dacă nu-i nimic, iubitule, să iei radiera pe care o tine diavolul și să deschizi Istoria și să ștergi „isprăvile” papei- dacă poți să le ștergi…Să mergi apoi în biserică și să răstorni icoanele: a Sfântului Atanasie, a Sfântului Ioan Damaschin, a Sfinților Fotie, Ghenadie, Grigorie Palama, Cosma Etolianul, ale tuturor acestor sfinte chipuri, și să le dai foc – dacă vei putea să le dai foc; pentru că toți aceștia s-au luptat împotriva papismului. Și după ce le vei șterge pe toate acestea, să ștergi și sărbătorile tuturor acestor sfinți. Și după aceea să-mi spui că nu-i nimic sărutarea mâinii papei…” (citiți integral vă rugăm, articolul „EPISCOPUL AUGUSTIN KANDIOTUL DESPRE PAPISM”).

Și cu adevărat, se știe, că de-a lungul veacurilor nimeni nu a păgubit Biserica Domnului, precum papismul prin nesfârșitele sale acțiuni de catolicizare a popoarelor ortodoxe și nu numai, procedând chiar la genocid cu „binecuvântarea” șefului statului Vatican, cum s-a întâmplat și în anii 1940-1944 când au fost uciși 800.000 de sârbi ortodocși, de la copii la bătrâni, întrucât cu toții au refuzat ferm sa treacă la uniatism și să-l aibă ca și cap al bisericii lor pe papa. „Cateheza” intensă a acestuia mai constă în tunurile lui Bukov care au dărâmat sute de biserici și mănăstiri și uciderea a mii și mii de mărturisitori, incendierile, distrugerile, ștreangul, înecarea, roata, biciul, butucii, scoaterea ochilor, smulgerea dinților, tăierea mâinilor și alte nenumărate căzniri bestiale, răpirea averilor, înrobirea, blestematele de cruciade, măcelul monahilor din Sfântul Munte Athos, în care au distrus peste 150 de Mănăstiri (Străjerii Ortodoxiei, pp. 336-337), ș.a.m.d.

De asemenea Sfântul Nectarie, în cartea sa „Istoria Schismei…”, ne arată adevărata față a papismului pe care o descoperim și în Referatul patriarhului Iustin Moisescu: „Urmările Schismei la români”; în istoria uniației, în viețile Sfinților Mucenici Români Ardeleni Visarion, Sofronie, Ioan, Moise și Oprea, închiși zeci de ani la Kufstein, în Austria;
Dar întrucât astăzi iezuiții folosesc noi mijloace pentru alți Atanasie Anghel care acceptă solda lor, vă rugăm insistent să nu mai urmați acestora, căci, „..Cu profundă întristare Nicolae Iorga scrie despre actul dezbinării, al lui Atanasie Anghel, că în el „se oglindeşte sufletul josnic al unui om fără demnitate şi fără ruşine, al unui arhiereu uitător de toate datoriile şi jurămintele sale, al unui român fără simţ de neamul său… Declaraţia lui din aprilie 1701 e sigur cel mai înjositor act public săvârşit până atunci de vreun vlădică românesc…”
„Ajutorul” oferit de iezuiți reprezintă în fapt otravă pentru turmă, iar un antidot pentru noi toți reprezintă „Judecata Cerului” scrisă de Sfântul Athanasie din Paros, care explică în amănunt colosala minune din insula Corfu a Sfântului Ierarh Spiridon și pe care vă rugăm să o citiți.

La aceasta vă îndemnăm cu toată inima și pe voi, fraților, spre a vă bucura de acest dar dumnezeiesc (care ne arată clar, fără echivoc, fără dubii, că papismul este erezie pierzătoare de suflete), prin care, cu recunoștință, primim curaj spre a cere arhipăstorului să revină la adevăr, asta fiind o dovadă de iubire a sa și a Bisericii.

Altfel, plata tăcerii noastre va fi neîndoielnic, pe măsura sfârșitului tragic al teologului Francisc Frangipani, căci suntem asemenea cu acesta care a sfătuit împotriva lui Dumnezeu, iar noi tăcem împotriva Lui, deși avem învățătura transmisă și prin gigantica minune din Kerkira.

O altă carte mult folositoare sufletului, care descrie lupta dusă, jertfa și mucenicia suferită de către monahi și mireni în apărarea Dreptei Credințe încă din primele secole, este ”Străjerii Ortodoxiei”, căci și din aceasta putem înțelege că orice răspuns de îndreptățire a tăcerii noastre va fi zadarnic.

Părinte Mitropolit,

Mult ne-am întristat și suntem profund dezamăgiți, căci nu putem înțelege gestul decât ca pe unul ce simbolizează unirea și supunerea față de papa, ca pe o acceptare a primatului, infailibilității și a tuturor rătăcirilor latinilor nepocăiți, fapt cu totul străin Bisericii și Sfinților Părinți – dascălii noștri, prietenii și casnicii Stăpânului și Mântuitorului nostru, cărora deși le-ați jurat la hirotonia intru episcop ascultare deplină, acum nu luați în seamă învățătura lor dumnezeiască și ignorați cu totul pe cei care au preferat prigoana și mucenicia prin chinuri și cazne cumplite -uneori împreună cu copiii lor minori -, decât să facă compromisuri în cele ale Credinței. Și ne este teamă de felul cum va fi vădită ortodoxia noastră la preconizata vizită a papei, în România, ca nu cumva să dea năvală clerici și mireni spre a vă urma nefericitul exemplu, așa cum în Italia se întâmplă deja – bieții români ortodocși buimăciți se îmbulzesc a săruta mâna cardinalilor eretici.

Nu știați (și credem că nu știați !) că papa însuși se demască pe sine că se închină altui dumnezeu? Că el susține teoria evoluționistă și Big-Bangul-ul, că declară că: „nu există iad” sau „că nu trebuie să credeți în Dumnezeu pentru a ajunge în Rai”; că acceptă ca sodomiții să formeze cupluri, să înfieze copii și să fie preoți ș.a.m.d.?

Până si politicienii afirmă că: „Dacă te uiți la ce spune, este clar că nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie”. „…papa este un neo-marxist ce promovează idei periculoase de extremă-stânga în rândul oamenilor vulnerabili și care visează la un guvern mondial de inspirație comunistă.” (Vladimir Putin, august 2017)

Că este omul altui dumnezeu se vede din însăși dogma papistașă „a infailibilității și a primatului papal”, confirmată și întărită în 1870, după ce unii papi încă din primele secole creștine au susținut-o, așa cum ne arată Sfântul Nectarie. Redăm înfiorătoarea dogmă demonică, pentru a înțelege cine este papa, conform CONCILIULUI I VATICAN – 1870 (despre dogma infailibilității și a primatului papal):

-Papa Romei este om dumnezeiesc și Dumnezeu omenesc, de aceea nimeni nu-l poate judeca sau condamna;
-Papa a dobândit dumnezeiasca stăpânire, care este nelimitată;
-Pentru papa sunt posibile pe pământ, exact cele care sunt posibile în cer pentru Dumnezeu,..;
-Toate au fost supuse stăpânirii și voinței papei și nimeni și nimic nu i se poate împotrivi;
Dacă papa a atras cu sine în iad milioane de oameni, nimeni dintre ei nu va avea dreptul să-l întrebe :” sfinte părinte de ce faci aceasta ?”;
-Papa este infailibil precum este și Dumnezeu și are puterea sa facă orice face Dumnezeu;
-Papa poate schimba firea lucrurilor, poate face orice din nimic.
El are puterea de a face din minciună adevăr, are puterea să facă orice-i este plăcut, chiar împotriva adevărului, în afara adevărului și în ciuda adevărului;
-Poate formula obiecții împotriva posturilor și a poruncilor pe care le-au dat ei. (se referă la Sfinții Părinți – n.n.)
– El are dreptul și puterea să îndrepte Noul Testament, orice consideră necesar.
– Poate schimba chiar și Tainele care au fost rânduite și instituite de Iisus Hristos;
-El are o astfel de putere în Cer, încât poate proclama sfinți pe oricine vrea dintre cei morți, chiar și împotriva tuturor convingerilor din exterior și în ciuda părerilor cardinalilor și episcopilor care ar cugeta să se împotrivească la aceasta;
-Papa are stăpânire asupra Purgatoriului și a Iadului.
El este stăpânul lumii. Cu nelimitata sa putere, el le săvârșește pe toate potrivit voinței sale și are puterea să săvârșească mai mult decât cunoaștem noi;
-Stăpânirea papei nu are măsură nici limită.
– Papa este Vicarul lui Dumnezeu și care neagă acest lucru este un amăgitor.
– Papa este locțiitorul lui Dumnezeu și stăpânește asupra îngerilor buni și răi;
-Orice lucru care se săvârșește cu puterea papei este săvârșit de Dumnezeu;
-Pe papa nu-l poate judeca nimeni, deoarece s-a spus că cel duhovnicesc le judecă pe toate și nu este judecat de nimeni.
Puterea și stăpânirea sa se prelungesc asupra celor duhovnicești, celor pământești și celor de dedesubt;
-Papa este asemenea lui Hristos, căci în trupul său trăiește Duhul Sfânt;
-Papa este domnul tuturor și cauza oricărei cauze.
-Papa este mirele și capul bisericii universale;
-Papa nu se poate înșela și nu poate face vreo greșeală.
– El este atotputernic căci înăuntrul său există toată plinătatea puterii și stăpânirii;
-Papa este mai presus decât Apostolul Pavel, pentru că potrivit cu chemarea sa stă la același nivel cu Apostolul Petru.
Din această pricina poate sa nu fie de acord cu Epistolele Sfântului Apostol Pavel si să dea porunci potrivnice acelora;
Dacă papa pronunță o hotărâre împotriva judecății lui Dumnezeu, atunci judecata lui Dumnezeu va trebui îndreptată și schimbată; (!!!!!!)
-Papa este lumina adevărului și reflecția lui;
-Papa este totul peste toate și pe toate le poate.
(sursa: prof. Ioan Vlăducă, „Dictatura pseudo-științei”, Satu Mare, 2010)

Ca o tălmăcire a acestei nebunii luciferice – pe care Vaticanul o iubește cel mai mult dintre toate rătăcirile sale, redăm în continuare „DEFINIȚIA” papei:
” – Gheronda, ce este Papa, în fond? Ce spun Părinții Bisericii despre acesta?
„- Născocitor de dogme neortodoxe, foarte îndeletnicit.
Izvoditor al denaturării adevărului, foarte abil.
Răstălmăcitor și reformator al tradițiilor Apostolice și a Sfinților Părinți, de neîntrecut.
Cap și plăsmuitor al tuturor învățăturilor strâmbe.
Măsluitor al învățăturilor drepte, cu neputință de imitat.
Răstălmăcitor al învățăturilor sănătoase, cu totul necruțător
Este vrăjmaș de neîmpăcat al lui Dumnezeu și al Maicii Domnului și prieten preaiubit al diavolului.
Călăuzitor pe drumul pierzaniei și plăsmuitor al învățăturilor eretice și rău-slăvitoare. Răstălmăcitor și reformator al tradițiilor Apostolice și a Sfinților Părinți, fără egal în istoria omenirii.
Lucrarea lui unică și exclusivă o reprezintă reaua și cu totul străina învățătură pe care a adus-o în umanitate, faptul de a nu urma dogmele Apostolilor, ale Învățătorilor și Sfinților Părinți.
Inovator foarte iscusit al miilor de reforme în credință, în viață și în Biserică.
După învățătura Sfinților Părinți, Papa este hristos mincinos și antihrist, cel mai mare eretic din toate timpurile și veacurile.
Ce au fost arienii în secolul al patrulea, sunt acum papistașii.” (Gheronda Filόtheos Zervákos, care a fost ucenic al Sfântului Nectarie – n.n., unul dintre cei mai mari combatanți contemporani ai papismului și a următorilor acestuia, spunea că papismul este înainte-mergător al Antihristului).
Sfântul Cosma Etolianul, înflăcăratul pentru credință, întocmai cu apostolii și martir al neamului, predica: ”Pe Papa să-l blestemați, căci acesta este pricina răutății” (a nouăzecea Prorocie).
Sfântul Justin Popovici, acest mare sfânt contemporan sârb, ne-a învățat faptul că ”în istoria neamului omenesc, există trei mari căderi: a lui Adam, a lui Iuda și a Papei” (în lucrarea Omul și Dumnezeu-Omul…).
„Este începătorul răutăților și dezastrelor din întreaga umanitatea.
Papa este personificarea perfectă a înșelării și întruchiparea deplină a ereziei.
Născocitor eminent al stricăciunii și întinării adevărului.
Protagonist și specialist fără asemănare al inițiativelor anti-canonice și anti-tradiționale. Catalizator negativ și batjocoritor neîntrecut al Canoanelor Apostolice și al Canoanelor Ecumenice și Locale.
Dezbinator și sfâșietor neasemuit al veșmântului celui de sus al Bisericii, nefăcut de mână omenească.
Plin de egoism luciferic și suveran, de vreme ce se proclamă pe sine infailibil și se poziționează deasupra Sinoadelor Locale și Ecumenice.
Scrutător inovator al învățăturilor păcătoase.
Papa este începătorul ereziilor și conducătorul învățăturilor eretice.
Înaintemergător al Antihristului, după cum spun Sfinții Părinți.
Cel mai mare arhieresiarh și paneresiarh al tuturor veacurilor și vremurilor”….
Gheronda Gavriil, biserica papistașă este Biserică?
„-Sfântul Nicodim Aghioritul spune despre ei, în Pidalion, că sunt eretici foarte vechi și nebotezați (Erminie la Canonul 47 Apostolic).
”Biserica” papistașă nu este Biserică.
Nu are Taine.
Hristos, pe planeta Pământ, a întemeiat o singură Biserică. Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică”.
Nu a făurit Hristos mai multe Biserici.
Papa nu este Biserică.
Papistașii nu au Taine.” (Gheronda Gavriil, de la Chilia Sfântului Hristόdoulos, Sfântul Munte Athos)

Înaltpreasfințite Serafim,

Întrucât gura nemincinoasă a de-Dumnezeu-purtătorilor Părinți, numește papismul și pe papa înainte-mergător al Antihristului, proorocul mincinos, apostolul satanei… și este așezat alături de Iuda, iar Maica Domnului îi socotește: ”dușmani ai mei și ai Fiului meu”, vă rugăm să bucurați Cerul, inimile si sufletele noastre cu căința Sfântului Apostol Petru, pentru a nu avea noi toți soarta celui ce L-a vândut pe Domnul pe arginți ! Iar sărutarea mâinii papei nu este mai neînsemnată decât cea de trei ori lepădare.

Amintim aici de Sfințitul Gherman, patriarh al Constantinopolului care cu Sinodul, au interzis în 1229 a se da mâna spre strângere episcopilor latini, cum cereau aceștia ca semn simbolic de supunere, și iată că noi facem mai mult ! Atunci, cei care refuzau erau prigoniți, chinuiți cu ferocitate, exilați sau uciși, în timp ce astăzi capitulăm încet și sigur, din motive financiare sau alte beneficii lumești, fără a ne mai gândi cu ce loc vom fi ”răsplătiți” în veșnicie pentru abaterea de la Dreapta Credință, deși în Limonariu se istorisește, că la rugăciunea Avvei Chiriac, Dumnezeu a descoperit printr-un înger al Său locul înfiorător unde se află Arie, Nestorie, Eutihie, Apolinarie, Teodor, Origen, Sever, Dioscor si toți cei asemenea lor.
Pentru a nu ajunge și noi lângă ei, vă rugăm cu toată inima să respingeți și să lepădați:

semnătura de la sinodul tâlhăresc din Creta, organizat, supravegheat și dirijat de organizații oculte, care vor în mod utopic sa distrugă Biserica Domnului. Pe lângă toate celelalte abateri (despre care v-am mai scris și cu alte ocazii) au dorit să „legalizeze” și sodomia în Biserică, însă patriarhii opunându-se, subiectul a fost amânat.
sărutarea mâinii papei, care este gestul „cel mai rău din toate relele” așa cum il definește ÎPS Augustin. Unul dintre rele este și ce s-a acceptat la Busan, respectiv: „că toate „bisericile” dețin adevărul și toate împreună formează Biserica” – adică o blasfemie prin care se afirmă că Sfânta Ortodoxie, Biserica Domnului este la fel cu ereziile și sectele ce hulesc pe Maica Domnului, nu recunosc dumnezeirea Fiului, nu recunosc Sfânta Tradiție, hulesc Sfintele Icoane și Sfintele Moaște, sunt împotriva monahismului, emit „dogme” aberante, nebunești precum Filioque, primatul și infailibilitatea etc!
acordurile de la Balamand, Chambesy si toate câte conțin abateri de la Dreapta Credință. Ca exemplu, acordul cu monofiziții, face Ierarhia BOR potrivnică a patru Sfinte Sinoade Ecumenice (IV, V, VI, VII) și mai ales Domnului Iisus Hristos, Care este cap al Bisericii celei Una – ce a statornicit in Duhul Sfânt, prin Sfinții Părinti, că anticalcedonienii sunt ERETICI !
– declarațiile ÎPS Nifon de la Busan, care printre alte hule afirmă că nu știe care este adevărata Biserică născută la Ierusalim la Cincizecime, precum și ale Patriarhului Bartolomeu, care dorește unirea cu Roma, chiar și prin martiraj, deci nu prin lepădarea de erezii și așa curată să se întoarcă în Biserică, ci prin prigonirea până la mucenicie a celor care urmează Sfinților Părinti.(Martiraj și mese festive- ca la Irod !).
– rugăciunile în comun, care sunt anticanonice și condamnate de Sfinții Părinți
– obiceiul extrem de smintitor al participării clericilor papistași la slujbele Bisericii, unde sunt lăudați, premiați și tămâiați. Ca ultim exemplu (și conform deja tradiției insuflate in BOR de duhul cel vrăjmaș Bisericii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos), la 17.09.2017 cu ocazia punerii pietrei de temelie a noii biserici din Viena, ați invitat (pe temeiul…vai nouă.., că finanțează și acest proiect- din cei 30 de arginți !) și au fost prezenți în veșmintele cultului lor la Sfânta Liturghie, chiar pe podiumul unde aceasta se slujea.

Cum ar putea astfel de lucruri ce ies total din legiuirile Părinților noștri și petrecute cu regularitate să nu dăuneze, să nu smintească, să nu năucească și să nimicească conștiința ortodoxă ?!

Părinte mitropolit, „ajutorul” lor este otravă pentru noi, și face parte din planul global de înrobire și desființare a Bisericii, alături de uniatism, schimbarea calendarului, comunism, sărăcire forțată, risipire, pustiire inclusiv prin avorturi si mai ales prin pilula „contraceptivă”, acorduri eretice, Creta, modificarea cărților de cult, învățământul teologic pervertit, ortodocși trimiși să studieze la școli de teologie eretice unde obțin mult lăudate și apreciate diplome necesare în BOR pentru posturi înalte (lucru cu totul absurd și viclean întrucât din acele biete victime rămâne doar blana de oaie), ridicarea pe tronuri a propriilor slujbași, etc, toate orchestrate de aceeași „binevoitori”. Planul lor este de a face din Biserică ce au făcut și din scumpa noastră Tară, căci trimițându-și „investitorii” = distrugătorii năimiți, au „cumpărat” de la cei pe o mână cu ei, toată industria românească (ce le ocupa piețele) promițând o amplă dezvoltare, apoi în câteva luni sau ani au lăsat oamenii fără loc de muncă – provocând în mod voit emigrarea masivă spre dauna Bisericii, în principal – și pentru o batjocorire grosolană a noastră au dărâmat totul – ca adevărați călăi ai economiei românești – lăsând doar mormane de moloz și locuri pustii.

Asta urmăresc și asta „investesc” și în Biserică: ruina și pustiul !

Iar scopul lor final este acceptarea de către noi a primatului papal și recuperarea cu infinit profit a capitalului alocat – prin mulgerea și tunderea a milioane de oi cumpărate pe nimic și în mod viclean. Nădăjduim să nu înțelegeți prea târziu acest lucru.

De asemenea vă rugăm să scoateți din biserici „icoanele sfinților” papistași întrucât sunt împotriva adevărului și a învățăturii Bisericii și să înlocuiți „crucile” cu trei brațe orizontale de pe turle, deoarece sunt însemne folosite in masoneria luciferică, sunt „cruci” anulate, denaturate fiindcă îngerul căzut și-a dorit și el „crucea” sa – „stilizata”, inovată, precum au apostoli, prooroci și învățătorii mincinoși.

Noi iubim și ne închinăm SFINTEI CRUCI A DOMNULUI IISUS HRISTOS, Crucea cea mântuitoare și izbăvitoare ! Și cu care ne însemnăm așa cum ne învață Sfântul Ioan Gură de Aur: “Mulți creștini fără nici o socoteală fluturând cu mâna, își fac Semnul Sfintei Cruci (strâmb) pe fețele lor. Aceia însă se ostenesc în deșert când nu-și închipuiesc Crucea dreaptă pe fețele lor. Numai dracii se bucură de îngâmfarea aceea.”

Spre final vă rugăm să vă bucurați împreună cu noi, căci Domnul ne arată tuturor că are oamenii Săi și că nu va lăsa Biserica fără ajutorul Lui, în veac ! Bucurați-vă, căci și monahii de la Marea Lavra Poceaev au cerut acum Sfântului Sinod al BORu, să părăsească eretica și satanista organizație ocultă CMb-ul și mișcarea ecumenistă în general care a propagat dezmățatul, falsul și mincinosul „dialog al dragostei”.

Cu această bucurie în suflete, vă rugăm, ca pentru mântuirea poporului, să cereți tuturor ierarhilor români să lepede ecumenismul și CMb-ul, hotărârile adunării eretice din Creta și să mărturisească Dreapta Credință așa cum ne-a fost transmisă de Domnul Iisus prin Sfinții Apostoli și Sfinții Părinți, fără abateri, adăugiri sau lipsuri !

De asemenea vă rugam să militați pentru interzicerea obligativității vaccinării și pentru reducerea drastică a numărului de vaccinări precum și împotriva cipurilor și a supravegherii biometrice a persoanei.

Și revenim cu o mare rugăminte: aceea de a ieși – ca sfântă obligație -, împreună cu toți ierarhii și clerul în apărarea poporului român, manipulat și mânat spre dispariție, dorindu-se și o țară pustiită pe care o vor, neîndoielnic, colonizată la ordin, cu populații asiatice.

Știm că este greu a se obține legi -din partea unui stat controlat și supus- în apărarea pruncilor nenăscuți (totuși nici sectarii nu au legi, dar fiindcă liderii lor spirituali se implică nu ca noi ”ortodocșii”, ci în mod real, ei nasc copiii, nu-i ucid !), de aceea pentru a evita, cu ajutorul lui Dumnezeu, urgia ”năvălirii altor neamuri”, este absolut necesară o informare amplă în Biserică și în popor, un „război” total, intens și aprig împotriva crimei avortului, dar mai ales și mai ales, împotriva așa zisei pilule „contraceptive”, în fapt este avortivă – la fel ca și spirala.

Vă aducem la cunoștință că, în primul rând și în primul rând, pilula… pilula este cea care a diminuat dramatic populațiile europene și că, pilula este arma folosită în mod planificat din anii 1960 de către dușmanii Domnului Hristos (iar reacția clerului, a oamenilor duhovnicești, a mirenilor este până astăzi, cea a struțului: băgarea capului în nisip, spre bucuria ispititorului care tare ne va rușina- după rang și putere).

Un exemplu concret este Austria în care, în vara acestui an, televiziunea a dat publicității un recensământ din care rezultă că în toată țara mai sunt doar 25 % austrieci ! (în Viena, credem, că procentul este de cel puțin 4-5 ori mai mic).

Însă slăbirea popoarelor creștine, înlocuirea populațiilor europene și amestecul babilonian al acestora este în planul de instalare a lui Antihrist, căruia noi îi acordăm ajutor nemijlocit, ucigându-ne copiii Bisericii, fiii și fiicele noastre, jertfindu-i lui Baal Moloh prin tot felul de mijloace, dar mai ales prin otrăvirea cu pilula.

Această grozavă metodă de decimare a poporului, nu este luată în seamă aproape de nimeni, și de aceea vă rugăm, ca împreună cu toată Ierarhia și tot clerul, să aduceți la cunoștința credincioșilor zi de zi, totdeauna, prin tot felul de mijloace și misionarism ortodox perseverent, că prin folosirea pilulei ucigașe noi ne facem părtași cu Antihrist și … vai nouă, dușmani ai Domnului Iisus Hristos !

Noi, bărbații și femeile, care vrem să ne mântuim, trebuie obligatoriu să aruncăm pe foc armele diavolului, pilula, spirala, iar pe la fel de blestematul chiuretaj – prin care ne hăcuim pruncii – să-l uităm cu desăvârșire, fiind cea mai înfricoșătoare crimă făcută de om și prin care s-a ajuns la cel mai teribil genocid posibil dezlănțuit asupra celor mai nevinovate ființe și asupra poporului.

Fraților și surorilor…, iubiți frați și surori, datorită acestei vărsări diabolice de sânge, mintea noastră s-a întunecat și inima s-a răcit. De aceea acceptăm perfidul ecumenism care nu are alt scop decât sa ne piardă sufletele, ecumenismul fiind „lucrare a fiarei din adâncuri”, care ne va inghiți cu totul de nu ne vom trezi și opune loviturilor nebunești care vor să scufunde Sfânta Corabie – singura arcă care ne poartă prin furtuni, spre mântuire !

Și tot datorită vărsării de sânge nevinovat, înjurăm zilnic pe Dumnezeu și pe toate cele Sfinte, hulim, iar la fiecare câteva cuvinte invocăm precum vrăjitorii numele celui rău, dialogăm cu el, trimitem lui pe ce apropiați, cunoscuți, necunoscuți și în primul rând pe noi înșine, astfel că partea noastră în veșnicie va fi cu cel viclean pe care l-am tot pomenit de-a lungul vieții.

Sfinții Părinți ne-au povățuit, ne-au interzis o astfel de vorbire, întrucât aduce mari pagube sufletești. Mai apoi noi bărbații, folosim la fiecare câteva vorbe expresii necuviincioase, ca și cum nu ar mai fi cuvinte care să exprime ce avem de spus. Dacă Sfânta Scriptură ne învață că pentru fiecare cuvânt în deșert vom da socoteală, atunci dincolo de sicriu ce vom face cu bărbăția noastră?

Dar noi femeile, ce vom face cu moda adusă în fața Sfântului Altar ? Vom fi batjocoriți de diavoli, acesta este unicul „câștig”. Iar singura noastră nădejde de mântuire este Biserica, este rămânerea în Dreapta Credință, pocăința, ținerea poruncilor, într-un cuvânt – ascultarea de Sfinții Părinți.

Acum când mai sunt puține zile până la Nașterea Domnului – bucuria lumii, să-L rugăm să ne dăruiască, spre mântuire, botezul lacrimilor ! Și să ne bucurăm fraților și surorilor, că Domnul din marea Sa iubire de oameni, ne-a dat șansa mântuirii, întrupându-Se din Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioara Maria, Stăpâna noastră, Împărăteasa cerului și a pământului, pentru a Se răstigni pe Cruce pentru păcatele noastre, să-I mulțumim și să-I dăm slavă, in veci, amin.

Nădejdea noastră este Tatăl, scăparea noastră este Fiul, acoperământul nostru este Duhul Sfânt, maica noastră este Biserica cea Una !

Și avem ”un Domn, o credință, un Botez” (!) – despre care Sfântul Atanasie cel Mare ne învață că: ”a vrut să spună (Sfântul Apostol Pavel) că în lume există o singură credință nemincinoasă, pe care o ține singura Biserică Sfântă, Sobornicească și Apostolească, și că există un singur Botez care curățește și izbăvește de păcate și un singur Domn- Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Iar cel ce nu cugetă astfel, rătăcește”. (în Străjerii Ortodoxiei, p. 524)

Înaltpreasfințite Mitropolit Serafim, cu multă durere în suflet v-am scris cele de mai sus, întrucât conform Canonului 15 al Sinodului Sfântului Fotie cel Mare, respectiv cel de al-VIII-lea Sfânt Sobor Ecumenic (recunoscut ca atare și în Creta), ați devenit – spre multa noastră întristare – pseudo episcop, datorită gravelor abateri de la Sfânta Ortodoxie, însă ne-am adresat ca unui ierarh drept credincios deoarece încă avem nădejdea că nu veți rămâne până în sfârșit în înșelare, ci veți bucura Cerul și pământul prin întoarcerea la Adevăr.

Pentru aceea ne rugăm, și vă dorim din toată inima, ca pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Spiridon și ale Tuturor Sfinților, să vă dea Domnul curajul jertfei mărturisitoare pentru El, să arătați că iubiți în adevăr Biserica, turma și pe cei rătăciți în erezii, prin propovăduirea neștirbită a învățăturii Sfinților Părinti !

Căci curând, peste o zi, o săptămână, o lună… se vor cere sufletele noastre, și măcar atât să putem răspunde: „Doamne Iisuse Hristoase, Tu știi că am fost un mare ticălos, însă nu Te-am trădat! Doamne, iartă-mă, te rog !”

Să ne ajute Dumnezeu pe toți, să rămânem ortodocși, iar cei care rătăcim în ecumenism să ne întoarcem la Ortodoxie, precum puii risipiți, la cloșcă. Însă pentru aceasta este de neapărată trebuință ascultarea deplină față de Sfinții Părinți, dintre care amintim pe Sfântul Chiril, Sfântul Proclu și pe Sfântul Ioan Gura de Aur care ne poruncesc nouă: „Fie ca voi , mai înainte de toate, să țineți credința dreaptă si neamestecată, cu totul nepătată”. „Așadar, precum am zis mai înainte, de vreme ce este cap al tuturor virtuților, credința trebuie păzită curată, neatinsă de nimic fals, rod al cugetelor omenești” căci „…de nici un folos nu este viața curată dacă învățăturile sunt stricate”. Amin.

Maica Domnului, apără-ne!

Viena, 12.12.2017
La prăznuirea Sfântului Ierarh Spiridon

Cu dragoste pentru Biserica Domnului Hristos,

Ioan Haiduc, Viena
Emil Baciu, Viena
Radu Silviu Cristian, Enns
Radu Luminița, Enns
Ioan Bucila, Viena

23 Responses to Mirenii ortodocși din diaspora: „Înaltpreasfințite Mitropolit Serafim Joantă, gestul dvs de la Assisi este cu totul și cu totul NEORTODOX !

 1. Mihai says:

  Dar fiind prezent și la adunarea san egidio care a avut loc la Munster și unde erau prezente toate „credințele”

  • pr Ciprian says:

   Și alte multe vom mai vedea? Sau nu…?

   • pr Ciprian says:

    Am primit pe mail. Nu știu dacă se poate confirma veridicitatea lor din punct de vedere medical, dar măcar selectiv cred că vor fi informații de folos:

    Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”. Lipsa sării din sânge!! Interesant, dar LOGIC. Aceeași problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeași justificare?

    Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”. „Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății !”

    Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni !!!

    La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! Între copilul de 20 de kilograme și adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte… care bea apă puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes sau de la oraș care primește apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” și elimina mult mai repede chimicalele!

    Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă și RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alții, cei mai mulți, au Fierul (RH pozitiv)!

    Nu uitați ceea ce multi vor sa ascundă:
    – orice reacție a apei cu sarea produce… căldură!!! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informațional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prostește!!!

    Intuiția îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă și înapoi acasă, la televizor, unde ni se repetă zilnic prostiile astea: „excesul de sare zăhar și grăsimi dăunează grav sănătății!”

    Dar excesul de alcool, tutun și medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?
    De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală și moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba și de bani, de mulți bani, atât de mulți încât viața copiilor și a tinerilor…nu mai contează!!!

    Este vorba de profituri imense, accize și taxe! Și, în fond este bine să ai multe „legume” în sistem ! Pentru că legumele îsi plătesc taxele la zi! Amintiti-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îti schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaționale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorțește creierul pentru că altfel, acesta, ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!

    Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informații ! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluției. Vitalitatea dvs și a copiilor dvs., atenția, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Și evoluția dv. genetică!

    Grasimile ?!

    Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale și în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct miocardic și, mai ales, o slabă funcționare a sistemului imunitar.

    În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Să le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi”, și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig; dintr-un foc!

    Între vrăjeala științifică a unora și intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales intuiția!… tot cu slănina, pita, ceapa și palinca trăiește! Nu face exces și trăiește mult și bine… cum ați vrea să-și crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Și toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mîțos de 40 de kilograme pe umeri și bâta în mână?

    Acum, trageti dvs concluziile.

    APA. „Ce face apa dacă e băută înainte de a mânca și imediat după masă!”

    Un articol foarte bun. Nu doar despre apa caldă după mâncare, dar și despre atacul de cord. Chinezii și japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptam și noi obiceiul lor la masă.
    Pentru cei cărora le place să bea apa rece, acest articol li se adresează direct.

    Este plăcut să bei un pahar cu apă rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghițit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacționeaza cu acidul, va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă. Trece în intestine și foarte rapid se transformă în grăsime și duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supa fierbinte sau apă caldă după masă.

    Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord.

    Ar trebui să știți că nu fiecare simptom de atac de cord se manifestă prin „durerea brațului stâng”.
    Atenție la dureri intense în zona fălcilor. S-ar putea să nu aveți niciodată prima durere în piept în timpul atacului de cord. Nausea (amețeala) și transpirația intensă sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenți. Cu cât știm mai mult, cu atât avem mai multe șanse de supraviețuire.
    Un cardiolog spune că fiecare om care citește acest mesaj și-l trimite la 10 oameni poate salva cel puțin o viață. Citește și trimite unui prieten. Ai putea salva o viață. Deci, fii un prieten adevărat și trimite-l tuturor prietenilor tăi.

    Secretul dezvăluit – Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei.

    Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel.

    Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie!
    Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură… Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor.

    O alternativă…După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi o cale alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei.

    Printre altele, cercetătorii menţionează că tratamentul prin chimioterapie care presupune „otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

    Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

    Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.
    O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!

    Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.
    Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultatele au fost remarcabile !

    O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat.
    În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie.

    Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
    Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.

    După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extractul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.

    Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

    Mod de preparare:

    Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie, se prepară astfel:
    – într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
    – în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.

    În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.
    Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
    De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
    O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”.
    Nu vă costă nimic să încercați, fiti deschisi la minte si nu vă mai lăsați manipulați; simțiți ce este bun pentru dumneavoastră.
    Acest mesaj nu spune sa renunțați la recomandările medicale; fiecare face ce i se potrivește cel mai bine.

    Sursa: sanatoszidezi.ro

   • pr Ciprian says:

    Am primit și o poezie pe mail:

    Egoismul

    Suferind sunt eu ce-i drept
    Dar nu de ficat ori piept
    Nici de inima ori bila
    Ci de-o boala mai subtila

    Se numeste HIPER-EU
    Si se vindeca mai greu
    Analizele arata
    Ca boala e provocata

    De virusul aghiuta
    Ce mareste-n tartacuta
    Celulele de mandrie
    Asta da spasmo-furie

    Mai da greata la mustrare
    Colica la ascultare
    Invidie la ficati
    Alergie la ceilalti

    Venino-hemoragie
    Ulceratii de trufie
    Gargauni la cervicala
    Si hernie de carteala

    Boala este evident
    Insotita permanent
    De simptome foarte clare
    In priviri si in purtare

    Mutra acra glas taios
    Aer de ratoi nervos
    Fata crunta suparata
    De hipopotam de balta

    Imbufnare nas pe sus
    HIPER-EU mai bine spus.

   • pr Ciprian says:

    Cine are urechi de auzit…

    Un preot din sudul Franţei a fost acuzat că a omorât un om. S-a dovedit că la locul crimei nu s-a aflat decât preotul şi toate aparenţele erau împotriva lui. Fiind judecat în faţa satului întreg, el s-a apărat cu tărie, susţinînd că nu este vinovat, dar cum nu erau alţi suspecţi, probele găsite erau împotriva sa şi a fost condamnat la moarte şi spânzurat în faţa sătenilor.

    După 30 de ani, la magistratul oraşului s-a prezentat o femeie foarte bătrână care i-a spus:

    -Domnule magistrat, nu pot să mor înainte de a spune ceva ce îmi apasă conştiinţa.Eu sunt cea care l-a omorât pe omul pentru care a fost condamnat la moarte preotul nostru acum 30 de ani. Şi am venit să mărturisesc pentru că nu pot duce în mormânt cumplita taină. Dar aceasta nu e totul. În seara zilei m-am dus la biserică şi am mărturisit preotului fărădelegea săvârşită; la proces însă n-am avut tăria să-mi spun ticăloşia, lăsând să fie el condamnat în locul meu. Deci, preotul a ştiut că eu sunt criminala şi nu m-a denunţat. A preferat să fie condamnat în locul meu şi a primit moartea, dar nu a spus ce a auzit de la mine la Taina Sfintei Spovedanii!

    Educaţie creştin-ortodoxă/ Ghidul învăţătorului, claseleI-IV, Editura Tipografia centrală, Chişinău, 2004, p.308

     • pr Ciprian says:

      Am primit pe mail:

      Noi tehnici folosite de hoti …

      „ Miercuri, m-am apropiat de masina mea spre usa pasagerului ptr a-mi lăsa laptopul pe scaunul din față. Când aveam de gând să deschid ușa, am observat o mică gaură chiar sub mâner.
      Primul meu gând a fost că cineva mi-a împușcat mașina!
      Incercind sa inteleg ce s-a petrecut, am crezut că am ghicit ce s-a intimplat.
      L-am întrebat pe un prieten garajist dacă i s-a intimplat să repare vehicule cu astfel de găuri.
      „Da, am văzut-o de multe ori. Hoțul da o lovitură cu un poinçon chiar sub mânerul ușii, face o gaură, accesează pârghia mecanismului broastei și deschide ușa ca și cum ar fi folosit o cheie. Fără alarmă, fereastră spartă și nimic altceva deteriorat. ”
      Apoi am contactat asiguratorul meu și i-am explicat că am fost surprins că nu mi-au luat GPS-ul sau alte lucruri. Și acolo devine complicat!
      „Oh, nu,” spune asigurătorul, „sunt mai subtili decât acestea, se uită la GPS-ul tău pentru a vedea unde locuiesti căutând” acasă „. Sau găsesc adresa ta pe certificatul tău de asigurare sau pe orice alt document in torpedoul tău. Atunci ei afla ce vehicul conduci, afla adresa ta, merg la reședință și, dacă vehiculul tău nu este acolo, presupun că nu ești acolo și profită de asta pentru a-ti sparge casa.
      Adesea, chiar vor lăsa servieta și portofelul în vehiculul dvs. și vor lua doar un card de credit pentru a nu vă atrage atenția. Când o sa observați lipsa cardului, ei au avut deja câteva zile să o folosească …
      Au chiar și amabilitatea de a închide ușile masinii pentru a atrage cit mai putin atentia asupra intruziunii!.
      Deci, verificați periodic autovehiculul, mai ales dacă ați parcat în mall-uri sau în alte parcări mari.
      Trebuie să fiți foarte atenți să observați acest tip de gaură, în special pe partea pasagerului, deoarece nu aveți adesea obiceiul de a privi în această direcție!

 2. George says:

  Până acum nu am văzut nici un papistas sa pupe mâinile ortodocșilor, de ce noi care deținem Adevărul ne lingușim ca pisicile pe lângă ei? Rad în pumni de noi. Ce folos? Doamne miluiește-ne!

 3. pr Ciprian says:

  Nu sunt de acord cu dvs, pentru că:
  1. Talibanism înseamnă violență; unde ați văzut dvs violență la ortodocși? Vreodată?
  2. Sfintele Canoane nu pot fi puse – cum faceți dvs – vis-a-vis de voia lui Dumnezeu, ci prin ele se exprimă voia lui Dumnezeu, sunt legile Bisericii, făcute de Sfinți, sub inspirația Duhului Sfânt. Ele au aceeași obligativitate și valoare pentru mântuire ca și Evanghelia și sfintele dogme.
  3. Iubirismul ecumenist este o trădare a dreptei credințe. Ce facem cu milioanele de Mucenici uciși de papistași? Îi aruncăm la gunoiul istoriei?
  4. Blamați netul, însă ați alcătuit o lungă pledoarie ecumenistă… pe net.
  5. Ortodoxia nu îngăduie împreuna-rugăciune cu ereticii pentru simplul fapt că dumnezeul lor NU EXISTĂ ca Dumnezeu, ci este un idol, un demon, o făcătură (a se vedea Psalmul 95, 5)
  6. Scopul Vaticanului este distrugerea Unicei Biserici a lui Hristos, care este Ortodoxia; indiferent de mijloace, de iudele găsite dintre ortodocși, Vaticanul va continua pe aceeași linie. iar noi spunem permanent NU !
  etc etc etc etc etc.
  Post cu folos și întoarcere la ortodoxie vă doresc!
  Pr. dr. Ciprian Staicu

  • pr Ciprian says:

   Rugăm pe cei care au dovezi, știu întâmplări referitoare la „smerenia” și „iubirea” ierarhilor ecumeniști din diaspora (față de eretici, nu și față de turma lor) să nu le țină „sub obroc”, pentru a-i rușina pe cei ce iau apărarea trădătorilor dreptei credințe.
   Fără obscenități, vulgarități, ci fapte reale, trăite, care lasă sufletul ortodoxului în doliu duhovnicesc…
   Mulțumim.
   Redacția.

  • Mihai says:

   Stimată doamnă/domnișoara Ana Maria cu scuzele de rigoare, dar dumneata faci parte din tagma ducatorilor degeaba la biserică, nustiu ce ai înțeles dumneata prin cuvântul taliban, dar se pare că în numele iubirismului acesta deșarte va complaceți in mocirla asta a ereziilor, neștiind că Dumnezeu ne-a lăsat o singura cale de mântuire ci nu mai multe, daca intradevar nu mai puteți de dragul I.p.s Serafim joanta, atunci dv comunitatea de români din Germania și Austria faceți în așa fel și tragetil de mânecă, alooo părinte ce faceti? Venitiva în fire, că va jucați atît cu mântuirea dv cat și a celor pe care ai păstoriți ci nu periindul și aducandui osanale, căci procedura dv cat și acelora in cuget și simtiri cu ale dv nu faceți altceva decât săi dați un brânci sa cadă și mai adînc în prăpastie, și se mai vede faptul că nu ați auzit mai nimic de cruciade și de inchiziție, dar și de nenumăratele scandaluri de pedofilie și sodomie in care este implicat Vaticanul și papistașii care sau tot perindat pe acolo
   Deci iată unde a adus sloganul Dumnezeu este unul pt toți, și care au dus în înșelare pe cei mai mulți

 4. Adrian says:

  Q.E.D.
  Pentru cei carora nu le vine a crede ce vad in aceasta poza, sa fie atenti la min.37:38 din inregistrarea urmatoare https://www.youtube.com/watch?v=fHMJoIUqnTw

  „ortodocsii” de ei, cum se mai imbulzesc sa pupe mana stapanului lor !; parca mai „demni” s-au purtat unii dintre eretici !

 5. Mihai says:

  Referitor la domnii „ierarhii” din b.o.r atît din tara cât și diaspora, sau făcut articole interminabile în ceea ce privește realitatea crunta cu ereziile in care aceștia se scalda și vorba aia cu dovezi peste dovezi iar situația nu se rezuma numai la cazul ierarhilor din b.o.r, situația este similară și cu celelalte chiar și cu cele neparticipante in Creta, iar din păcate persoanele cu gândirea aidoma doamnei sau domnișoarei Ana Maria sunt supermajoritare, la cuvinte „mieroase” debitate de apostati acestea dau ochii peste cap de incantate ce sunt
  Acum că o dau din una in alta, vizavii de înmormântarea regelui, după cum probabil ați aflat înmormântarea acestuia va avea loc pe timpul nopții sâmbătă, iată ce ne zice Patriarhia vizavii de asta: că iarna nu-i că vara și că ziua este mai scurta, ce părere aveți despre asta?!

 6. Mihai says:

  https://orthodox.com/communique-de-commision-internationale-dialogue-theologique-entre-anglicans-orthodoxes/
  În imagine poate fi văzut și domnul Nifon din Târgoviște, și cu doamne episcopese alături

  • pr Ciprian says:

   Încă nu e „domn”, e doar pseudo-episcop, în așteptarea pocăinței sau a judecății sinodale.

 7. Mihai says:

  Cum toate drumurile duc la Roma, dam un tur de orizont și ne oprim la domnu siluan șpan https://youtu.be/h4bIM6WuMMS aici fiind poftit pe la ,,frățiorii” adventiști

  • pr Ciprian says:

   Înainte de a veni în România, părintele Sava a ținut o conferință la Thesalonic, foarte reușită, alături de apropiatul său colaborator, dl Gheorghe Vlamakis și moderatorul, dl Nicolae, trei cretani mărturisitori, de care se bucură Hristos.

 8. pr Ciprian says:

  O veste cu adevărat bună. Important este ce va urma…

 9. ema says:

  Frau Schulz, las-o mai moale. Nu este nici macar un (UNUL!) PREOT roman crestin ortodox ADEVARAT in occidentul noroios. Toti ling talpile catolicilor si pierd suflete pentru zidurile alea goale pe care vor ei sa le cladeasca. Nici ei nu le mai numesc biserici ortodoxe. Le zic centre.

  • admin2 says:

   Ba mai sunt. De exemplu, pr. Ioan de la Oderzo, din Italia.
   Cu nădejde, nu cu insulte se face misiune bună.