Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Lumea râde, Sfinții plâng, Hristos BIRUIEȘTE !

Blagosloviți și iertați!

4 Responses to Lumea râde, Sfinții plâng, Hristos BIRUIEȘTE !

 1. Adrian says:

  ” … Orbul din naştere este şi el tratat în acelaşi mod de aceiaşi fii ai minciunii, deranjaţi de mărturisirea stăruitoare pe care o făcea în favoarea lui Hristos şi îi închid gura prin reducerea la condiţia sa de păcătos iremediabil, care nu ar avea vreun drept la cuvânt: “În păcate te-ai născut tot, şi tu ne înveţi pe noi? Şi l-au dat afară” (Ioan 9, 34)….”

  Domnilor ecumenişti, în primul rând „episcopi” şi preoţi, de azi, cunoaşteţi fragmentul acesta din Sfânta Scriptură ?
  Vouă vi se adresează acest cuvânt, ori de câte ori prigoniţi pe cei care vă arată, cu argumente de la Sfinţii Părinţi, că sunteţi în erezie !

  Luaţi aminte cât încă mai este vreme !
  Doamne ajută !