Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vindecarea patimii demonice a pederastiei

Mai întâi glasul conducătorilor iubiți ai ereticilor ecumeniști români de azi:

Iar soluția este simplă, dar eficientă:

Puterea psalmilor

Mai mult nu spunem acum, căci primul link ne-a produs realmente repulsie – ca oameni normali ce suntem, care nu putem accepta ca „Biserica să își ceară scuze” de la satana, iar al doilea ne-a amintit că avem o datorie de împlinit!

Hristos a înviat!

Redacția

25 Responses to Vindecarea patimii demonice a pederastiei

 1. Constantin says:

  Capul bisericii adica Hristos sa-si ceara iertare de la poponari?Noaptea mintii.

 2. Mihai says:

  Valeu, ferestene Doamne de nebuni, în Grecia clasa politică jegoasa a legiferat adopțiile de către aceștia,

 3. nela says:

  Biserica ii accepta ? asa fara sa-si recunoasca mzeria pacatului si sa se pocaiasca ??? A intrat si biserica in ,, normalitate ,, ???

  Doamne , mantuieste – ne ca pierim !!!

 4. tudor says:

  Vai de ei! Sa vezi val de necazuri!
  Cat mai traiesc au timp sa se intoarca.
  Hristos nu se lasa batjocorit.

 5. magda says:

  Sa traiti Pr.Dr.Ciprian ,oare mai are sens sa luptam in continuare cu acestia ? Oare n-ar fi mai bine sa ne delimitam intr-un fel ?

 6. magda says:

  Acestia fiind „sfantul sinod ” BOR !Se pare ca nu mai este nici un leac !!!

  • admin2 says:

   Ba mai este. POCĂINȚA !
   Pentru noi toți, care avem, datorită păcatelor noastre, exact ce merităm.

 7. Bacosca Antoanela Iustina says:

  !4 mai – SFINTII INCHISORILOR. Marsul pentru eroii neamului.

  https://www.incorectpolitic.com/eveniment-marsul-pentru-eroii-neamului/

  DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE PE TOTI MARTIRII NEAMULUI NOSTRU!

 8. o simtire pacatosa says:

  Sfantul Maxim Marturisitorul spune despre femeie in Sfanta Evanghelie ca simbolizeaza simtirea iar barbatul este mintea,simtirea trebuie sa asculte de minte pentru ca capul femeiii este barbatul,mintea omului trebuie sa asculte de Domnul Iisus Hristos,pentru ca Hristos este capul barbatului.Hristos cearta barbatii care vroiau sa arunce pietre asupra femeii necredincioase,intrebandu-i daca sunt fara pacat sa faca asta.Simtirea lumeasca slaba, iubirista si ecumenista cazuta din ascultarea mintii omului care ar trebui sa fie traitoare de Hristos in fiecare clipa,,merita zdrobita cu pietre(ura ucigatoare de suflet)?!

  • admin2 says:

   Iar ca să mărturisim caracterul nostru de persoane ne semnăm cu numele pe care ni l-a dat Dumnezeu, prin baia Sfântului Botez. Nu?
   Pr. Ciprian

   • o simtire pacatosa says:

    In viata de zi cu zi unde este o traire mai personala da,insa pe internet(spatiu virtual mai impersonal) chiar nu vreau sa fiu vedeta.

    • admin2 says:

     Internetul este ca și literatura. E ceva scris (alături de cele audio și video). Nimeni nu citește cu nerăbdare ceva scris de un necunoscut, dar citește dacă este un autor de seamă, în literatură. Pe net, când cineva scrie, dar nu își asumă personal, ajunge doar la coș.
     Scrisul pe internet care nu este asumat la modul personal arată nevoia de impersonal a persoanei respective. Mucenicii se duceau și mărturiseau pe Hristos „în priveliște”, adică în fața tuturor.
     Cât despre „simțirea păcătoasă”, urât motto, deloc duhovnicesc.
     Pentru a vă ocroti simțirea, vă rugăm să vă adresați în viitor pentru comentarii altor site-uri.
     Redacția

 9. Mihail says:

  In aceste zile au avut loc marsuri de protest organizate de catre Bisericile Bulgariei si Georgieicontra manifestarilor LGBT , a Sodomei si Gomorei contemporane. A se vedea textul link http://opaidagogos.blogspot.ro/2018/05/blog-post_31.html?m=1 ( se acceseaza de pe siteul paginii Google, traducerea in lb. romana) si filmul manifestarii cu intreg poporul( preoti, monahi, monahii, mireni), ce doreste viata curata in Ortodoxie, pe link https://www.youtube.com/watch?v=WhfW3LwuQ04