Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Întru slava lui Hristos, LUMINA LUMII !

Mulțumim fraților ortodocși pentru dragoste și râvnă:

Predica Părintelui Ciprian Ioan Staicu la Duminica Orbului – 13 mai 2018

De asemenea, recomandăm:

Cui dăm crezare? Oamenilor sau Sfinților și cuvintelor Sfinților exprimate prin canoane? Pr. prof. Th. Zisis a uitat că în 2010 a declarat că PS Artemie a fost exilat, izgonit din eparhia sa și arestat. Sa nu confundam Episcopul cu horepiscopul! Faptul că o lungă perioadă de timp nu s-au mai hirotonit horepiscopi nu înseamnă că acest fapt a fost sau este interzis.

6 Responses to Întru slava lui Hristos, LUMINA LUMII !

 1. Sanja says:

  Thank you for spreading the Truth!
  All this show us what happens when people follow the will of God, no matter how strange or unexpected it may seem.
  The Venerable Justin of Ćelije, do not abandon us in your prayers!

 2. IRINA says:

  Hristos a Inviat!semnatarii rezolutiei din ianuarie anunta ca nu vor participa la Sinaxa de la Satu Mare….ce rol mai au aceste sinaxe,daca miscarea antiecumenista s-a facut bucati?!

  • admin2 says:

   Nu s-a făcut bucăți, ci „semnatarii” nu sunt ortodocși. Asta e tot.
   Cât despre curajul bărbătesc de a sta la o masă și a discuta, chiar și în contradictoriu, pe argumente, le lipsește, din câte se pare. Noi am merge la orice sinaxe organizează ei, numai să ne cheme. Dar poate că „teologia” adoptată de ei, a pumnalului printre coaste, li se pare mai … nu știu cum.

 3. admin2 says:

  Adevărat S-a înălțat!