Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Prietenul” ecumeniștilor…

(sataniști din lumea întreagă, uniți-vă; Lucifer vă… „binecuvântează”)

… și Crucea lui Hristos a celor care mărturisesc adevărul și sunt prigoniți de către eretici, pentru dragostea lui Hristos:

 

Redacția

9 Responses to „Prietenul” ecumeniștilor…

 1. anador says:

  Ce bine ar fi să putem avea curățenia sufletească a acelei micuțe și să încercăm și noi să ridicăm crucea celui căzut!
  Măcar câteodata…

 2. anador says:

  Ajută-ne, Doamne, să avem cât mai mulți în preajmă demni de asemenea încredere!
  Foarte frumos, multumim!

 3. Pacatosul says:

  Parinte Ciprian, am ascultat multe dintre predicile dumneavoastra, care sincer dupa terminarea lor imi dau o stare de liniste si curaj in a-L marturisi pe Hristos, insa am constatat ca nu vorbiti’ sau vorbiti prea putin despre marea problema a Inainte mergatoarelor pecetii(Cnp, Bare-code si Cipul in actele personale) care dupa cum citim in Proorociile Cuviosilor nostri Parinti, reprezinta o cadere si primirea Inrauririi diavolesti, care ne conduce fara frane spre pecetea finala(Nanocipul sub piele). Pe unde trecem vedem tot mai multa lume ajunsa la stadiul de „demonizare”, iar acum cu ecumenismul oemenii nemaiavand Harul asupra lor ci inraurirea diavoleasca, nu mai disting binele de rau/adevarul de minciuna si astfel ,,confunda borcanele” isi pregatesc osanda vesnica!

  https://manastirea.petru-voda.ro/2015/02/14/duhovnicii-rusiei-despre-card/

  • admin2 says:

   Fiecare face ce poate. Iar eu sunt total nevrednic.
   Personal sunt împotriva uneltelor sistemului de înrobire a persoanei umane și fiii mei duhovnicești știu bine acest lucru.
   Cu respect, pr. Ciprian