Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

11 Responses to A aștepta mărturisirea ortodoxă împotriva panereziei ecumeniste de la „marii duhovnici” ai momentului se va dovedi a fi definiția actuală a „umblării după cai verzi pe pereți” sau nu?

  1. Adrian says:

    „Mari duhovnici”… S-a vazut cat sunt de mari. Mari memoratori de texte patristice si cu mare parere de sine. Te duci la pomul cu coroana bogata si mori de foame langa el. Mai bine un duhovnic smerit si al lui Hristos decat acesti pseudo”mari duhovnici” cu faima dar langa care simti doar mangaierea lumeasca, pe care o pot da si paganii, in loc sa iti arda inima pentru Hristos.

  2. admin2 says:

    Eu încerc să îmi port crucea. Atât.