Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Alte efecte ale adunării tâlhărești din Creta: seminariști papistași și ortodocși cântând laolaltă! CD-ul care va apare se cheamă: VOCILE UNITĂȚII!

Din categoria: în Creta, la sinodul din 2016, nu s-a întâmplat nimic rău… (zic preoții români ecumeniști, spre adormirea la loc a poporului român… ascultător):

Se strâng fonduri, la două mâini. se pare că pentru bisericile din Siria.

Iată un ecumenism „cultural”, plecat de la ideea celor „doi plămâni” ai bisericii (Ortodoxia și catolicismul – cum afirma papa Francisc) s-a ajuns la cele două mâini ale dirijorilor (asta este o noutate în lumea… muzicală: doi dirijori și în total … două mâini).

Cum își dau „mâna” ei întru așteptarea lui antihrist… „Emoționant”…! Dar REAL !

CD pentru preoții ortodocși și catolici (papistași – sic). Așa scrie mai la final.

Somn greu te-a cuprins, biată preoțime apostată!

Redacția