Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Cu noi este Dumnezeu! Să spunem DA la Referendumul (6-7 octombrie 2018) pentru definirea în Constituție a familiei ca fiind căsătoria dintre UN bărbat și O femeie

11 Responses to Cu noi este Dumnezeu! Să spunem DA la Referendumul (6-7 octombrie 2018) pentru definirea în Constituție a familiei ca fiind căsătoria dintre UN bărbat și O femeie

 1. Baltag Lica says:

  Cum de lumea a inteles pana acum cum trebuie definitia casatoriei intre doi soti, ca fiind casatoria dintre un barbat si o femeie, si acum dintr-odata lumea nu mai intelege cum trebuie aceasta notiune? Ce s-a intamplat de fapt? Ori lumea n-a inteles cum trebuie pana azi ce este casatoria dintre doi soti, soti insemnand pana azi un barbat si o femeie, ori azi lumea a inebunit de tot. Eu cred ca lumea a luat-o razna rau de tot, iar cei care sunt indiferenti fata de ce se intampla in lume, aceia vor fi partasi la rasplata lumii.
  Doamne ajuta !

  • ban says:

   Se prefac ca nu inteleg. Chemandu-i la vot ei legitimeaza si cealalta optiune, adica poponarii. Adica: voi tre’ sa alegeti intre doua posibilitati normale, cand corect ar fi: voi tre’ sa alegeti intre firesc si satanic. Chiar daca vor fi mai multi de „da”, va avea grija guvernul sa legalizeze sodomia. Caci daca isi facea treaba guvernul, nu era nevoie de un referendum.

 2. Mihail says:

  Expertul in psihologie sociala, in cartea sa Guvernarea prin haos, ne explica scopul final al casatoriilor homosexuale, citez : Societatea omeneasca e intemeiata pe asa numitele structuri identitare parentale(SIP) ce sunt in numar de 4: parinti- copii, barbat –femeie, prin care se face predania de la o generatie la alta de mii de ani in lumea aceasta.
  Cum se deconstruieste o societate/o familie/ un individ (visul satanic al ingineriei sociale n.n.) ?
  Atacand-o cu structuri pirat, unde rolurile nu se mai respecta, se produce marea confuzie in structura sociala traditionala(SIP), apare amestecul a mai multi: barbati/femei/ copii din afara/ familii multiple/regn animal/regn vegetal/ materie-transumanism-roboti etc.
  Rezultatul este ca sistemul identitar parental al societatii umane (SIP) se amesteca, si se prabuseste intreaga societate globala.
  “Ingineria sociala devine dinamita” , citat dupa autor ( selectie din lb.fr.) la min 8-12 pe link https://www.youtube.com/watch?v=rmwJiT-dWK0
  Aici par a ne duce patimile noastre, vrajmasul, slabirea credintei ortodoxe . La intrebarea daca exista solutii practice, Parintele Iustin Parvu spunea: numai rugaciunea ne mai poate ajuta! Doamne ajuta!

 3. Aliosa says:

  Felicitări pentru postare ! 🙂
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2018/10/01/
  Alioșa ! 🙂