Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să nu permitem ca Referendumul pentru familia sănătoasă românească să fie manipulat de agenții ecumenismului masonic


Mâine și poimâine are loc Referendum-ul pentru familie. Să mergem să spunem DA.

Însă cu această ocazie și-a băgat și dracul coada astfel (ceea ce însă să nu ne împiedice a vota DA la Referendum, dar să învățăm să deosebim duhurile, adică să avem discernământ, care este mama tuturor virtuților, conform Sfântului Antonie cel Mare):

a) homosexualii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca acest Referendum să nu aibă loc. De ce este important ca el să aibă NEAPĂRAT loc și să spunem DA vedem în articolul de la adresa de mai jos, unde chiar și un homosexual îndeamnă la Referendumul pentru familie (știe că lobby-ul sodomit nu stă pe loc niciun moment; să îi dea Dumnezeu și pocăință acestui om, spre a se lepăda de patima sodomiei):

Homosexual din Italia îndeamnă românii să iasă la Referendum întru susţinerea căsatoriilor tradiţionale

b) ateii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca să nu aibă loc acest Referendum, invocând cheltuieli, spitale, necesitate etc etc. Nu le-a ieșit! Au îndepărtat bannere, au dat amenzi preoților etc etc – tot nu pot împiedica Referendum-ul.

c) ei, acum vine ispita cea mare: Consiliul Consultativ al Cultelor, care îndeamnă la Referendum (conform video-ului de la începutul acestui articol). De ce o fac? Pentru că le convine, pentru că astfel ecumenismul este prezentat ca ceva necesar spre a fi realizat ceva bun. Adică este nevoie de satana, să dai mâna ta cu gheara lui și să treci… puntea. Că „frate” cu dracul s-au făcut ecumeniștii din cadrul Ortodoxiei la Sinodul din Creta. Ia priviți la purtătorul de cuvânt al întâlnirii și la cel de lângă el, ce cruci pectorale masonice – de tip cruce a cavalerilor de Malta – le tronează pe piept.

Și ce cuminței stau: patriarhul apostat al B.O.R cu ereticii papistași lângă el, cu sioniștii, protestanții și toate cele 13 „culte” recunoscute din România. Ei cu orice ocazie „se roagă” împreună, sunt uniți pentru „binele” poporului. „Binele” pe care îl doresc ei este exact cel de care vorbea Ceaușescu la Congresele P.C.R., iar lupta împotriva panereziei ecumeniste este în ochii lor doar „acțiune subversivă la adresa orânduirii de stat.”

Adică aceste „culte” sunt „unite” în cuget – vai de biata „Ortodoxie” ecumenistă românească, a ajuns „cult”, EGAL cu toți ereticii, ba chiar în mijlocul, în centrul ereticilor, dând mâna cu toți hulitorii de Hristos, cu toți potrivnicii Sfintei Treimi, cu toți cei care vor moartea Ortodoxiei, cu blasfemiatorii Maicii Domnului.

De ce fac asta? CA SĂ AMĂGEASCĂ ! Și „soluția” este să spună poporului că numai prin această „unitate” (ecumenistă) vom avea parte de binecuvântarea lui Dumnezeu! Asta îi interesează. Să deschidă porțile antihristului, căci pe Dumnezeul Sfintei Scripturi nu Îl recunosc sau Îl hulesc de-a dreptul.

c) altă ispită circulă acum prin mesaje pe telefon sau pe mail: sunt unii care îndeamnă să nu mergem la Referendum, căci așa vom vota pentru căsătorii nu numai între ortodocși (bărbat și femeie), ci și pentru cele eterodoxe sau necreștine.

Oameni buni, referendumul este absolut necesar ca să nu se transforme această țară în Sodoma și Gomora. Este vorba de lege, nu de slujba religioasă. În fața organelor de stat trebuie să ne asigurăm că nu vor veni cu „pretenții legale” toți pederașii din lumea asta. Ce se întâmplă apoi din punct de vedere religios este problema fiecăruia. Așa că să mergem la Referendum și să spunem DA.

Patriarhule extrem de nefericit Daniel,

Hristos vă iubește, că și pentru dvs S-a răstignit pe Cruce, dar ați uitat aceasta! Acolo este FERICIREA, în Crucea care duce spre Înviere, nu în slujirea lui antihrist!

(Spre așa ceva se îndreaptă și monahismul românesc ascultător de eretici?…)

Sau spre așa ceva:


Știm că ați fi „fericit” dacă v-ați uni pe față cu papa, știm că vă supuneți planurilor Constantinopolului, știm că tiranizați Biserica Ortodoxă Română și ați pus bâta pe toți „neascultătorii”, însă NOI, fiii Bisericii Ortodoxe Române, adică ortodocșii îngrădiți de erezie, NU vom accepta nicio formă de ecumenism, indiferent în ce ambalaj și cu ce fundițe ne-o prezentați.

Rușine să le fie tuturor celor care se fac frați cu ereticii, hulind astfel pe Dumnezeu. Și Domnul să le dea pocăință, spre a nu arde veșnic alături de Iuda și de Arie în iad!

Dragi români, cu discernământul strămoșilor noștri ortodocși în inimă să spunem DA la Referendum și NU oricărei forme de ecumenism!

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

27 Responses to Să nu permitem ca Referendumul pentru familia sănătoasă românească să fie manipulat de agenții ecumenismului masonic

 1. anador says:

  Subscriu: DA la Referendum și NU oricărei forme de ecumenism!

 2. gheorghe din brasov says:

  Este bine si o datorie a noastra sa mergem la referendum pe 6 sau 7 Octombrie. Nota _ Pe 6 Octombrie 1984 PREOTUL Gheorghe Calciu Dumitreasa a primit sentinta de „caterisire” pentru meritul de a lupta cu ratacirile din Biserica Ortodoxa. Dupa ce a fost dat si dat afara din tara, s-a stabilit la Washinton pastorind credinciosii din parohia Sfanta Cruce. Revenind in tara dupa 1989 i-au fost recunoscute meritele. Dumnezeu sa il odihneasca.

  • admin2 says:

   Amin.
   Iar cât a trăit în America, și-a câștigat pâinea ca zidar, alături de slujirea benevolă ca preot ortodox.
   Și îi mai ajuta din salariul său de muncitor și pe alții.
   Mare om!

 3. hodor ion says:

  Hristos a inviat din morti,cu moartea pre moarte calcand,si celor din mormanturi Viata daruindu-le! Clar,nu?!

 4. Baltag Lica says:

  Si a vota DA la acest referendum este o forma de marturisire a Ortodoxiei. Cu siguranta vor veni si alte ocazii. Acum nu este greu sa mergi la referendum, trebuie doar sa aloci putin timp pentru o cauza asa de nobila. Astfel ne adunam fiecare in traistuta fapte bune de care vom avea nevoie la Judecata. Eu cred ca cei care s-au ingradit de erezie nu sunt ignoranti, adica nici nu-mi pun problema ca nu vor merge la vot. Daca nu-i dai Ortodoxiei sprijinul atunci cand ti-l cere, atunci degeaba te-ai luptat(nevoit) pana acum. Eu asa cred. Daca acum cand nu sunt presiuni nu iesi sa-ti aperi credinta prin votul tau exprimat la urna de vot, atunci cand vor fi presiuni inseamna ca te ascunzi in morminte. Doamne ajuta sa voteze toti romanii cu drept de vot, si sa voteze DA, adica familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie!

 5. Marcel George says:

  Da.

 6. Mihail says:

  DA la Referendum! Doamne ajuta!

 7. marcu says:

  Bine ati spus parinte ! Din pacate preotii urmatori patriarhului , mitropolitilor , arhiepiscopilor si episcopilor nu mai sant ortodocsi , se leapada pe fata de Biserica lui Hristos . Sa nu mai fim in comuniune bisericeasca cu ei si sa ne rugam pentru indreptarea lor . Bietul popor roman ortodox a ajuns pe mana unor apostati . Iertati-ma .

 8. admin2 says:

  Domnule ayeaye etc ctrl tab shift sau cum v-o chema, vă recomandăm control la cap. De specialitate.
  Și vă dorim mântuire.
  (mesajul nu i l-am postat, că nu facem reclamă persoanelor cu … probleme )
  Redacția

 9. Apa trece, pietrele rămân says:

  Frate creştin,
  În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
  Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
  Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
  -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
  -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
  – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
  Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

 10. Baltag Lica says:

  Un bun crestin este si patriot, asa ca nu vom da bir cu fugitii de va fi nevoie sa ne aparam tara; numai ca acum vrajmasii tarii nu sunt musai din exterior, ei sunt printre noi, sunt cozile de topor ai celor ce vor sa ne distruga ca popor. Dar mergem inainte cu Hristos stiind mai dinainte, acesta fiind atuul crestinilor, ca pana la urma tot Hristos va fi biruitor; iar noi fiind cu El, iata si izbanda noastra. De va fi nevoie de jertfa sa fim primii care cer inrolarea ca ,,voluntari” pentru ca cei ce vin in spate sa aiba exemple demne de urmat, oricare ar fi frontul: civil sau duhovnicesc. Tinerii au nevoie de exemple, sa nu-i dezamagim cumva prin lasitatea noastra. Calitatea de crestin nu are nicio legatura cu lasitatea si mai ales cu viclenia. Asa sa fim si va fi bine in Romania. Doamne ajuta !

 11. Marius Gogonea says:

  Votam DA pentru ca suntem fii ai Bisericii lui Hristos, votam DA pentru ca purtam recunostinta neamului, votam DA pentru a cinstii memoria parintilor, votam DA pentru a putea privi in ochii copiilor!

 12. Mihai says:

  Din păcate prezenta la vot ft scăzută, poate mâine va fi mai mare, iar ierarhia apostată lăsată să se scalde in erezia ei, nu trebuie să avem nicio treabă cu ei și să nu uităm ceea ce sa petrecut acum recent in Attika

 13. Mugurel says:

  Votam pentru FAMILIA NORMALA sau pentru REVIZUIREA CONSTITUTIEI?

 14. Vasilica says:

  Doamne ajută să reușim.
  Fraților, acest referendum nu are treaba cu „cultele”, chiar daca tot încearca ei să facă o troacă comună, trăgând cu toții de coarnele dracilor.
  Noi să ne vedem de oițele noastre și să mergem la vot. Săptămâna trecută am citit legea și acolo se făcea referire strict la modificarea articolului 48 din Constituție.
  Deci votați fără grijă!

 15. Vasilica says:

  Fratilor, acest referendum, indiferent cum se va termina, să știți că este o cernere. Nu vă pot reda ce mesaje primesc de la cunoscuți (îi cunosc pe unii din ei de ani de zile) pentru faptul că am îndrăznit să le trimit mesaje ca să meargă la vot.

  Încă mai este timp să trimiteți mesaje la cunoscuți. Unul poate că doarme, altul este în parc, altul este la restaurant sau în „mol”. Să nu spună că nu au știut sau că au uitat.

 16. ady says:

  VOTUL ROMANILOR SA FIE PE DA!- PT COPILASII NOSTRI NEVINOVATI …RASPUNDEM FIECARE DE VIITORUL TARII NOASTRE ! SA NU UITAM PATRIOTISMUL LUI STEFAN CEL MARE SAU AL SF.CONSTANTIN BRANCOVEANU…ROMANII PREZENTATI-VA LA VOT! SA NU ARDEM CA SI GRECII! SA FIM PATRIOTI SI IUBIREA NOASTRA SA FIE DIN NEAM IN NEAM NU NUMAI PANNA LA NEPOT DE GR.1. DA! -PT O TARA SANATOASA SI CURATA CU INIMA SI SUFLETUL..DA! -PT BUCURIA INGERILOR CARE PAZESC LUMEA ASTA PACATOASA!