Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Alte feluri de… răstignire

Traducerea:

Prima imagine se referă la pedofilia din instituția Vaticanului!

A doua imagine la abuzurile sexuale din activitatea de turism din Thailanda.

A treia imagine se referă la războiul din Siria.

A patra imagine se referă la traficul de organe de pe piața neagră, unde cele mai multe dintre victime sunt copii din țările sărace.

A cincea imagine se referă la achizițiile permisive de armament din S.U.A.

A șasea imagine se referă la obezitate, blamându-se marile corporații de fast food.

Noile serii produse de către artistul cubanez Erick Ravelo, poartă numele de „Cei de neatins” – sunt fotografii ale copiilor crucificați de către presupușii lor opresori, fiecare pentru un motiv diferit cu un mesaj clar.

Ele caută să reitereze dreptul copiilor de a fi protejați, și de a fi raportate abuzurile suferite de ei, mai ales în țările sărace precum Brazilia, Siria, Thailanda, S.U.A. și Japonia”.

Redacția

(traducere de Alexandru Gr.)