Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Nu ca un pelerin și frate vine papa în România, ci ca membru și exponent de vază al acestora:

ROMÂNE, APĂRĂ-ȚI COPIII !!!

Să ne crucim împreună de cele relatate în transcriptul de mai jos (realizat în cazul în care video-ul se… blochează), dar pe papa să nu îl primim în România, să nu participăm la programul sejurului său de trei zile în țara milioanelor de martiri ai Dreptei credințe:

Notă: s-a păstrat forma originală a textului, ceea ce nu înseamnă că am admite în vreun fel că ereticii sunt biserică, pentru că Unica Biserică este ORTODOXIA!

Transcriptul materialului:

Vânătoare și sacrificii de copii – Organizația Al Nouălea Cerc

„Ceea ce veți urmări în acest material poate părea șocant, totuși aceste lucruri se întâmplă de multă vreme… Persoane de rang înalt din Europa și din lume se distrează vânând și omorând copii

Acesta este unul dintre o serie de articole preluate ca mărturie de la martori în fața Curții Internaționale de Drept Comun de la Bruxelles. Cinci judecători internaționali examinează dovezi de violuri de copii, tortură, crimă și răpiri efectuate de către membrii ai elitei mondiale.

Sacrificiile de copii s-a declarat că au fost săvârșite în catacombele din catedralele catolice ale Vaticanului, pe moșii și plantații private, cât și în baze militare din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și S.U.A.

Cel puțin 34 de locuri unde au fost îngropați copii au fost identificate în Spania, Canada și Irlanda, dezgroparea lor fiind refuzată de către guvernele statelor respective. La fel s-au opus Coroana Angliei și Biserica Catolică. Conform martorilor, cei care au participat la întrunirile societății Al Nouălea Cerc sunt și următorii:

papa Francisc;

– fostul papa Ratzinger;

– reprezentanți ai Bisericii Anglicane;

– reprezentanți din Biserica Unită a Canadei;

– oficiali ai Bisericii catolice, inclusiv cardinali;

– membrii ai familiilor regale europene, inclusive regina Elisabeta și prințul Phillip;

– oficiali ai statului canadian, australian, ai Marii Britanii;

– reprezentanți ai guvernului S.U.A., membrii C.I.A., judecători, politicieni și oameni de afaceri din: S.U.A., Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda, Anglia;

– reprezentanți ai armatei S.U.A.

Alt grup unde se practica pedofilia și sacrificiile umane:

„Adolescenții erau drogați, dezbrăcați, vânați în pădure și apoi uciși de către un grup de persoane de rang înalt din Europa” – conform unui martor ocular care a depus mărturie în fața Curții Internaționale de Drept comun din Bruxelles. Femeia a fost al patrulea martor ocular care a vorbit despre aceste partide de vânătoare umană efectuate de către membrii ai elitelor globale aparținând cultului Al Noualea Cerc.

Un fost membru al unui grup de interes (sindicat) din Țările de Jos, cunoscut sub numele de Octopus, a mărturisit că victimele pentru aceste partide vânătoare umană au fost aduse din centrele de detenție pentru minori din Belgia și din Olanda.

Elitele practica ritualuri satanice de mult timp. În urma acestor ritualuri sunt contactate entități demonice străvechi.

În vechime zeului Moloch (căruia astăzi i se zice, peste tot, NOROC) i se aduceau jertfe copii. Corpul zeului era din fier turnat, reprezentat cu brațele întinse. În interior se încingea focul, iar în brațele desfăcute ale acestui idol încins se arunca copilul, care cădea și ardea în cuptorul de dedesubt.

Țipetele copilului erau acoperite de preoții care cântau la tobe și la surle… (azi le cântă în strună ereticilor și se numesc ECUMENIȘTI plini de „iubire”)

Sub o formă sau alta aceste jertfe au fost și sunt aduse vechilor zei-demoni sub diverse forme de către diferite organizații.

Iată o scurta clasificare a acestor ritualuri (nu se știe de ce numerotarea folosită este inversă – n.n.):

10) THUGGEE – cult Indian secret care a ucis un milion de oameni intre anii 1740-1840. Se alăturau grupurilor de călători și îi sugrumau cu o garota. Nefericiții erau sugrumați treptat. Sacrificiul era dedicat zeiței hinduse Kali (a morții – n.n.).

9) THE WICKER MAN – Iulius Cezar descrie cum celții (galii) sacrificau prizonierii: în interiorul unei încăperi uriașe erau legați prizonierii cărora li se dădea foc de vii.

8) MAYAN SINKHOLES – mayasii credeau ca cenotele (ochiurile de apă din munți) sunt portaluri către lumea de dedesubt. Oamenii săreau în ele ca ofranda zeilor. Niciodată nu mai erau revăzuți.

7) CHINESE BUILDINGS – printul dinastiei Ts’ai din China a fost zidit ca ofrandă într-un baraj, pentru ca aceasta construcție să dureze. La moartea împăratului Qin au fost îngropați cai și care de teracota, dar în vremurile străvechi erau sacrificați chiar oameni.

6) AZTEC SACRIFICE – aztecii sacrificau oameni, caci credeau ca aceasta ține în mișcare soarele pe cer. Inimile celor ce se ofereau voluntari sau a prizonierilor erau smulse direct din corp. Aceștia își vedeau inima pulsând în mâna preotului, înainte de a muri.

5) AFRICAN ALBINO HUNTING (vânătoarea africanilor fără pigment) – sunt uciși, iar părți din corpul lor sunt ingerate în poțiuni magice, căci se crede ca asta aduce noroc. Părti din corpul celor uciși sunt vândute vracilor.

4) LAFKENCHES TRIBE – după cutremurul Valdivia din 1960 din Chile un copil de 5 ani a fost dat ca sacrificiu marii. Copilului i s-au tăiat mâinile și picioarele și a fost lăsat viu pe plajă, ca să calmeze spiritele mării.

3) CARTHAGINIAN FIRE PIT – istoricii povestesc cum cartaginezii au sacrificat 20.000 de copii de vii în gropi cu foc; părinții și-au sacrificat din proprie initiațivă copiii.

2) HALLEY’S COMMET – în 1910 apariția unei comete a încurajat un cult în Oklahoma să aducă sacrificiu fete virgine. În 1997 apariția unei comete a determinat sinuciderea rituala a 39 membrii ai cultului Heaven Gate.

1) GENERAL BUTT NAKED – rebelii liberieni sacrificau oameni pentru a avea puteri magice și mâncau inimi de copii pentru a căpăta forțe speciale. Credeau că luptând goi erau protejați de gloanțe.

Vechilor îngeri căzuți li se închină „elitele lumii”. Iată declarațiile celor care au asistat la „petrecerile” elitelor:

*„În 2004 am asistat fără să vreau la o acțiune de tortură, omor și viol de copii care au fost drogați, acțiune efectuată de către un grup de persoane de rang înalt din Țările de Jos”.

*„Am fost dusă la o „petrecere” de vânătoare în Belgia, aproape de Bruxelles, unde am văzut doi băieți și o fată de 14-16 ani care au fost vânați, apoi uciși de elitele globale. Partida de vânătoare umană a fost bine păzită de Gărzile Regale. Mi s-a spus că și regele Albert al Belgiei a fost prezent.”

*Alți patru martori oculari au declarant că în calitate de copii și tineri au fost forțați să participe la partidele de vânătoare umana unde ei și alți copii au fost violați, unii dintre ei uciși, după care organele genitale ale băieților uciși au fost tăiate. Se pomenește și despre un palat rural olandez unde penisurile de băieți sunt expuse ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare au fost găzduite chiar pe domeniul palatului Belgiei unde locuiește prințesa Beatrix.

*Terapeuta olandeză Toos Nijenhuis a susținut ca la vârsta de patru ani a fost forțată să asiste la crime de copii în care au fost implicați papa Ratzinger, cardinalul olandez, prințul olandez Alfrink Bernhard: „am văzut crima fostului papa Joseph Ratzinger, care a ucis o fetiță”.

*Un alt martor a confirmat: „acțiunea s-a petrecut la un castel francez, în toamna anului 1987. Ce s-a întâmplat acolo a fost oribil, urât, și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger și Bernhardt au fost unele dintre cele mai proeminente figuri care au luat parte.”

În Irlanda, Spania si Canada s-au descoperit 34 de locuri unde au fost îngropați copii și se pare că au legătură cu organizatia „Cercul al IX-lea”. Cel mai mare loc dintre acestea a fost Mohawk, școala rezidențială din Brantford, Ontario, unde în 2008 au fost identificate mai multe resturi de copii, înainte ca Biserica Catolică, guvernul canadian și Coroana engleză să oprească săpăturile.

Curtea ICLCJ din 2013 a constatat ca regina Elisabeta și printul Phillip sunt găsiți vinovați pentru dispariția din 10 octombrie 1964 a 10 copii nativi de la școala catolică rezidențială din Kamloops, British Columbia.

În primele două săptămâni din 2014 martorii Curții au identificat ca participanți la acțiuni care includeau violarea și uciderea de copii și de nou născuți în Mohawk, reprezentanti ai caselor regale olandeze și belgiene. Persoanele identificate au fost Bernhard si regale Hendrick, consoarta reginei Wilhelmina a Olandei. Alte persoane identificate ca fiind observate în timpul partidelor de vânătoare umane au fost Printul Friso si sotia lui, Mabel Wisse, fosti ministri, generali ai armatei olandeze, secretarul de stat Raad van State din Olanda, regina Beatrix, si alti lideri politici la nivel mondial, inclusiv din S.U.A.

Altă mărturie: „bineînțeles că Willem Alexander și regele Filip, la fel ca și soțiile lor, știu despre aceste abuzuri și crime săvârșite asupra copiilor”, a declarant un martor ocular, „dar nu fac nimic în privința asta și probabil sunt cei care doresc oprirea investigațiilor si a urmaririi penale.

În ianuarie 2014, fratele regelui Olandei printul Johann Friso a intrat în comă dupa ce trei site-uri de limba olandeza au pus pe net intamplarile. Site-urile au aratat ca Friso a fost la partidele de vânătoare umană.

„Povestea a ajuns pe internet dupa ani de incercari in care s-a insistat ca sistemul politic si Departamentul de Justititie din Olanda sa actioneze impotriva criminalilor”, a declarat un martor ocular.

*„Nimeni nu a facut nimic pentru a-i opri pe acesti criminali, probabil pentru ca regina Beatrix si regale Albert au intervenit in investigatii”.

Partidele de vânătoare umana au avut loc pe domeniul palatului Belgiei, unde locuieste regina Beatrix – conform altor doi martori, care au confirmat ca papa Joseph Ratzinger si tatal reginei Beatrix (decedat intre timp), Bernhardt Alfrik, au fost prezenți la sacrificiile de copii. Ambii s-au prezentat ca fiind simpatizanți ai nazismului.

Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuită despre un alt cult care sacrifica copii, cunoscut sub numele de “Cavalerii întunericului”.

În 1933 cavalerii erau numiți de catre iezuitii catolici si divizia nazista Waffen SS. Inregistrarile au aratat ca Ratzinger a fost identificat ca fiind membru al Cavalerilor in timp ce era Capelan Asistent SS in lagarul de concentrare Ravensbruck in Germania. Inregistrarile au aratat de asemenea ca Ratzinger a participat la ritualuri de sacrificii de copii, utilizand copii rapiti din tabere sau prizonieri politici.

Un alt document prezentat instantei numit „Privilegiul magistratilor” a indicat ca sacrificiile de copii au fost un eveniment regulat la Vatican. La frageda vârsta de 12 ani, „Svali” din San Diego County din California, a afirmat ca a fost dusa în catacombele de sub Vatican pentru a asista la sacrificiul unui băiețel de trei ani pe care il drogaseră. În acest film intervievatorul ei a spus ca „in urma cu 24 de ani o alta fata pe nume „Maria”, i-a spus ca și ea a asistat la un alt ritual satanic în care a fost sacrificat un copil în aceleași catacombe din Vatican.

Un anchetator de politie irlandez a raportat la Curtea ICLCJ ca aproape 800 de copii au fost găsiți îngropați într-un bazin de decantare al unei mănăstiri catolice de maici, trupurile copiilor fiind găsite dezmembrate și decapitate, semne care arata ca ar fi putut fi uciși în ritualuri satanice.

Curtea ICLCJ a adunat o mulțime de marturii cu privire la violuri, tortura, și uciderea copiilor făcute până aproape de anul 2010 de liderii catolici, membrii ai familiilor regale europene și alte elite globale. Curtea a adunat o serie de dovezi si martori noi care vin înaintea Curții cu privire la faptele săvârșite de Al nouălea cerc. Acești membrii sunt implicați internațional în uciderea, sacrificarea, răpirea și exploatarea copiilor.

Cei cinci judecători internaționali precum și cei 27 de membrii ai juriului sunt de așteptat să rămână în sesiune extraordinara cel puțin încă un an, ca urmare a complexității cazurilor. A fost oferita protecție cetățenilor sau angajaților Vaticanului, Coroanei Angliei, bisericilor sau angajaților diferitelor guverne care doresc sa depună mărturie sub jurământ sau aduc dovezi care duc la urmărirea penala a acestei elite globale suspectate de comiterea acestor nelegiuiri.

Curtea ICLCJ a lucrat cu peste 450 de ofițeri de drept comun din 13 tari, care operează în 51 de grupuri de experți locali.”

transcript realizat de

fratele Alexandru

și corectat de

pr. Ciprian

BONUS (ce am găsit pe net):

Missa săvârșită de un clown…

No comment

Redacția