Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Papa, pentru rugăciunile ortodocșilor și în lipsa coloanei vertebrale creștine a ecumeniștilor, Dumnezeu te întâmpină în România cu vijelii, grindină, ploi torențiale etc. Am auzit că papa-mobilul e decapotabil…

Continuă campania de spălare pe creier referitoare la venirea papei. Se scriu articole despre cât de „tare” este el, cât de activ și de reformator (a se vedea: https://blacknews.ro/pontificatul-lui-francisc-si-lucruri-mai-putin-cunoscute-despre-seful-bisericii-catolice/).

Nu se zice nimic despre ereziile de care a fost acuzat chiar de către papistași și de alți eretici protestanți: că Răstignirea Domnului a fost un eșec al operei Lui de răscumpărare, că Adam și Eva sunt niște mituri, că nu există iad, că Biserica are doi „plămâni”, prin care respiră: Ortodoxia și Varticanul, că nu trebuie să fim „homofobi”, pentru că nu avem dreptul să judecăm pe nimeni, că Biblia ar trebui schimbată și scrisă una nouă, mai permisivă etc etc.

Mesajul nostru, ca să se apere de grindina românească, rămâne același ca și ieri:

Redacția