Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ce vreți de la noi?

În urmă cu mai mulți ani s-a lansat filmul Independence Day. Iar în acel film la un moment dat președintele S.U.A. îl întreabă pe un extraterestru: Ce vreți de la noi? Răspunsul lui a fost simplu: Să muriți! (cu toate că era doar o secvență, dialogul dintre om și demon avea o sămânță de adevăr).

Recomandăm:

Priviți filmul și vedeți activitatea criminală și secretă a guvernelor lumii. Cum vine moartea din aer. În atmosferă se pulverizează cu viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină

Cât despre noul virus… nu el este problema, ci vaccinul pe care îl pregătesc cei interesați, pentru… nimicirea populației lumii (desigur, mulți și-l vor face benevol, ca să fie: moarte… la cerere).

Redacția