Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Epoca depersonalizării digitale în Biserica înrobită de ereticii bancheri ecumeniști

Pe când trăia părintele Arsenie Papacioc la Techirghiol așa se punea problema: „singur Ortodoxia”, „nu există compromis în materie de credință”, „ecumenismul este erezie” etc.

Dar el a murit și lucrările de construcție au continuat. Acum…

https://www.stiripesurse.ro/biserica-trece-online-pomelnic-pe-email-banii-in-cont-lumarile-aprinse-acasa-costa-1-sau-3-lei_1442911.html

Recomandăm celor de la Techirghiol să ia legătura cu părintele Macarie Banu de la Schitul Oituz (județul Bacău) – tot pe mail, că este bine dotat, posesor al brandului „Nil”, să le explice cum se face și spovedania prin bipuri, ca oferta parohială să fie totală. Important este să nu blocheze banca, Doamne ferește, contul parohiei.

Să auzim de bine!

Redacția