Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

În urmă cu 2.000 de ani romanii au pus, la cererea evreilor, pază în jurul mormântului Domnului; acum „slujitorii” Domnului, la porunca sioniștilor, au pus lacătul pe biserica Învierii, în care se află Sfântul Mormânt

Closure

At 5 p.m., the Church of the Holy Sepulcher has been closed due to the Covid 19 crisis.Updates will follow.

Publicată de Custodia Terræ Sanctæ pe Miercuri, 25 martie 2020

De azi, 25 martie 2020 (la ei, fiind pe calendarul vechi, încă nu este Bunavestire, dar „vestea” încuierii de teama virusului este reală și are deja efect).

Deocamdată ei spun că numai pentru o săptămână…

Redacția