Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Hristos a înviat! Dacă patriarhul Daniel tace, iată că un judecător, român ortodox, FACE!

Știrea foarte bună și nesperată apare și aici:

https://evz.ro/ajutor-nesperat-pentru-biserica-inchiderea-bisericilor-este-ilegala.html

Notă: am vorbit acum la telefon cu fratele Ioan, i-am mulțumit cu emoție și a acceptat să public acest scurt mesaj în care să îndemn pe ortodocși – adică pe cei îngrădiți de erezie – la cât mai multă rugăciune pentru acțiunea inițiată de acest judecător, Ioan Petrescu, care este în același duh de mărturisire – de multă vreme – cu noi, robii lui Hristos.

Să ia aminte ecumeniștii: este culmea ca noi, cei îngrădiți de erezie, să ne rugăm ca Dumnezeu să le deschidă lăcașurile din care ei înșiși pe noi ne-au alungat. Dar poate se vor îngrădi și ei de erezie, poate este o ultimă șansă: un judecător, avându-L ca MARTOR principal pe Hristos Însuși, să obțină o decizie favorabilă participării la slujba de Înviere a românilor.

Cu respect pentru

cu adevărat onorata instanță

și fratele nostru în Hristos,

pr. Ciprian Staicu