Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

MARE ESTE DUMNEZEU! Duminica Floriilor la biserica Sfintei Cruci din Tbilisi (Georgia) – 12 aprilie 2020

Ne plecăm cu respect în fața unor asemenea oameni:


Azi, 14 aprilie, 2020:

a) România: total 6.879 cazuri de covid 19 – 351 de morți – 1051 vindecați;

b) Georgia: total 296 cazuri de covid 19 – 3 morți – 69 vindecați.

Unde este lucrarea lui Hristos?

Istoria va consemna serghianismul rus al secolului al XX-lea, care a produs milioane de martiri care s-au opus, dar și noul serghianism al Patriarhiei Române și al Arhiepiscopiei Greciei, în secolul XXI, care este rezultatul direct al apostaziei de la Sinodul din Creta (iunie, 2016), umplând lumea românească și cea grecească de apostați, supuși ai unui stat polițienesc cu masca pe nas, dar antihristic fără mască.

În Grecia un preot a fost arestat că a împărtășit un copilaș lângă altar, mitropolitul Nectarie al Kerkyrei (Corfu) a fost arestat că a împărtășit copii în biserică. Acolo se mai ridică măcar câte unul care mărturisește pe Hristos. La noi Patriarhia se dezice de orice „răzvrătiți”, adică de oameni care mai au măcar un neuron activ în creier. Asta merităm, asta avem! Mulțumim Domnului că ne-am îngrădit de asemenea eretici!

Redacția