Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

În Georgia viața liturgică în Săptămâna Mare continuă normal…


Așa se întâmplă când nu semnezi și nu recunoști hotărârile eretice din Creta (iunie, 2016). Să îi lumineze Hristos și să se îngrădească și sinodal de ereticii ecumeniști de pretutindeni (sunt părinți în Georgia care s-au îngrădit, unii chiar de origine athonită – aceștia fiind ortodocșii de azi ai Georgiei, în continuă creștere a numărului lor).

Azi, 17 aprilie 2020, în Georgia – total 370 de cazuri de îmbolnăvire cu noul virus (dacă sunt și acestea reale toate), din care 77 de oameni s-au vindecat, în stare gravă sunt 6 oameni și au murit în total 3 oameni (dar de peste 10 zile nici unul nu a mai murit). Deci? Nu există comparație cu alte țări ortodoxe! De ce? Pentru că există HRISTOS în viața lor, a georgienilor! Le mulțumim pentru exemplul dat! HRISTOS A ÎNVIAT!

Redacția