Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Episodul 16: cercetarea care vă poate salva viața!


În Grecia, fără știrea poporului, prin Legea nr. 4675 din data de 11 martie 2020 (deci înainte cu câteva zile de declararea pandemiei, ce coincidență, nu…?), a fost hotărâtă vaccinarea obligatorie a întregii populații, atunci când ministrul sănătății… crede de cuviință.

Și la noi … este pe rol. Așa că video-ul de mai sus va fi foarte util în viitorul apropiat, dacă vrem să fim sănătoși și vii. Iar soluția oferită este foarte viabilă.

Sursa pentru știrea din Grecia – https://katanixi.gr/2020/04/15/%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%ac/

Redacția