Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Episodul 21 al Campaniei noastre: Nu îi vom lăsa să ne vaccineze copiii, nici să ne fure părinții și bunicii! ÎN NICIUN CAZ!


Am primit pe mail și acest text:

Îți mulțumim, Doamne, pentru lumina de speranță din ochii și din inima lor…

„Nimeni să nu doarmă” – așa se numește cântecul celor 700 de copii, reuniți într-un cor virtual din întreaga lume, pentru a da astăzi un mesaj de solidaritate, de încredere, de speranță și de iubire…

Copii de diferite naționalități, dirijați și acompaniați de orchestra EICO, sub bagheta dirijorului Germano Neri, cântă împreună „Nimeni să nu doarmă”, o arie din actul final al operei TURANTOT, a renumitului compozitor italian Giacomo Puccini.

Inițiațiva a fost lansată de EUROPA in CANTO, care a invitat copii din Italia și din toată Europa, dar nu numai, a se uni într-un cor virtual, pentru a cânta împreună, în direct, în acest moment deosebit pe care îl trăim cu toții.

Rezultatul a fost foarte pozitiv și a întrecut orice așteptare; s-au primit 700 de videouri realizate de fetițe și de băieți italieni și europeni și nu numai, care au cântat cu mare entuziasm faimoasa operă, fiecare cu personalitatea, cu interpretarea și cu accentul său specific. Un cor cu emoții reale, care a fost pentru toți ca un joc inocent de copii.

Cea mai mare satisfacție care a fost? Am citit mesajele de încurajare ale părinților, printre care, simbolic este răspunsul unei mame care spune: „Vă mulțumim pentru că ați reușit să ne faceți să zburăm, chiar dacă suntem rămași în casă!”

Prin ochii acestor copii trăim sentimente deosebite, care pot face să răsară o rază de speranță pentru un viitor mai luminos și mai bun.

Să ne alăturăm și noi acestor copii minunați și să spunem: CINE ESTE CA TINE, DOAMNE? CEL CARE DAI NĂDEJDE…ȘI IUBIRE TUTUROR! Amin.”

Carmen,

(Roma, Italia)

Bonus 1: https://bucovinaprofunda.com/2020/04/18/realitatea-pandemiei-si-culisele-ei/

Iată în articolul de mai sus un doctor care spune adevărul. Alții – străini de adevăr și angajați ai industriei pharma, angajată în genocidul umanității – încep să își primească plata tuturor trădătorilor (vezi: https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orban-atac-virulent-la-adrian-streinu-cercel-este-iresponsabil-nu-intelege-deloc-societat_1455767.html) Toți trădătorii se vor trăda între ei și își vor primi plata, la vremea cuvenită fiecăruia. Important este ca noi să ne opunem la orice atentează la viața noastră, cu atât mai mult la mântuirea noastră.

Bonus 2: în acest sens, iată un mesaj avocățesc:

Redacția