Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Episodul 32: Morminte văruite

Patriarhia Română a militat pentru caracterul opţional în școli al orelor de educație pentru viață

Pentru un popor slab, fără cârmă, afundat în erezie, obișnuit cu avorturile, comunicatul de mai sus este tot ce putea fi „mai bun” din partea fiilor acestui neam – ajunși „călăuzitori” ai lui – care au aceleași însușiri, cu o mică adăugire: în cazul ierarhiei B.O.R. vorbim și de o „alintare” a homosexualității în înseși rândurile ei… superioare.

Pseudo-preasfințiților ecumeniști,

Ca fii ai neamului românesc, ca urmași – în scaune – ai Sfinților Ierarhi precum Ilie Iorest, Sava Brancovici, Simion Ștefan, Dosoftei, Varlaam, Calinic etc etc aveați datoria – și o aveți până vă va chema Hristos la Judecată:

1. Să spuneți politicienilor, răspicat, asumat, semnat – nu pe la colțuri sau tufe, prin biroul de presă – NU sunteți de acord cu pervertirea morală a copiilor acestui neam, că doar la Patriarhie aveți oameni – nu o fi toată lumea în șomaj tehnic – care știu (din surse publice și oficiale) ce cuprind programele acestor cursuri devenite acum obligatorii în România.

2. Să ieșiți în fața sfântului altar, fiecare în eparhia pe care momentan nu o mai stoarceți de bani – că s-a strâns robinetul și au dispărut contribuabilii – ci unde ați rămas păstori de scaune goale și să spuneți – video, of course – că NU sunteți de acord cu o asemenea lege și să îndemnați, cu autoritate clericală responsabilă, pe toți părinții din România să nu accepte așa ceva.

3. Să aveți echipă preoțească eparhială care face misiune zi de zi – la pas, desigur – la cabinetele de ginecologie – că în afară de Asociația Mama Olga – unde mirenii fac misiune – nu prea v-ați lăudat niciodată că ați salvat un copilaș de la avort.

4. Omul harnic nu moare de foame. Se plâng preoții acum că nu mai au ce mânca. Să mănânce misiune – nu emisiune – ortodoxă, să fie alături de popor (cum sunt unele exemple notabile între ei, care adesea sunt și prigonite… de la centrul eparhial), să salveze pruncii neamului de la ciopârțire.

5. Faceți cursuri – chiar și online – la nivel eparhial prin care să învățați pe preoți și pe mireni cum să convingă pe bietele tinere împinse de familie la avort – nu acum, că din cauza viruselului acum este… pauză în domeniu – să renunțe la așa ceva.

6. Caterisiți – sinodal, desigur – pe toți homosexualii din ierarhia și din clerul inferior al B.O.R. Că în anul 2020 ați ajuns de rușinea neamului, prin homosexual învederat care a ajuns să predice… culmea, fecioarelor lui Hristos (maicile de la Văratec, unde este cazat, cu salariu baban… (ne)pocăitul):

Sursă – https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/episcopul-implicat-intr-un-urias-scandal-sexual-monah-la-varatec-cu-cat-e-platit–179739.html

7. Dacă vă este imposibil a vă împotrivi homosexualității din cauza „calității de mason” pe care o dețineți la purtător, cult satanic în care inițierea homosexuală este lege, atunci dați-vă demisia și faceți loc unor oameni cu coloană vertebrală să conducă eparhiile acestei țări.

Au trecut și Paștile, s-a dat și legea obligativității orelor de educație sexuală, vine și legea vaccinării obligatorii, iar voi… vă spălați pe mâini, ca Pilat din Pont (vorba aceea, și noi suntem tot de la Pontul Euxin, adică Marea Neagră), cu un comunicat – de altfel bine documentat tehnic (bun și șomajul ăsta tehnic la ceva) – dar prin care rămâneți la adăpost, jertfind sănătatea neamului? Am ajuns ca acele cuvinte de acum 2.000 de ani: mai bine să moară un om pentru popor să fie transformate de ierarhii B.O.R. în: mai bine să piară poporul decât să fim noi oameni care îl păstoresc, îl sprijină și luptă cu puterile antihristice pentru salvarea lui?

Un rabin – care s-a rugat zeci de ani la Zidul Plângerii de la ruinele Templului iudaic de la Ierusalim – a fost întrebat de curând ce anume crede el după atâția ani de invocare a lui Iahve. A răspuns: am aproape certitudinea că am vorbit la ziduri goale.

Această „aproape certitudine” o are și poporul despre ierarhia ecumenistă română. Iar Dumnezeu a încuviințat îngrădirea poporului de pseudo-ierarhia eretică, scoțând vrând-nevrând oamenii din sfintele locașuri – unde erau afundați în erezie – și lăsându-le pseudo-episcopilor și preoților ecumeniști doar: ZIDURILE și SCAUNELE. Scuzați, am uitat: și buzunarele goale!

Cu urări de bine, adică de îngrădire de ecumenism, de dobândire a unei coloane vertebrale ortodoxe și de asumare a misiunii de ierarhi și preoți ai Bisericii,

preot ortodox Ciprian Staicu