Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

La Casa Albă au recunoscut înșelăciunea despre noul virus și microfonul era pornit…


Înainte de o conferință de presă la Casa Albă (la finalul lunii aprilie), în timp ce ziariștii îl așteptau pe președintele Trump, ziaristul John Roberts, corespondentul șef al postului de televiziune Fox News la Casa Albă spune că nu trebuie să poarte mască, totul a fost o înșelăciune, avem de-a face doar cu o gripă obișnuită…

Camera video mergea, microfonul era deschis… și a zburat… porumbelul.
Apoi, când a izbucnit scandalul, au încercat să o dreagă… oficial… că a fost o glumă. Însă dr. John Ioannidis de la Universitatea Stanford arată că nu există motive medicale de îngrijorare pentru populație, dimpotrivă.

Video-ul original la adresa: