Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

70. „Pasiunea în relevarea adevărului este atât de importantă!” (dr. Rashid Buttar – interviu, ultima parte)

Dr. Rashid Buttar din S.U.A. – interviu

Partea a patra (ultima)

– „Gary, voi face o analogie pentru tine: știm să mergem, Dumnezeu ne-a dat picioare, ca să putem merge, nu-i așa? Dar omul a progresat și a spus: trebuie să ne îmbunătățim modalitatea nostră de transport; de aceea, atunci când vrem să mergem de aici până în Africa de Sud, zburăm cu avionul. În mod similar corpul nostru are un sistem imunitar. Dumnezeu a conceput sistemul imunitar astfel încât să funcționeze într-un anumit mod. Iar omul spune: vrem să facem ca noul sistem imunitar să fie îmbunătățit, ca să fim mai protejați. Până aici sunt total de acord cu tine. Conceptul de vaccin este solid. Am înțeles. Ai introdus o substanță străină. Exact așa funcționează corpul.

Acum întrebarea mea este: dacă ți-aș spune ca de fiecare dată când zbori de aici către oricare loc de pe pământ, într-unul din cele 32 de avioane în care te vei îmbarca, vei muri sau vei avea o dizabilitate neurologică permanentă, ai mai zbura?

– Nu.

– Tocmai aceasta este ideea. Vaccinul este un concept bun, dar e un produs groaznic. Iată lucrul pe care nu l-am știut până când Dell, un prieten de-al meu, l-a arătat într-una din prezentările (conferințele) lui.

– Știai că atunci când dai în judecată un producător de vaccinuri, știi cine este desemnat ca inculpat în acel proces?

– Nu. Știu de existența instanțelor de judecată care judecă litigiile generate de vaccinări. Știu de existența fondului de despăgubire, dar nu știu cine este inculpatul în acele procese.

Inculpatul din proces este Ministerul Sănătății. De ce? Pentru că în anii 80, nu știam asta, trebuie să apelăm la istorie, în anii 80 producătorii de vaccinuri au ieșit la înaintare și le-au spus celor din Congres că au nevoie de ajutor financiar.

Le-au spus: există așa de mulți oameni care ne dau în judecată din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor, avem nevoie de un ajutor financiar. Președintele de atunci al S.U.A., Ronald Reagan, le-a spus că nu este o idee bună, dar Congresul a fost de acord și a salvat industria vaccinurilor, spunând că va prelua obligativitatea de a face politicile și studiile, de a se asigura că totul se face cum trebuie… studiile de siguranță.

Desigur, conform stilului clasic al Guvernului, problema a fost abandonată. De aceea, de fiecare dată când cineva dă în judecată un producător de vaccinuri, pentru că au fost salvați de Congresul american încă din anii 80, inculpatul nu mai e producătorul de vaccinuri, ci este Guvernul, cel care i-a salvat, astfel încât Ministerul Sănătății este citat în acel proces în calitate de inculpat.

Și ghici cu cine te lupți? Cine sunt avocații care sunt de cealaltă parte? Cei ai Ministerului de Justiție. Ministerul care se presupune că ar trebui să se asigure că se face dreptate, se luptă în numele și reprezintă pe fabricanții de vaccinuri, contra unei persoane vătămate, o persoană oarecare. Atât este de contorsionat, distorsionat și distrus sistemul nostru. Este momentul să-l curățăm, să îi luăm pe cei ca Bill Gates, ca Anthony Fauci și să îi facem să răspundă pentru ceea ce au făcut.

– Cu siguranță este ceva care trebuie luat în considerare. Cu adevărat cred că lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta. Văzând oameni ca dr. Shiva Ayadurai, ca dvs., eu însumi cer tragerea la răspundere a acestor lideri.

Vorbind despre aspectul supravegherii, vedem cum Google, Apple, cu aceste aplicații diferite ei lucrează pentru a urmări pacienții cu COVID-19. Ce fel de precedent stabilim aici? Ați menționat mai devreme RFID (Radio Frequency ID – adică cip implantat). Știm că există o cerneală specializată pe care o pot introduce când te vaccinează, pe care ei o pot vedea doar sub un anumit tip de lumină. Ce fel de precedent stabilim aici cu privire la invazia vieții private, precum și la transformarea bolnavilor noștri în paria?

– Gary, cred că ești foarte generos și foarte blând, pentru că dacă vrei să vezi ce fel de prezent este acesta… cred că știi deja, căci zâmbești, deci știi că acesta este un precedent din cel de-al Doilea Război Mondial. Nu diferă cu nimic de ceea ce s-a întâmplat cu evreii, cum au fost ostracizați, cum alți oameni de culoare, oameni cu diferite sisteme de credințe erau segregați și trimiși în lagărele de concentrare. Care este diferența dintre o cerneală care nu se vede și o cerneală care se vede, când ei i-au tatuat pe evrei în timpul celui de-al doilea război mondial? Care este diferența? Este același lucru!

Există deja informații care merg în trecut și arată sistemul de credințe al lui Bill Gates. Acesta este legat de eugenie și trecutul lui merge până… fie dacă este o relație directă sau una indirectă, până la toate lucrurile care s-au întâmplat în Germania nazistă.

Intensitatea cenzurii care are loc acum, ea însăși ar trebui să îi sperie pe oameni, că există lucruri ce sunt cenzurate. Oamenii spun: bine, doctore, unde este dovada? De ce mass-media nu spune nimic, dacă ar fi adevărat, toată lumea ar spune despre aceasta. Aici este secretul: cenzura a fost creată pentru a preveni diseminarea adevărului. Și toate aceste organizații media sunt toate mână în mână. Eu tocmai am fost hăcuit la greu de cei de la Huffington Post. Chiar și oameni care se presupune că ar fi prietenoși, de la diverse publicații – am fost contactat de două surse diferite care au vrut să mă intervieveze. Dar apoi amândoi nu au vrut ca eu să intru într-o anumită zonă. Le-am spus: Poftim? Iar ei au spus: Nu vrem să vorbim despre astfel de chestii.

Le-am răspuns:  Știți ceva, sunt cenzurat de cei mai buni, de cei mai tari, de Youtoube și de Facebook, nu am nevoie să-mi spui tu ce încerci să cenzurezi din ceea ce spun. Dacă vreau să fiu cenzurat, rămân doar pe Youtoube și pe Facebook.

Gary, eu apreciez faptul că ai capacitatea și dorința de a scoate adevărul la lumină. Cred că numele rețelei tale – Viitoarea Rețea de Știri – este foarte potrivit, pentru că eu cred că la acestea se vor uita oamenii pentru surse de informații, cum sunt Robert Scott Bell, tu și mulți alți oameni, care furnizează informații adevărate, fără cenzură, ei înșiși fiind cenzurați.

Eu apreciez mass-media adevărată, care are integritate jurnalistică și care comunică despre toate părțile. De aceea mi-am pus viața în pericol, de aceea milioane de americani au murit în timpul Primului Război Mondial, în Vietnam, în Coreea: pentru libertate, pentru libertatea de exprimare. Este prima noastră libertate. Apoi pentru libertatea de a purta arme. Este a doua noastră libertate.

Asta este ceea ce au încercat să facă. Dacă ne vor dezarma, ghici ce se va întâmpla? Vor putea să facă să se întâmple orice. Am prieteni în toate colțurile lumii. În ultimii 5-6 ani ei mi-au spus non-stop: aceștia (mafioții sistemului antihristic) nu sunt cetățeni americani. Mi-au spus: sper ca voi, americanii, să înțelegeți; sper ca voi să nu renunțați niciodată la armele voastre, pentru că dacă veți face asta, totul va fi pierdut. Când America se va prăbuși, același lucru se va întâmpla și cu restul lumii.

De ce? Pentru că avem cel mai mare grup public care este înarmat, avem așa de mulți pensionari din rândurile armatei și ale forțelor de ordine. Avem un mesaj pentru fiecare persoană din forțele de ordine, pentru fiecare militar, activ sau pensionar. Vreau să țineți minte aceste cuvinte.

De fiecare dată când am ocazia să o spun, le reamintesc: ați depus jurământ pentru a apăra Constituția SUA împotriva tuturor dușmanilor, străini și conaționali, să nu uitați acel cuvânt – conaționali, să nu uitați că dacă sunteți acum în forțele de ordine, în serviciul activ sau militari, când vi se va cere să comiteți un tip de acțiune împotriva cetățenilor, să nu uitați că dacă vă dați jos uniforma, veți fi ca ei. Copiii voștri vor fi la fel de susceptibili să primească cipurile RF și toate celelalte chestii. Vor fi susceptibili să primească aceeași otravă.

Este ilegal să executați un ordin ilegal. Să nu uitați asta! Să nu uitați că atunci când veți fi chemați să faceți ceva împotriva cetățenilor, meseria dvs., jurământul pe care l-ați de-pus vă cere să îi protejați pe cei care nu se pot proteja singuri. Protejați-i pe cei care sunt vulnerabili! Nu profitați de ei. Să nu uitați acel jurământ, cei din forțele de ordine și militarii, activi sau pensionari, nu are nicio importanță, să nu uitați jurământul!

– Acestea sunt cuvinte de reținut! Avem multe informații pe care le putem pune pe ma-să. Depinde de tine acum, să iei aceste informații și să le împărtășești cu prietenii tăi. Faceți în așa fel ca aceste informații să fie diseminate cât mai mult, pentru că nu veți auzi aceste informații în presa curentă, nu le veți găsi acolo. Ei nu vorbesc despre aceste lucruri.

– Domnule doctor, a fost o plăcere să vă avem aici, aveți niște idei acum, la final? Ați fă-cut un apel la persoanele aflate sub arme, femei și bărbați, foști militari, care este apelul dvs. la acțiune pentru americanul de rând? Care este cel mai important lucru cu care ei trebuie să rămână, pe măsură ce ne croim drumul prin această pandemie?

– Gary, mulțumesc pentru această oportunitate.

Există o pagina web: askdrbuttar.com/NNN/

Dacă intrați acolo, este pentru Viitoarea Rețea de Știri, am creat special acel link. Dacă intrați pe el, veți avea acces la toate videoclipurile despre vaccinuri realizate acum. Veți avea acces la toate videoclipurile pe care le-am realizat despre COVID 19, care au fost cenzurate, nu vă costa nimic să le accesați. Vă puteți alătura A.I.L.B.C. (Asociația Internațională pentru o Lume Fără Boli), dacă vreți. Nu este o cerință obligatorie, dar informațiile și resursele sunt toate acolo. Vreau să luați acele videoclipuri, le vom seta astfel încât să poată fi descărcate. Ei le pot cenzura de pe YouTube și Facebook, dar nu le pot cenzura de pe propriile dispozitive.

Luați aceste informații și puneți-le în mâinile tuturor. Dacă toată lumea le are, ei nu pot să îi cenzureze pe toți. S-ar putea să fie capabili să cenzureze pe unii dintre noi, dar dacă este informația în mâinile tuturor, ei nu o pot cenzura.

Aceasta este chemarea mea la acțiune, să mergeți la acea pagină web, luați acele lucruri, accesați-le, distribuiți-le prietenilor, celor din familie, există unele instrumente care nu vă costă nimic. Folosiți-le, dacă vreți să le folosiți! Nu le folosiți, dacă nu vreți. Nu are nicio importanță pentru mine. Dar, totuși, luați acele videoclipuri, descărcați-le și distribuiți-le familiei și prietenilor voștri. Asta este tot ceea ce cer.

– Domnule doctor, vă mulțumesc mult că ați fost alături de noi! Oameni buni, ați primit ordinele de marș, știți ce trebuie să faceți, distribuiți aceste informații. Domnule doctor,vrem să vă avem din nou, în curând, în emisiune. Dacă sunteți vreodată în zona Chicago-ului, ne-ar plăcea să vă avem în studio, pentru o conversație pe îndelete, cu adevărat plăcută.

Informațiile pe care le-ați prezentat astăzi, pasiunea în relevarea adevărului este atât de importantă. Sperăm că aceasta se transferă tuturor celor care vă ascultă. Stau aici, ascultând ceea ce spuneți, mă entuziasmez și mă cutremur, prezentând aceste informații.

– Mulțumesc de invitație, Gary, mi-ar plăcea să particip la emisiune și altădată.”

Varianta pdf a părții a părții a patra:

Dr. Rashid partea 4

Celelalte 3 părți le găsiți la adresa:

Episodul 67: Argumente ale pro vaccinării obligatorii făcute praf de dr. Rashid Buttar din SUA (partea a treia a interviului prezentat în serial)

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția