Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Plângere scrisă împotriva celor care vor să ne tot ia… temperatura

Am primit pe mail cele de mai jos. Vi le oferim în varianta jpg (poza) si pdf (document). Cine consideră că nu este bine să afișeze CNP-ul, nefiind de acord cu el, poate să scrie acolo data nașterii sau numele părinților. Important este să se refuze astfel de acte intruzive în viața noastră personală, cât se va mai putea.

Un răspuns bun ar fi: dacă dvs nu mă lăsați să intru fără termoscanare, atunci nu mai cumpăr de la voi. Cine va avea de suferit mai mult: eu că mă duc și cumpăr din altă parte sau voi că veți da faliment? Și la banii… îi doare.

Plangere anti termometru obligatoriu

Mai este o variantă bună: luați-vă un termometru, se găsesc ieftine, din alea de bebeluși sunt chiar cu afișaj electronic și dacă vă solicită temperatura, v-o luați singuri pe loc cu aparatul dvs, îi arătați „agentului de pază” și nu mai are motiv să nu vă lase să intrați.

Redacția