Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Antihriști fără limite…

Soluții sunt, nu vă faceți griji:

1. Mi-a fugit coșul de sub mână și când s-a izbit odată în camera aia…. a zburat până pe raftul de electronice (nu coșul, ci aparatul).

2. Mă uitam în altă parte și am dat peste ea, m-am împiedicat, îmi pare rău, iertați. Chiar s-a făcut țăndări? Mai aveți multe pe stoc?

3. O flegmă pe obiectiv – că poate covid-ul e în salivă, nu?

4. M-am întors, mă uitam după ceva prin magazin, și geanta mea de pe umăr a făcut un arc de cerc și a transformat camera termo cea hoață în minge de baseball…

5. Desigur, se înțelege că fac o plângere scrisă, chiar dacă nu am aplicat punctele 1-4.

Hai, că românul se descurcă, scapă el și de … trepiedul ăsta cu frecvență de scanare 666… Numai să vrea.

Redacția