Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Trădarea a tot ce este sfânt continuă în Patriarhia Română, la nivel oficial ecumenisto-masonic

Hristos a înviat!

Acest articol – ca și toate cele precedente legate de starea de fapt din țara noastră și din Biserica Ortodoxă străbună – nu are rostul de a jigni vreun ierarh ecumenist sau vreun alt cleric ecumenist sau vreun mirean ecumenist, ci doar expunem fapte publice.

Pe site-ul basilica.ro s-a anunțat că a murit ÎPS Pimen al Sucevei. Dumnezeu să îl ierte, că a murit eretic ecumenist! Ne vom ruga pentru el, numai la Psaltire.

Dar apoi urmează articolul: https://basilica.ro/prima-duminica-dupa-starea-de-urgenta-cum-a-inflorit-asfaltul-din-curtea-bisericilor-foto/

Într-adevăr, aceasta este „oferta” spre (ne)mântuire ecumenistă: asfalt cu flori. Stați, că nu ați înțeles bine… Iată realitatea prezentată în culori vii în articolul de mai sus:

1. Articolul începe cu o poză a catedralei episcopale Sfânta Treime din Baia Mare. Dacă tot este închinată Sfintei Treimi, ce caută blestemata cruce a lui Baphomet (cea cu trei brațe orizontale, aflate la distanță egală între ele) – semn cu care masonii își semnează actele oficiale – pusă pe turla ei cea mai mare? Ptiu, drace!

2. Ce caută tricolorul pe florile puse pentru distanțarea socială a celor spălați pe creier de ecumenism? Deci s-au întors la biserică (de fapt în curtea ei), ca să stea cu picioarele pe tricolorul României? Păi asta este faptă penală! Nu este permisă călcarea în picioare – nici măcar o necinstire mai voalată, darămite acest gest – a însemnelor naționale.

3. În alte poze, mai jos, se arată că florile au fost înlocuite cu cruci stilizate… Deci stau cu picioarele nu pe tricolor, ci pe Sfânta Cruce? Și popa Necula de la Sibiu îi aplaudă?

Astfel de clerici și mireni NU merită nici cea mai mică compasiune (în sensul de cârdășie cu ei) din partea ortodocșilor, ci îngrădire totală, în duh patristic ortodox. De ce? Pentru că sunt hulitori – cu voie (datorită calității blestemate de masoni a multor clerici români) sau fără voie și cu nepăsare (credincioși ascultători de oricine îi lasă să trăiască un creștinism a cărui sevă este cretinismul și agnosticismul dogmatic – adică, pe latina strămoșilor noștri: tabula rasa).

Credeți că exagerez? Ia uitați următoarea dovadă:

Oferta a Patriarhiei Romane

Care este primul pe listă? Termometru – infraroșu non contact, tip pistol… – 397 RON pe bucată… Și faptul că frecvența pe care lucrează acest dispozitiv este 666 nu contează?

Ce frecvență credeți că are scanarea (termo)??? – Fix 666 Terra Herzti !!!… Ce au spus Sfinții? Ce spune Apocalipsa? Că vom fi pecetluiți cu numărul fiarei pe frunte și/sau pe mână!

Deci cine îi va da pe mâna antihristului pe credincioși? Episcopii și preoții ecumeniști și masoni. Aceasta este realitatea. Nu o spun eu, au profețit-o Sfinții din secolele 19 și 20.

Dar iată că mai sunt și atitudini sănătoase (și ei sunt tot români, deși le mai spunem basarabeni):

În cadrul lucrărilor Sinodului BOM au fost semnate două adresări importante către autoritățile statului

Articolul cuprinde și două documente, pe care le-am aranjat puțin în pagină (posibil să mai aibă și ceva greșeli gramaticale, dar după atâția zeci de ani de rusificare este de înțeles, să nu îi judecăm) și le expunem aici în format pdf:

Sinodul Basarabiei impotriva vaccinarii obligatorii

Anunt al Bisericii Moldovei de posibila excomunicare a tuturor conducatorilor care isi bat joc de popor

Merită să spicuim câteva idei din ambele documente:

1. „Vaccinarea este prin excelență o procedură medicală de prevenție. Adică se aplică pe un organism sănătos cu justificarea de a-l face și mai sănătos sau de a evita, pe viitor, îmbolnăvirea cu anumite boli. În aceste condiții, persoana beneficiază de 2 drepturi fundamentale: dreptul la informare, consfințit de art. 34 din Constituția Republicii Moldova, și dreptul la ocrotirea sănătății garantat de art. 36 din legea fundamentală, având ca reper și interdicția expresă din cuprinsul art. 50 alin. 4 cu privire la minori de a nu fi folosiți la activități care le-ar dăuna sănătății.”

2. „Într-o luare publică de poziție în timpul dezbaterilor pe tema vaccinării, deputatul ALDE Varujan Vosganian a subliniat că România este semnatar a Convenției de la Oviedo sus menționate și nu poate să impună legea vaccinării obligatorii decât dacă renunță la semnătura pe acel tratat, ceea ce ar constitui un scandal diplomatic internațional și i-ar putea atrage sancțiuni.”

3. „Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G.”

4. „Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă.”

5.Solicităm” (vedeți, au coloană vertebrală, nu se închină, ci stau ca stânca)

a) Vaccinarea populației (anti-COVID-19, etc), precum și orice intervenție medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimțământul și informarea corectă a pacientului (inclusiv și transparența componenței vaccinului și a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenției pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

b) Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea obligatorie, exceptând eventualele discriminări și\sau restricționări.

c) Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în considerație informația prezentată de către oamenii de știință despre pericolul acestora, precum și îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul și a proorociilor Sfinților Părinți.

6. „Preoți revoltați, credincioși debusolați, biserici amendate sau în carantină. O campanie de denigrare a Bisericii, dirijată, ce nu s-a mai văzut încă din vremurile de tristă pomină. Cu biserici – „focare de infecții”,  „spații insalubre”, „practici medievale” și până la culte religioase reduse la tăcere. Slujitori intimidați și amendați. De ce? Pentru abordarea lor pastorală, pentru că au rămas fideli jurămintelor și angajamentelor personale pe care și le-au luat la hirotonie, de a-și sluji aproapele și pe Dumnezeu,  pentru că au căutat să aline și să ajute proprii păstoriți.”

7. „…la scoaterea restricțiilor, de ce nu v-ați condus de exemplul Spaniei și a altor state mult mai afectate de urmările noului virus, care au permis din duminica trecută oficierea slujbelor  în biserici cu ocuparea a treizeci de procente din spațiul bisericilor, urmând ca această cifră să fie de cincizeci de procente din duminica următoare, iar de pe 14 iunie slujbele se vor desfășura în regim normal. Ori, prin aceste măsuri loviți nu doar în fundamentele morale și religioase ale acestui popor, dar și în propriii cetățeni pe care ar trebui să nu-i mai tratați doar ca pe o simplă masă de votanți.”

8. „Ca să ne spuneți acum că drama va mai continua și de Înălțare, Rusalii, inclusiv perioada postului Sfinților Apostoli. Iar din toamnă experimentul se va repeta, de ce nu, încât vom avea parte și de alte „surprize” asemănătoare de Nașterea Domnului și de Bobotează. Se creează impresia că a-ți devenit „prooroci prin excelență”.”

9. „Oamenii călătoresc cu mijloacele de transport în comun și sunt incomparabil mai expuși virusului decât credincioșii care vor veni la slujbele Bisericii. Deci dacă suntem gata să ne asumăm un risc atunci când urcăm în transportul public, pentru mâncare, plimbare, sau alte lucruri ce țin de viața pământească, de ce nu ne permiteți să ne asumăm un risc și pentru viața veșnică. Aceasta este învățătura fundamentală a credinței noastre, doar printr-o moarte credincioasă trecem la viața veșnică în Hristos.”

10. „În concluzie, considerăm binevenită inițiativa ca, în cel mai scurt timp, să invitați reprezentanții Bisericii Ortodoxe din Moldova și să reformulați hotărârea în conformitate și cu normele moralei creștine, urmând în aceasta exemplul altor state europene. În caz contrar ne asumăm dreptul canonic și moral de a vă exclude din pomenirea și rugăciunea Bisericii. Nu luptați împotriva Bisericii , căci cel care o apără este Hristos.”

Cinste lor și rușine nouă, așa-zișii frați ai lor!

a consemnat

pr. Ciprian Staicu

Notă: cât despre spumele pe care le face le gură dr. Raed Arafat, îi răspundem că nu suntem agenți secreți ruși, ci suntem creștini ortodocși pe față, nu suntem deloc masoni, cum este el pe față, adică în mod clar angrenat în slujirea intereselor potrivnice României ca stat național, unitar, indivizibil și independent. De asemenea suntem români, el nu este, noi ne iubim țara, el o batjocorește. Concluzia este clară!

Și mai este ceva: dacă ne amenință în fel și chip, ne închide site-urile, ne arestează, ne întemnițează, ne taie în bucăți, TOT NU TĂCEM! Eu personal și de dincolo de mormânt voi striga împotriva celor care îmi batjocoresc țara și Biserica!!!

Am avut și noi un evreu – devenit ortodox, chiar monah (nu euro-monah, ca majoritatea celor de azi, ascultători ai ecumenismului antihrisitic) de la care am învățat multe. Iată un cuvânt al lui:

„Soluția în fața injustițiilor este una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbești, să lupți, să te afli în treabă. Să nu îți vezi de treburile tale, ci de treaba dreptății, care este adevărata treabă a fiecăruia.” (Nicolae Steihardt, monah la Rohia)

Detalii la adresa:

Cât despre aspectele medicale, iartă o mărturie la cald:

„Opinia unui medic despre termometriștii lui Arafat.

Oana Bianca

Eu sunt profesor universitar și nu dau doi bani pe criteriul „medical” de evaluare a stării de sănătate prin măsurarea temperaturii la poarta aprozarului! Probabil așa-zisul medic Arafat nu face deosebirea între „febră” și hipertermia fiziologică, adaptativă.

Din nefericire aceste măsuri amatoricești stau la baza arestării oamenilor de către forțele de represiune si declanșarea unui sir de proceduri irelevante – izolare improprie și testare nespecifică. Aici e vorba de afaceri cu efecte medico-sanitare, nu de vreo boală! Și de dictatură, bineînțeles!

Am o întrebare pentru dl. „medic” Arafat, care nu este defel clinician și pare că a uitat criteriile de măsurare a diferiților parametri fiziologici în cadrul examenului clinic obiectiv! Examen clinic lăsat la îndemâna portarilor de la Kaufland!

Toate evaluările se fac în condiții de repaus – cel puțin 15 minute – în clinostatism, adică la pat. De preferința dimineața – de pildă temperatura, frecventa cardiaca, tensiunea arterială etc.

Se știe ca cel mai rapid mamifer de pe Terra este ghepardul – aleargă cu 120 km/h. Totuși, dacă în 30 sec nu își atinge scopul, se oprește! Poate dl. „medic” Arafat să îmi spună DE CE?

Cu adevărat, rezervele de compus ergotrofic anaerob (fosfo-creatina) aferente susținerii primelor 30 sec de activitate sunt epuizate! Dar mai rămâne adenozin trifosfatul, care ar mai asigura aproape 1,5 min de efort anaerob! De ce se oprește ghepardul atunci?

Pentru ca temperatura sare, în 30 secunde, la nivelul capului, de la 36,8 la 41 de grade – filmările cu termoviziune au demonstrat asta. La 42 de grade apare riscul hemolizei ( spargerea globulelor roșii) și a insuficientei renale. Animalul se oprește.

„Doctore” eu când ies de la antrenament de forța am 140/80 tensiunea arterială, iar când ies de la cel de anduranță am 100/60 – vrei sa spui ca tind spre a fi hipertensiv, sau hipotensiv? Dimineața am 110/60. Știu, deja te gândești cât costa organele din mine.

Dacă nu știi sa faci corelația între temperatura și frecventa cardiaca, te învăț eu! Dacă în condiții de repaus la pat un subiect care are 36,7 de grade la frecventa 75 bpb în mod normal, dacă într-o zi vei găsi 37, 7 grade, nu-i mai lua pulsul: îți zic eu ca are 95 bpm. Cam 10 bătăi în plus la grad.

Ori, când merge lumea la magazin, nu e nimeni sub 110 bpm, adică frecventa cardiaca aferentă efortului ușor. Ca sa fie totul corect, „doctore”, clienții trebuie aduși la LIDL cu patul. Altfel vei avea 0,2 – 0,5 zecimi de grad peste temperatura de repaus.

Aceasta țigănie este o veche manipulare a standardelor fiziologice : așa a scos medicina profilactică pe bandă rulantă zeci de mii de „hipertensivi”, „diabetici”, hipercolesterolemii etc.

Numai pe pastile pentru colesterol și numai la nivelul Clujului se câștiga anual 30.000.000 €! Din pix!

Așa face și așa-zisul medic Arafat – alergi 25 m după copil, sare temperatura și sunt chemate forțele de represiune!

Văd ca lumea e prinsă în mărunțișuri despre ce fel de termometru și ce fel de personal să ia temperatura! GREȘIT!! Acestea sunt detaliile copilărești ale unei proceduri irelevante, amatoricești și săvârșite în scop de fraudă!

Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” ar trebui să anuleze licența de medic a acestui comerciant! Mulțumim pentru SMURD, dar nu e nevoie de un medic pentru a fonda un serviciu de ambulanță!

Ați văzut cum a leșinat soldatul ăla când cuvânta Arafat de la pupitru? Dânsul a reacționat ceva mai prost decât când a leșinat un soldat la „cuvântarea” lui Plăvan. De la pupitru, marele medic repeta – „Întindeți jos!”, „Întindeți jos!” – de parcă puteau să-l întindă sus!

Pot sa-i recomand armatorului Raed Arafat studiul materiei „Modificări adaptative în condiții deosebite de mediu”, care face parte din curricula masterală.

Băiatul ăsta îmi aduce aminte de răspunsul dat lui Gigi Becali de către Academicianul Vadim Tudor la întrebarea „Ce sa fac după ce termin facultatea?”: „Liceul!

Sursa – https://www.facebook.com/permalink.php?id=105825371096297&story_fbid=128720915473409