Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Pe vremea când mai auzeai muzică… azi doar morți, infectați, carantinați, mascați…

Ако Вивалди беше жив щеше да си свали шапката и да се поклони!

Publicată de Петър Гергов pe Duminică, 20 ianuarie 2019

Un părinte grec a pus următoarea poză pe net. A specificat că poza este făcută într-o biserică din România. A zis că nu poate vedea o asemenea blasfemie și să nu zică nimic:

Masca pe Sfânta Masă? Lângă Sfintele Taine? Aceasta este măsura credinței ecumeniste. Adică: le e frică de moarte de tremură și măduva în ei… Iar de Hristos s-au lepădat de multă vreme. Doar că poporul nu știe. Sau poate știe și preferă botnița decât chipul lui Hristos!

Ce a zis părintele grec? Un singur cuvânt: BLASFEMIE!

Domnul să îi lumineze pe toți botnițarii ecumeniști, clerici și mireni!

Redacția