Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

84. Asociația „Medici pentru un consimțământ informat” – MESAJ


Mulțumim fratelui Nicu pentru osteneala de a transcrie acest mesaj, pentru a putea fi răspândit și pe suport de hârtie celor manipulați de mass-media (mai ales TV):

MESAJ important al Asociației „Medici pentru un consimțământ informat”

Sunt dr. Anca Nițulescu, președinta Asociației „Medici pentru un consimțământ informat.” În calitate de medici considerăm că avem o îndatorire atât profesională, cât și de conștiință să vă solicităm să respingeți legea vaccinări obligatorii a persoanelor în România. Nu suntem împotriva vaccinării în sine, suntem împotriva obligativității vaccinării ca act medical, suntem pentru consimțământul informat al pacientului. Iată argumentele:

Doctor Ioana Ionescu 

Siguranța vaccinurilor este o problemă reală, recunoscută și de O.M.S. (Organizația Mondială a Sănătății) În decembrie 2019, în cadrul sumitului global al O.M.S. referitor la siguranța vaccinurilor, numeroși experți internaționali au ridicat probleme legate de scăderea încrederii populației în vaccinare și lipsa studiilor adecvate referitoare la siguranța vaccinurilor.

Vaccinurile sunt injectate în primul rând persoanelor sănătoase, dar în prospectele vaccinurilor sunt enumerate multiple reacții nedorite, care pot apărea după injectare.  Unele dintre acestea sunt reacţii acute, cum ar fi şocul anafilactic, iar altele sunt boli de invalidate permanentă cum ar fi: convulsiile,  paraliziile, encefalopatiile. Îmi permit să citez din prospectul vaccinului împotriva hepatitei B, unde sunt citate ca reacții adverse: inflamarea nervilor, nevrita care poate determina pier-derea sensibilității sau amorțeală, inclusiv o inflamare temporară a nervilor care determină dureri, slăbiciune și paralizia extremităților. De obicei are loc cu extindere către piept și la față, sindrom Guillain-Barre. Este o boală a nervilor ochiului, nevrită optică și scleroză multiplă, boală neuro-logică cronică gravă.

Chiar dacă aceste efecte nu apar la absolut toate persoanele vaccinate, la nivelul de cunoaștere medicală actuală nu avem metode să prevedem cu exactitate care persoane sunt vulnerabile și vor dezvolta efecte nedorite și care nu. Chiar și  efectuând analize medicale înainte de vaccinare, nu avem certitudinea identificării tuturor persoanelor care riscă dezvoltarea reacțiilor adverse post vaccinare. Efectul rezultat este că se previne o boală efecto-contagioasă, dar se pot crea alte boli cronice cu o evoluție imprevizibilă pe termen lung, și care pot să fie mai grave ca acea boală.

Doctor Roxana Voicu

Vaccinurile cu virus bio-atenuat nu au eficiență de 100% împotriva bolilor pentru care au fost concepute, din cauza tendinței naturale a virusurilor de a realiza mutații genetice.

Epidemii apar periodic în interiorul populațiilor cu rată foarte înaltă de vaccinare, din cauza tendinței naturale de mutație genetică a virusurilor.

Când o populație este supusă vaccinării în masă apare fenomenul numit presiune imunitară. Virusul este supus unei presiuni imunitare, care îl determină să creeze o mutație genetică. Aceasta este explicația epidemiilor periodice de rujeolă sau de gripă în populații cu rată înaltă de vaccinare, mai degrabă decât mult condamnata rată de scădere a ratei de vaccinare a populației. Persoanele vaccinate cu virus viu-atenuat pot dezvolta chiar boala împotriva căreia sunt vaccinate și pot transmite altor persoane virusul vaccinat.

Ni se spune că dacă vaccinăm peste 90-95% din populație eradicăm anumite boli infecțioase virale prin întreruperea circulației virusului sălbatic în populație. Se știe însă că persoanele vaccinate cu virus viu-atenuat: rujeolă, rubeolă, oreion sau gripă, pot dezvolta boala împotriva căreia ele sunt vaccinate, chiar dacă într-o formă presupus mai ușoară. Ele ELIMINĂ virusul pe căile naturale, timp de până la 28 de zile DUPĂ VACCINARE și sunt potențial contagioase în acest timp.

De aici de exemplu, interdicția persoanelor care au primit transplant de organe, căci au imunitate scăzută, pentru că primesc medicație imuno-supresoare, de a se vaccina și de a veni în contact cu persoane care au fost vaccinate cu virus viu-atenuat în primele şase luni după transplant. Din această perspectivă întreruperea circulației unui virus sălbatic este puțin probabilă prin vaccinare.

Doctor Iosefina Speers

În calitate de medic cu drept de liberă practică în România, consider că am o datorie profesională și de conștiință, să vă solicit să respingeți proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a persoanelor din România. Sunt multe motive în acest sens, motive medicale, dintre care vă voi detalia în acest moment doar unul dintre ele, și anume că vaccinurile sunt produse biologice cu înalt potențial de contaminare genetică.

Pentru a produce industrial un vaccin, un virus vaccinal este cultivat, fie pe culturi de celule animale, cum e de exemplu virusul polio, cultivat pe culturi de celule vero, conform prospectului,  adică celule de rinichi de maimuță, sau cu virusul rujeolic pe embrioni de pui de găină, sau celule diploide umane, cu alte cuvinte, embrioni umani avortați.

De exemplu, vaccinul rubeolic este cultivat pe celule MSC5 conform prospectului, ceea ce înseamnă celule pulmonare de embrioni umani avortați. Se știe că virusurile în general au o structură genetică simplă și versatilă. Ele au capacitatea de a îngloba material genetic din celulele pe care sunt cultivate în propriul lanț de ADN sau ARN și a-l transporta apoi în interiorul organismului care primește vaccinul.

În acest fel vaccinurile în general constituie o cale de introducere de material genetic străin în sângele persoanelor vaccinate. Conform standardelor actuale, contaminarea genetică acceptată  este definită  la maxim 10 nano-grame de ADN străin per doză pe vaccin. Este dovedit ştiințific că materialul genetic străin introdus în sânge declanșează la om ongeneză, cancer sau boli auto-imune, scleroză multiplă, psoriazis, autism.

Sfârșitul părții întâi

Va urma…