Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Episodul 86 al Campaniei ortodoxe „Sunt sănătos, mulțumesc Domnului”: O femeie medic din Germania care a înțeles înșelătoria acestei pseudo-pandemii

O femeie medic care a înţeles înşelătoria acestei pseudo-pandemii

Dr. Katrin Korb (Germania)

De la începutul acestei crize de coronavirus, noi am fost „ţinuţi” într-o stare de şoc cu mesaje terifiante. Guvernele noastre spun că există un nou virus atât de periculos încât milioane de oameni vor muri,  dacă nu ne protejăm!

„Noi ştim ceea ce este mai bine pentru voi, căci noi avem experţii!”

„Voi înşivă nu puteţi să luaţi decizii, sunteţi prea stupizi pentru asta; trebuie să vă izolăm, să suspendăm drepturile voastre și să vă reducem la tăcere cu o mască. Dar aceasta este pentru protecţia voastră!”

„Noi vă producem frică atât de mult în fiecare zi, cu bilanţuri oribile, încât nu ajungeţi să vă întrebaţi dacă este exact (adevărat).”

Mantra autorităţilor este: numai când vom avea vaccin ne putem întoarce, altfel spus, numai un vaccin poate să ne redea drepturile fundamentale.

În această săptămână, doamna von den Leyen (UE) a adunat 7,4 miliarde euro pentru dezvoltarea și distribuirea unui asemenea vaccin. Germania a contribuit deja cu suma de 525 milioane euro.

În mod normal, dezvoltarea unui astfel de vaccin durează ani, pentru că este nevoie să se facă anchetele de securitate. Noul virus din familia Corona a fost descoperit cu mai puţin de 6 luni în urmă, dar experienţele cu „MRNA” sunt deja în experimente pe oameni.

Acestea sunt materiale genetice necunoscute, care vor fi injectate în celulele noastre. Nu este nevoie sa fii doctor pentru a avea un sentiment sinistru apropo de asta. Eu nu voi fi vaccinată, nu voi face vaccin copiilor mei si voi îndemna pe toți pacienţii mei să nu o facă!

Paragraful din Constituţie nu specifică dreptul la sănătate, ci cel la integritate fizică. Este o mare diferenţă, deci nu există dreptul la sănătate!

A fi bolnav face parte din viaţa noastră umană, dar nimeni nu ar trebui să ordone răni fizice, chiar cu un vaccin îndoielnic. Noi suntem cei care plătim pentru asta. Noi plătim deja pentru impactul ştiinţific și social al carantinării. Taxele noastre sunt cheltuite pentru asta. Şi un vaccin trebuie să fie finanțat cu bani din taxele noastre!

Deja 525 milioane euro, bani germani şi este cu siguranță numai începutul. Suntem întrebaţi dacă vrem să facem aceasta? Nu! Suntem întrebaţi dacă vrem să plătim pentru carantinare? Nu!

Toţi aceşti bani, taxele pe care le-am plătit, vrem să fie cheltuite pentru alte lucruri: pentru buna educaţie a copiilor noştri, pentru dezvoltarea noilor tehnologii privind mediul înconjurător, pentru salarii decente, pentru funcţionarii care au profesii „vitale”, pentru imigrarea persoanelor care au fugit de război, pentru sport, cultură etc. Lista este fără sfârşit. În rezumat, pentru lucruri care redau și conservă (păstrează) oamenii foarte sănătoşi. Dar cu aceasta nu există profit (pentru unii, ca cei din industria pharma…).

Noi suntem într-o criză. Care este calea pentru a ieşi din această criză?

Victoria asupra fricii este calea pentru a ieşi din această criză, persoanele care pot să gândească prin ele însele, să fie creative, să aibă responsabilitate pentru ele însele, care lucrează asupra propriei lor sănătăţi şi de asemenea a sănătăţii lumii noastre. Soluția sunt oamenii care sunt pozitivi, care au prieteni, care iubesc viaţa, nu devin bolnavi cu ușurinţă. Şi dacă ei devin bolnavi, eventual ei se unesc cu moartea, știind că viaţa în această lume se va termina și sunt în pace (împăcaţi cu aceasta).

Voi nu aveţi nici o putere asupra acestor persoane. Voi nu puteţi înspăimânta astfel de persoane. Acest corp nu a fost decât împrumutat, într-o zi eu îl voi returna (adică el se va întoarce din pământul din care a fost creat de Dumnezeu – n.n.). Dar atât cât trăiesc în acest corp, atât cât simt, gândesc și acţionez, el va fi corpul MEU, sunt responsabilă de asta și nimeni altcineva! Este corpul MEU, pe care îl voi trata cum gândesc eu, într-un mod bun.

Eu nu vreau să mă întorc la vechiul normal. Eu doresc un nou normal mai bun, cu oameni liberi și autodeterminaţi, care sunt responsabili de ei înşişi.

Eu cred că mulţi dintre noi suntem aici împreună (la adunarea din fața spitalului, unde doctorița vorbea) cu aceeaşi dorinţă. Aceasta îmi dă speranţă și vă mulţumesc.

Varianta pdf a transcrierii în limba română:

O femeie medic care a inteles inselatoria acestei pseudopandemiix

traducere din limba franceză de

prof. Mihaela Cristina Popa