Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vine, vine, iată-l… este chiar CORONASPECTION!

A venit seara… zise papa Francisc…

Bla… bla… bla… ziseră ceilalți, la unison cu profetul mincinos de mai sus…

Oare pe cine așteaptă acești „lideri” ai umanității apostate?

Pe reprezentantul luceafărului de dimineață… adică pe blestematul antihrist.

Sub egida: liderii spirituali ai lumii împărtășesc înțelepciune…

Hai, sictir!

Iar patriarhul Daniel al României este printre ei, este unul dintre ei, este CEL PE CARE ÎL POMENEȘTE România apostată! Să vă bucurați de el, acum și în viața de dincolo! Nouă nu ne trebuie! Sfântă este îngrădirea de erezie!

Iar ca interviu au folosit acești masoni și antihriști ceea ce patriarhul a spus deja în urmă cu săptămâni poporului român botnițat, recitând – după cum am mai spus atunci – poezia de pe prompter (ecran), fără a schița niciun gest de compasiune pentru poporul lui. De altfel, nici nu avem nevoie de compasiunea lui, preferăm o cobră în sandale!

Concluzie: actuala stare a lumii nu este decât pregătirea întronării lui antihrist. Repede, până oamenii de abia își mai trag răsuflare din spatele botniței!

Mai pe românește, pentru tot rumânul: „corona” + „aspection” = așteptarea (desigur, febrilă pentru unii) a celui care va fi încoronat… E clar?

Redacția

Notă: dacă cele două video nu se deschid (poate sunt cumva protejate spre a nu fi repostate), le găsiți pe net, primul este Coronaspection – official trailer, al doilea este Coronaspection – interview with patriarch Daniel.