Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Cărămida

Am crezut că nu văd bine…

Cu ocazia întronizării noului arhiepiscop al Sucevei au sosit la Suceava mai mulți ierarhi, adică toți pseudo-ierarhi eretici ecumeniști. Bun, asta știm…

Iată pozele de pe site-ul basilica: cea de mai sus, completată de una retro:

Iată cărămizile… distanțării sociale? Sau sunt din zidurile distanțării de Adevăr?

Am crezut, la prima vedere, că au căzut cărămizi de pe acoperiș… Apoi, m-am gândit că poate este … o minune și au crescut din pământ… Sau poate au fost puse de o mână vrăjmașă, ca să fie folosite ca… proiectile.

Nu, este doar nivelul de înțelegere a realității manifestat în mintea ereticilor ecumeniști: i-a pălit erezia precum o cărămidă în moalele capului.

În pericopa de azi Hristos spune celor doi orbi, care strigau după El: „Fie vouă după credința voastră!” (Matei 9, 29) Când S-a atins de ochii lor le-a spus aceasta. Și ei s-au făcut bine. Cum să se atingă Hristos de ecumeniști, când ei au transformat Biserica Lui în loc de preamărire a demonului ecumenist? Și Îl întâmpină pe Hristos nu cu pietre, ca odinioară evreii, ci cu cărămizi?

Poza a doua are ca scop să mențină „bunăvoința” oficialilor pentru cei care ascultă toate regulile antihristice, indiferent cum afectează ele pe oameni.

Ce fel de om nou coace ecumenismul?

Unul care nu se mai atinge de sfintele icoane, care nu se mai apropie de alt om, care nu mai este după chipul Domnului, ci și-a pus botniță, despre care orice om cu scaun la cap știe că este la fel de „binefăcătoare” ca și o cărămidă după ceafă.

Tot în Evanghelia de azi se spune că Hristos a vindecat un demonizat. „Și fiind scos demonul, mutul a grăit.” (Matei 9, 33)

Ecumeniștilor, ce demon aveți, de nu mai grăiți decât minciuni prin bărbile acoperite de măști? Cine să vă izbăvească de muțenia prin care transformați Ortodoxia într-o sectă primitoare de antihrist? Vipere fățarnice, farisei nevrednici de chemarea sfântă a preoției, nici voi nu vă mântuiți, dar nici pe alții nu îi lăsați să se mântuiască!

Un adevărat slujitor al lui Hristos ar gândi așa: „Ajută-mă, Hristoase, să merg în rai, ca să nu Te mâhnesc, pentru că este foarte grav ca după câte ai făcut pentru mine să știi că am ajuns în iad.” (Sfântul Paisie Aghioritul) Și era doar un monah, nici măcar preot sau arhiereu.

Ecumeniștii? Osanale, praznice, cântări… iar țara se duce de râpă, nu din cauza virusului săltăreț cu trambulina, ci din pricina trădării dreptei credințe!

Iată cât de bine s-au pregătit antihriștii:

Simulari exercitii si legi care au planificat si au pregatit Covidul

Ce ar spune azi un ucenic adevărat și smerit al Blândului Păstor? Iată sfaturi actuale ale părintelui Iustin Pârvu, Noul Mărturisitor de la Petru Vodă:

Sursa (plus un articol generos): http://romanortodox.info/pr-justin-parvu-proorociri-inca-mai-avem-ierarhi-care-sa-tina-carma-era-anul-2010-dar-va-veni-vremea-cand-nu-vom-mai-putea-sa-ii-pomenim-nici-pe-acestia-si-ne-vom-retrage-in-pesteri/

Să avem parte de rugăciunile sfinției sale!

pr. Ciprian Staicu

Notă: a se considera acest articol drept predica de azi. Iertați!