Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

No, așe… e lumea normală!


Și pe la noi e fain:

Să fii OM, române, nu măscărici cu mască sau „animal de companie” cu botniță al sioniștilor lumii adâncite în apostazie!

NU SE CADE DECÂT SĂ FII OM!

Într-un comentariu al video-ului de la Cluj cineva spunea: „This is a cure for corona. The whole world should do the flash mob, dancing and singing to enjoy life.”

Adică: „acesta este un tratament pentru corona. Întreaga lume ar trebuie să facă acest moment artistic, dansând și cântând, ca să se bucure de viață.”

Redacția