Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

3.000 de euro pentru fiecare medic de familie, în vederea inițierii procedurii de pregătire și aplicare a VACCINĂRII OBLIGATORII?

Recomandăm acest articol:

https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-de-ce-arafat-tine-cu-dintii-sa-i-interneze-pe-asimptomatici-cu-pretul-unui-fake-news-monumental-19460424

Bonus:

Soluția?

Este viața în Hristos, adică respectând sfintele Lui porunci, rugăciune fierbinte, curaj – nu tupeu, punerea nădejdii în Dumnezeu, neacceptarea măsurilor luate de statul antihristic, curaj în mărturisirea ortodoxă, îngrădirea de erezie, o viață simplă, trăită fără pretenții și post cu folos, sub oblăduirea Maicii Domnului!

Redacția