Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Covid 19 NU EXISTĂ ca virus și… „nu mor caii când vor câinii”

Recomandăm acest articol:

O PANDEMIE DE TESTE NEVALIDATE — Doctor microbiolog Ștefan Lanka

VESTE BUNĂ!

Ieri am primit mesaje disperate – în unicul stil românesc – că părintele Sava Lavriotul este grav bolnav, că mai are un pic și moare etc.

L-am sunat pe Gheronda, nu a răspuns pe moment, am vorbit în Creta cu ucenicii lui, mi-au spus că e bine, azi am vorbit personal cu el. Mi-a spus că datorită drumurilor extenuante, a deficienței în hrănire și odihnă a ajuns la o stare de epuizare – am trecut și eu prin asta în 2019, nu este ușor de îndurat – și a făcut febră. A mers la spital în Hania (orașul lui natal din insula Creta), unde a fost internat, i s-au făcut analizele, care au ieșit bune, respiră singur și normal, am discutat și ceva teologie ortodoxă la telefon, așa că nu vă faceți griji. E pe mâna doctorilor greci, care i-au spus că are coronavirus, dar el nu crede asta, oricum acolo nu se extermină oamenii ca pe la noi, așa că nu e vreme de murit, avem treabă încă, cu mila lui Hristos și sub oblăduirea Maicii Domnului.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

pr. Ciprian