Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Virușii nu se pot înmulți deoarece nu sunt vii. Sunt creați de celule ca să curețe corpul. Virușii sunt un lucru bun…”

TRADUCERE:

„Toată lumea știe că virușii nu sunt vii. Este cunoscut în lumea medicală, de ani de zile, că nu se prescriu antibiotice pentru viruși, deoarece nu vor avea nici un efect, pentru ca nu sunt vii. Nu au nucleu. Nu au funcționalitate. Nu au activitate glandulară. Nu au sistem respirator.

Dar ce sunt? Sunt solvenți. Organismul îi creează să dizolve țesuturile din organism care sunt prea toxice, afectate din cauza paraziților, bacteriilor și fungusului care încearcă sa le distrugă (sa le mănânce). Ca atunci când am făcut chimioterapie. Paraziții, bacteriile, fungusul au încercat să mănânce țesutul mort și au fost distruși. Pentru că virușii sunt o otrava pentru ei. Atunci ce e cu toată nebunia asta despre virușii? Este ca și cum am spune că detergentul de rufe e contagios pentru ca este în fiecare casă.

Sunt 300.000 de feluri de viruși. Fiecare din ei ia câte o parte dintr-o particula a celulei și o dezmembrează. Iar industria farmaceutica zice: „vedeți, dizolva celula.” Nu. Dizolvă doar o parte specifică a țesutului celulei. Atât de specifică, încât nu poate distruge întreaga celulă per total.
Virușii nu sunt contagioși.

SIDA nu e contagioasă. E un virus creat de om. E un virus limfomatic de la oaie și un virus leucemic de la bovine, care au fost puse împreuna și create, injectate în populația noastră de către draga noastră armată, de guvern. Este o arma biochimică de experimentare. Și cine a fost partea populației spre care a fost îndreptată? Partea mai puțin dorită a populației ? Homosexualii.

Cum s-a produs îmbolnăvirea? Dacă vă aduceți aminte, în anii ΄70, ΄80 homosexualii au avut o rată crescută a hepatitei din cauza consumului excesiv de droguri. Așa încât virusul s-a introdus în vaccinul Hepatitei B. Și a fost strategic introdus în vaccinurile din anumite orașe cu homosexuali mai mulți. 10% din oameni nu erau homosexuali, așa încât 10% din populația care s-a îmbolnăvit de SIDA nu era homosexuală în acele orașe. Atunci când lucrurile au început să iasă la iveală, guvernul a introdus vaccinul și în restul orașelor.

Apoi virusul a fost introdus și în vaccinurile de variolă din Africa. De ce credeți ca Marea Britanie și S.U.A. au finanțat 125 milioane de vaccinuri care au fost trimise în Africa ? Vorbim aici de miliarde de dolari. Au creat o catastrofă medicală în acele țări, care unde au căutat ajutor? S-au dus la guvernele Marii Britanii și S.U.A. care cică ar fi fost avansate din punct de vedere medical.

Au primit tratament și ghiciți acum câte țări sunt înglodate în datorii, deoarece nu și-au putut plăti sumele cheltuite în urma ajutorului medical? 27 de țări africane sunt acum în datorii și controlate de guvernele Marii Britanii și ale S.U.A., care i-au otrăvit cu SIDA prin vaccinurile de variolă.

Nimeni nu a făcut SIDA acolo, decât oamenii care au făcut vaccinul de variolă sau au primit transfuzii de sânge de la cineva care făcuse vaccinul. Nu se transmite sexual, nici în alt fel, deoarece trebuie sa fie injectat în corpul tău. Nici dacă ai o rană nu te poți infecta, deoarece sângerarea este în afară, nu înăuntru.

Virușii nu se pot înmulți deoarece nu sunt vii. Sunt creați de celule să curețe corpul. Virușii sunt un lucru bun, creați de organism să elimine anumite țesuturi afectate, pentru a putea crea alte țesuturi sănătoase și a fi noi înșine sănătoși și vii.”

traducere din limba engleză de

Claudia C.

Notă: acest articol în niciun caz nu ia apărarea homosexualilor. Dimpotrivă, duhovnicește vorbind, iată cum Dumnezeu trimite pedepse – tot prin alți oameni – pentru cei care hulesc creația Lui și rânduielile de viață stabilite de El, Creatorul tuturor.

Cine este vorbitorul din video-ul de mai sus? Un nutriționist american, despre care puteți găsi detalii la adresa: https://en.wikipedia.org/wiki/Aajonus_Vonderplanitz

Desigur, informațiile prezentate de acesta sunt supuse discuției și verificării.

Redacția