Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Atitudine față de interviul dat de dr. Anthony Fauci din SUA, adică răspuns la cel mai mare sac de minciuni gogonate din istorie!

Sursa:

https://www.stiripesurse.ro/video-interviu-anthony-fauci-confirma-ca-virusul-ramane-necunoscut-vaccinul-nu-va-rezolva-problemele_1493774.html

Este acolo și video-ul, cu subtitrare și transcrierea lui în română. Acest om „profețea” înainte de alegerea lui Trump ca președinte că în acest mandat prezidențial ne vom confrunta cu o mare pandemie.

So, mister Fauci, you are so full of lies, adică: domnule Fauci, ești plin de minciuni. Iată-le:

1. Din start „problema” reporteriței – care de ani de zile îi ia interviuri lui Fauci, după cum și spune el, deci sunt prieteni de-o viață – este cum va fi distribuit vaccinul, cât de rapid? Adică, spunem noi, este oculta masonică mondială pregătită, are infrastructura pentru ca 1-2-5-8 miliarde de doze să ajungă repede la oameni și să fie cât mai repede injectate în ei? Adică: „va dura mult până îi omorâm, prietene?”

2. Despre „siguranța” vaccinului nici „expertul” habar nu are. Bolborosește despre 50-60-60%, îl doare pe el undeva de cât de „sigur” este vaccinul, de ce efecte adverse va avea, de câți vor muri. Singura lui „grijă” este genocidul, cu zâmbetul „părintesc” drăcesc pe buze.

3. Menționează un „studiu” din Coreea (care, dle Fauci, de Nord sau de Sud?), apoi unul fără adresă, pentru a îndruga tâmpenii despre copii și modul în care ei „infectează” pe alții. Adică șleahta asta de pedofili masoni vor să ia câți mai mulți copii. Știm noi de ce, au nevoie de cocteil din sângele lor, așa cum există mărturii despre activitățile lor de iluminați ai satanei.

4. De măști nu va scăpa lumea, nici de distanțare „socială.” Orice ar fi, botnițele vor rămâne. Și la întrebarea cum de sunt atâtea „simptome”, atâta varietate la covid-ul ăsta, el o pasează șerpește și spune că durerile de cap, amețelile etc etc sunt de la virus. Nu, nici vorbă să spună că masca îți distruge sistemul imunitar, pentru că nu ai aer curat să respiri. Este ca și cum l-ai strânge pe unul de gât cu mâinile și, când acela trage să moară, dând ochii peste cap, tu să te miri și să îl apostrofezi „prietenește” de ce nu „simte” aerul curat de munte din jur? Este simplu, pentru că TU, criminalule Fauci&Co, din SUA, România și de pretutindeni, îi strangulezi pe oameni cu blestematele voastre de măști-antenă, care le bubuie în creieri (dacă au).

5. „Vor fi mai multe vaccinuri…” Vă dați seama, dacă unul nu este decât 50% sigur, prostimea va fi invitată sau obligată să le facă pe toate. Ce mare diferență între o înțepătură sau mai multe, când este … spre binele tău sau spre cumințirea ta, să nu fi un IRESPONSABIL de antivaccinist sau conspiraționist sau înapoiat sau medieval sau ortodox sau dezident sau alte numiri scoase din sacul cu minciuni al criminalilor pro-capvid.

Nu mai continuu, că mi-e silă de criminalii ăștia și plâng de mila prostiei celor care li se supun! Dar pun mâna pe Psaltire și îi dau pe toți criminalii pe mâna regelui David! Și vom continua să spunem adevărul și să nu ne supunem antihriștilor, PÂNĂ LA CAPĂT! Până una alta, slavă Domnului că tot mai mulți doctori spun adevărul, așa că argumentele nu vor fi sărace sau „nespecialiste” împotriva criminalilor ocultei mondiale.

Române, jos masca! Sus inima, la Hristos!

Spune ADEVĂRUL! Trăiește în adevăr! Dă JOS botnița de sclav!

pr. Ciprian Staicu

Anexă:

Ca să închidem pliscul celor care ar putea spune: „s-a trezit și popa să zică ceva”, iată ce spune un mare doctor francez, exact la subiect:

Sursa:

Γιατρός στην πόλη Lille της Γαλλίας: ευθύνεται η διαχείριση αυτής της επιδημίας που θα ήταν λιγότερο σοβαρή από τη γρίπη του 2017 !Όλα αυτά για ένα εμβόλιο σε 8 δις δόσεις ;;

Dr. generalist Bruno Vermesse (în centrul Franței, în orașul Lille), adică medic ce are de-a face cu pacienții presupuși de covid, scria pe 1 august 2020:

„Toți bolnavii mei cu febră sau cu simptome clinice au teste PCR negative!

Singurul testat pozitiv este un pacient infectat (care a avut serologie pozitivă) în martie 2020, căci doar oamenii vindecați expectorează proteine virale mult timp după vindecare!

Am apelat ARS (probabil DSP-ul lor din Franța) pentru a le semnala aceste lucruri, ei nu înțeleg maladia despre care vorbesc și insistă a se face testul PCR pentru toți subiecții contacți!

Am sunat la Paris, pentru a le spune că mi se pare aberant să carantinez 14 zile un pacient imunizat, mi se spune să fac un certificat, pentru ca acel om să își poată relua normal munca sa.

Eu solicit să se poată face o serologie la toți pacienții cu un PCR pozitiv, pentru a detecta falșii pozitivi, nu adevărații pozitivi.

Mai clar, testele PCR pozitive nu sunt niciodată simptomatice, iar simptomaticii nu au NICIODATĂ PCR pozitiv.

Dacă se testează masiv, evident că se găsește PCR pozitiv la oamenii vindecați…

Dimpotrivă, avem parte de avalanșe de cazuri de depresii, suicid sau luare în grijă în mod monstruos sau cumplit de întârziat a celor gravi bolnavi (acest doctor are un caz de mezoteliom pleural – adică are cancer – diagnosticat la 1 aprilie 2020, care va avea primul consult medical pe 28 august, atunci a putut fi programat din cauza covid-ului).

Eu – spune dr. Bruno – sunt distrus de gestionarea acestei epidemii, care în definitiv a fost mai puțin gravă decât gripa din anul 2017. Toate acestea se fac pentru un vaccin, promis în 8 miliarde de doze? Asta seamănă în final cu o epidemie înecată într-o isterie colectivă totală!

traducere din limba franceză de

pr. Cristina Mihaela Popa