Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Teoria complotului dezvăluită în sfârșit…

TRADUCERE:

Conversatia de Luni

Jean Jacques Crevecoeur

 

Teoria complotului în sfârșit dezvăluită

 

Autorul afirmă: „Am decis să vorbesc în astă seară despre cauza de Covid-19 și să-mi asum statutul de teoretician al complotului; aș vrea să vă schițez o poveste complet fictivă, timp de o oră, care vă va dezvălui întreaga logică ce susține această pseudo-pandemie de Covid-19.”

Această criză de Covid-19 este departe de a fi o criză sanitară. Ea este mult mai mult decât atât, este o manipulare și un complot, al unui control total și integral asupra umanității – o manipulare pe plan financiar, social, educativ, o manipulare pe plan sanitar.

Cum este tratat drept conspiraționist (autorul), orice ar face, el vă va spune o poveste (o istorioară) care s-a petrecut de foarte mult timp, într-o îndepărtată galaxie…

Ascultare plăcută! Puneți-vă centurile cât se va desfășura aceasta!

Se află la a 44-a transmisie pe drumul propus, al dezvăluirilor pe tematica aceasta a condiționării și decondiționării, cum suntem condiționați în plan colectiv și cum am putea să ne decondiționăm.

Asistăm la cea mai mare operațiune de control mondial al populației.

Sunt 40 de ani de când sunt interesat și pasionat de fenomenele economice, politice, sociale și despre cum conducătorii acestei lumi încearcă să comploteze într-un cerc restrâns împotriva populației, cum se întâlnesc în secret punând la cale cum să se îmbogățească din ce în ce mai mult în detrimentul populației.

Vorbește apoi despre complotul din 11 septembrie 2001 din America, atunci când s-a servit populației teoria că Osama Bin Laden organizase, concepuse „atacul terorist” de atunci. Toate avioanele erau ținute la sol, numai unul singur, al lui Osama Bin Laden putea să decoleze și să transporte familia sa în Arabia Saudită. Era cel mai mare complot pus la cale.

Se face apel la conceptul de „Teorie”, la originea etimologică a cuvântului „teorie”. Se afirmă că după 2 ani de studii în filozofie și 6 ani de latină, „Teoria”, după Aristotel înseamnă contemplare (phisis = natură).

Un teoretician al naturii este cineva care contemplă natura, care observă, care face demersuri, cu minuțiozitate.

Un teoretician el economiei este cineva care contemplă maniera de a gestiona (gira) o casă.

Un teoretician al „complotului” ce este? Este o persoană care contemplă „complotul”, care studiază minuțios cum se orchestrează un complot pe planetă.

Ei bine, spune el, eu sunt un contemplativ, un teoretician al complotului și sunt mândru de asta. Vă fac o mărturisire: mă temeam să fiu catalogat drept complotist. Îmi spun: Jean Jacques, tu ești un imbecil! Pentru că teoretician este cineva care contemplă complotul. Atunci de ce ți-e teamă să fii considerat un teoretician al complotului?

De cum am început să denunț faptele că această pandemie este o pseudo-pandemie, să spun că cifrele erau umflate, ai început să fi tratat drept conspiraționist, un fel de misogin, un sectant, neo-nazist, rasist, dușman al religiei, atunci de ce te temi?

Mi s-a dat un titlu de noblețe: eu sunt un teoretician al complotului. Sunt eliberat acum! Eu vă vorbisem în luna noiembrie despre două lucruri.

Cine crede că această pseudo-pandemie este una reală, poate dormi în continuare. Eu vorbesc despre faptul că ea a fost planificată, orchestrată, gândită cu ani înainte, vorbesc despre oameni ca Bill Gates, Soroș și alții, care formează „elita mondială” sau despre politicieni ca Trudeau, Macron și alții, care-și imaginează că pot avea un loc călduț sus, alături de acești miliardari ai lumii.

Cine vrea să aibă această explicație, să mă urmeze până adânc în vizuina iepurelui.

Deci sunt un teoretician al complotului. Să punem cărțile pe masă. Eu am decis să vă dau subiect după subiect pentru a avea o imagine asupra lucrurilor care se întâmplă.

Așa cum G. Lukas a inventat o poveste, care începea într-o lume foarte foarte îndepărtată, într-o altă galaxie, la fel voi face și eu.

Deci, să nu mă credeți pe cuvânt, nu credeți nimic din ceea ce vă spun, dar imaginați-vă că: acum foarte mult timp, într-o galaxie îndepărtată trăia un grup mic de oameni care voia să aibă puterea asupra lumii întregi.

Acest grup se reunea în cluburi secrete, în întâlniri clandestine și se întrebau: „cum am putea face să transformăm o parte a umanității în sclavi, cum am putea face să eliminăm o bună parte din oameni, care sunt guri inutile de hrănit și să păstrăm o parte care să ne ofere ceea ce avem nevoie pentru luxul nostru, pentru a construi și fabrica tot ce avem nevoie, fără ca să existe cea mai mică rezistență, fără ca să existe cea mai mică revoltă populară, să ne furnizeze nouă carnea de tun de care am avea nevoie pentru a orchestra războaie, carnea pentru a satisface poftele noastre sexuale, pentru a face să se prostitueze bărbați și femei sau a profita de carnea fragedă și delicioasă a copiilor din medii joase, pentru a ne satisface poftele, dorința de a-i viola, a-i tortura și chiar a-i ucide în ritualuri prin care li se bea sângele, în speranța de a prelungi longevitatea și durata vieții…”

Repet, asta este o poveste, nu mă credeți pe cuvânt, nu există criminalitate, nu există prostituție, pedofilie… Acești oameni care sunt miliardari sunt mai „merituoși” și mai „capabili” decât noi, ceilalți…

Și ca să continuăm povestea, acum foarte mult timp, acești oameni s-au gândit să pună la punct un sistem financiar onest „loial”, dar de care să nu profite decât cei bogați – un sistem al cărui principiu de bază este: dacă vrei bani, tu vei avea, dar să te împrumuți. Și cum nu poți să te împrumuți decât cu dobândă, „un interes”, va trebui să muncești ca să plătești împrumutul plus această dobândă.

Cum timpul înseamnă bani, cei care împrumută, adică bancherii, băncile private, așteaptă, ei nu muncesc, muncești tu, micul meu prost și îi îmbogățești pe ei. Se explică apoi mecanismul căderii bursei și al posibilității de a cumpăra cu un capital mic o întreprindere și astfel averile pot crește în ore sau zile, fără ca ei, bogații să facă nimic altceva decât să respecte regulile jocului impus de ei. Toți acești bani vor îmbogăți băncile. Statele se vor îndatora, se vor crea crize.

Dar nu este suficient sistemul financiar și s-au gândit cum să facă oamenii să devină din ce în ce mai proști. Și atunci au început să lucreze la sistemul de învățământ. Vor acționa la nivelul școlilor, deci asistăm la degradarea sistemului educativ. Vedeți că eu vorbesc ca un bătrân, deși am numai 59 de ani.

Cei mai în vârstă au asistat la o degradare, o depreciere a învățământului din ce în ce mai mult. Până în anii 1970, școala îți dădea posibilitatea de a învăța să stăpânești limba, să-ți îmbogățești vocabularul, să gândești, să înțelegi un text, să înveți să împingi un raționament mai departe, să înveți să gândești critic.

Ceea ce se întâmplă acum în societățile bogate, occidentale, demonstrează că se poate număra un procent de 35-50% de analfabeți „funcționali”. Ce înseamnă un astfel de analfabet? El știe să citească, dar este incapabil de a explica ce a înțeles din textul citit, nu poate să aibă un raționament, nu este capabil să interpreteze acel text, nu stăpânește ortografia. Există un nivel din ce în ce mai coborât, mai jos al învățământului.

În Belgia, Franța, Elveția, SUA, Quebec, există acest nivel scăzut al învățământului, această degradare a învățământului. Există această „spălare a creierului”.

Un dictator roman spunea că pentru a subjuga un popor, trebui să dai „pâine și circ”, pâine și jocuri. Se vede ce se dă peste tot în lume: campionate de fotbal, formula 1, campionate de tenis etc…

Iar „pâine” nu înseamnă pur și simplu alimentul în sine, ci orice ține de hrană, o hrană din ce în ce mai săracă în elemente nutritive, vitale, având zahăr mai mult, pentru că zahărul este considerat ca unul dintre cele mai puternice droguri. Asta face oamenii mai „slabi”, mai lipsiți de energie, de capacitatea de a acționa, de a fi vigilent la ceea ce se întâmplă în jur.

Apoi, el vorbește despre chemtrails, de acele dâre împrăștiate de avioane pentru a acoperi soarele. La fel, geo-ingineria este folosită pentru a stopa „încălzirea globală”, în schimb se împrăștie în felul acesta particule de bariu, stronțiu, aluminiu, nano-particule, pe care noi le ingerăm.

Și produsele agricole, legumele „bio” constituie o „modalitate” de a ingera substanțe nocive fără a ne gândi.

Iată că s-a ajuns și la împrăștierea „virusurilor” prin intermediul avioanelor.

În anul 2019 s-au înregistrat multe dâre ale avioanelor care au împrăștiat substanțe și viruși. Și s-a ajuns la declanșarea „operațiunii” Covid-19.

Ce ascundea această pseudo-pandemie? Să camufleze un sistem financiar deja căzut, deficitar. Ca urmare, băncile erau foarte prospere, oamenii rămăseseră fără slujbe, cu datorii enorme, imposibil de plătit, pierzându-și casele. Totul în ce scop? Pentru a distruge clasa mijlocie! De ce? Pentru că revoluțiile au fost realizate de clasa mijlocie a statelor.

Vorbește despre manevrele rușinoase ale ministerului de interne, a propos de mișcarea „vestelor galbene”, despre incapacitatea lui Macron, pe care îl numește Micron Manu, de a gestiona Franța.

Dacă tu nu ai oxigenul suficient pentru a respira, nu îți mai găsești drumul spre a protesta, spre a-ți apăra drepturile fundamentale de existență.

Nici masca, nici vaccinul nu constituie scopul de fapt, ci rețeaua 5G, prin care vom fi urmăriți peste tot, supravegheați permanent. Dar nu uitați, totul spre „binele” nostru! Scopul final este de a ne transforma în sclavi, supuși ai noii ordini mondiale. Prin purtarea unei brățări, prin propriul telefon, etc.

Concluzia: fiți vigilenți, decriptați povestea cu ajutorul grilei de lectură (o poveste care se petrece acum mult timp în urmă, o poveste fictivă), lucrați discernământul vostru și gândiți: al doilea val? Ce este? Decriptați minciunile debitate de Big-Farma și de presa „miluită”.

Jean Jacques vă îmbrățișează

și vă mulțumește pentru fidelitate!

 

Noi asemenea,

prof. Mihaela Popa – traducător

Marcel Dologa – tehnoredactor

 

P.S.: Vă rugăm, dați mai departe, transmiteți informațiile pe canale proprii, copiați. SVP – s’il vous plait!