Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Lansare de carte: „Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie și validitatea Sfintelor Taine”

Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu mijlocirea Preacuratei Născătoarei de Dumnezeu și cu rugăciunile tuturor Sfinților, în special ale Sfântului Efrem cel Nou, dar și cu sprijinul neprețuit al iubitorilor de Hristos vede lumina tiparului această carte, la care s-a muncit enorm: părintele Evghenie din Grecia, care a sintetizat toată literatura patristică sinodală ecumenică, Gheron Sava Lavriotul, care a transcris manuscrisul părintelui Evghenie, pr. Ciprian Staicu, care a tradus din greacă veche și nouă acest volum și împreună cu roabele lui Dumnezeu, Ioana-Alina preoteasa și Mihaela Cristina profesoara, au corectat textul, iar împreună cu Marcel George arhitectul au tipărit și legat această carte, după o strădanie plină de emoție sfântă, fiind prima carte a T.O.M.

Desigur, unii se întreabă ce înseamnă poza de mai sus sau iau în râs acest motan. El nu îi ia în seamă și își vede de treaba pe care și-a asumat-o. Fapte, nu vorbe!

Cartea aceasta este în format A5, are 370 de pagini, este lucrată cu multă atenție și cu dragoste, cum ne-a luminat și ne-a ajutat Dumnezeu. Ea costă 40 RON. Plata se va face în avans, ca donație misionară, în contul Asociației, pe care îl găsiți pe acest site, la secțiunea „Donează.”

Cuprinsul cărții este cel atașat mai jos:

Cuprins carte despre Actele Sinoadelor Ecumenice

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ciprioan@yahoo.com sau prin sms sau mesaj watsapp la nr. de telefon 0740788876 (pr. Ciprian)

Toate drepturile editoriale ale acestei cărți aparțin traducătorului.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea și în tipărirea acestei cărți și le spunem: Bogdaproste! Iar un număr de cărți le stau la dispoziție în dar, căci dar din dar se face rai!

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția