Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Fundația Gates = genocid mondial

Un comentariu spune așa:

Pur și simplu – incredibil!
Și noi dorim o vaccinare obligatorie cu o multitudine de vaccinuri, fără o legislație clară a răspunderii pentru efectele adverse, pe care firmele producătoare ar trebui sa le suporte. Posibil să fim într-o situație mai rea decât Sudan, Etiopia, Eritrea, Ciad, Afganistan, etc. Acesta ne este nivelul legislativ – cel mai jos.

La articolul:

https://www.activenews.ro/externe/AP-ONU-obligata-sa-admita-ca-vaccinul-antipolio-finantat-de-Bill-Gates-a-masacrat-Africa-162692