Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

UPDATE la „Operațiunea” ortodoxă: BUNICUȚII noștri

Update: am vorbit cu viceprimarul Ciprian din Ceru Băcăinți și săptămâna viitoare vom merge cu ajutoare la bătrânii de acolo. Nu doar la tanti Fica, ci în total la cinci bătrâni.

Mulțumim celor care ați contribuit la această campanie. S-au strâns peste 3.500 de lei. Vom încărca mașina cu de toate și vom merge să le facem bucurie. Revenim cu detalii la întoarcere, cu mila lui Dumnezeu.

pr. Ciprian

Ne bucurăm că între timp și alții au sărit în ajutor:

https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/foto-tanti-fica-femeia-traieste-singura-intr-un-catun-apuseni-pensie-15-lei-primit-soba-noua-alimente-1_5faa5b4f5163ec4271b47a07/index.html

Articolul inițial:

https://ziare.com/stiri/ani/povestea-emotionanta-a-batranei-de-76-de-ani-care-are-o-pensie-de-doar-15-lei-tanti-fica-traieste-singura-intr-un-catun-izolat-din-apuseni-1639881

Dragi prieteni ai Sfântului Efrem cel Nou, din țară și de pretutindeni, azi am citit acest articol. Ne gândim peste vreo 10 zile să facem o vizită în zonă, cu o mașină încărcată cu de toate. Eu pun la dispoziție Touran-ul cu 7 locuri. Putem merge și cu mai multe mașini, nu e niciun bai.

Dacă vreți să contribuiți, cu alimente sau bani, vă stă la dispoziție mailul ciprioan@yahoo.com pentru detalii.

Tot ce se va strânge plus ce dăm noi va ajunge la acești români izolați de lume, fericiții de ei, pentru liniștea munților, dar sărmanii, pentru lipsuri.

Donează

Pentru cei ce vor să doneze, aveți conturile Asociației (să specificați că donația este „Pentru bunicii din munți”). Asociația nu își va reține nimic din donații, dimpotrivă, va adăuga la ele din fonduri proprii, cu ajutorul lui Dumnezeu. Transparența va fi totală.

Știu că „la tăți ni-i greu”, dar cu siguranță acestor bătrâni le este foarte greu.

Mulțumim frumos pentru tot ajutorul, din trecut și de acum și nu uitați: FERIȚI-VĂ DE MASCĂ, DE VACCINURI ȘI DE LEPRA ECUMENISMULUI!

Fiți liberi și responsabili, în Hristos!

Cu respect,

pr. Ciprian (0740788876)