Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Acest virus prezintă un aspect neurologic, te face nebun…” (Dr. Alexandra Henrion-Caude)

Traducere-rezumat:

Suntem într-o știință arhaică, în momentul științei celei mai moderne

Invitata postului de radio Sud Radio – post francez – este d-na Alexandra Henrion-Caude, aceasta „onestă și mare specialistă”, cum o numește un francez, în comentariile acestui video.

Ea prezintă intervenția strălucită a omului de știintă Ficher asupra virusului Covid 19.

Totul se desfășoară pe analiza a 4 puncte:

1. Avem problema maladiei sistemului, în sensul că nu dispunem de date științifice, ci ne bazăm pe date ale presei. Suntem într-o știință arhaică, în momentul științei celei mai moderne.

Protocoalele sunt incomplete, în laboratoarele farmaceutice nu se poate interveni din  exterior, nu există un agent regulator al procedurilor folosite de acestea, ci doar un „nu” în mod monstruos de a impune și nimeni nu poate interveni. Nu avem acces la detalii privind vârsta, starea pacienților (a celor pe care se testează noile vaccinuri) etc.

2. Încercările chimice ale companiei Pfizer privind vaccinarea prevăd 28 zile până la prima injecție și 6 zile până la a doua. Este vorba despre vaccinarea în cazul unei boli care are 0.005% mortalitate. Se invocă diminuarea circulației virusului, care nu este suficientă. De asemenea, primul ministru francez vorbea despre periculozitatea și contagiozitatea virusului, în sprijinul vaccinării.

Vorbim de o campanie de vaccinare a gripei și vrem să vaccinam milioane de persoane pentru care maladia nu prezintă riscuri. „Acest virus prezintă un aspect neurologic, te face nebun”, în sens figurat, evident (adică ne-au înnebunit de cap cu virusul acesta).

3. Exista date incomplete. Circulă faimoasa idee a primului ministru: „mă vaccinez, ca să protejez”. Este exploatata aici ideea altruismului, dar argumentul este fals. Nu este o idee bună să mă vaccinez pentru a nu-i îmbolnăvi pe alții! Dacă oamenii se vaccinează spre a-i proteja pe alții, este o idee rea, afirma specialista în medicină (adică te vaccinezi pe tine, dar nu pentru sănătatea ta, ci a altora?!).

Se insistă de către doamna doctor asupra faptului că este fals să te vaccinezi considerând că se diminuează formele severe ale bolii, ca scade rata internărilor în spitale sau numărul celor internați în secțiile de terapie intensivă. Nu există date semnificative care să arate că prin vaccinare se diminuează răspândirea virusului. Iată dovada mai jos.

4. În raportul Pfizer se precizează că:

1 din 16 persoane nevaccinate au șansa de a contracta forme severe ale bolii;

1 din 8 persoane vaccinate vor contracta forme severe.

Este hilar, chiar raportările lor o spun! Degeaba te-ai vaccina contra bolii. Se dovedește impostura de neimaginat a acestui vaccin anti-Covid 19. Multi colegi ai doamnei doctor, oameni de știință, denunță faptul că nu se poate controla răspândirea virusului. Capacitatea de transmitere a acestuia nu poate fi întreruptă (este și normal, pentru că aici vorbim de fapt despre rețeaua 5G, care este cauza principală a acestei așa-zise „boli” – nota redacției).

traducere din limba franceză de

prof. Mihaela Cristina Popa